Hirdetés
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Vannak gondok, de nagyon ragaszkodik a chipgyártáshoz a Samsung
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Indesign
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárhely szolgáltató választás
- SkyShowtime
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első mondatot még cizellálni kéne!
-
gabor7th
addikt
A feleség válaszotta ki... Wao! Biztos hogy nagyon megfontolta?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz gyurkikrisz #3 üzenetére
Vajon van elég kompetenciája, vagy azt gondolta, ha számtech akkor Microsoft...
-
dajkopali
addikt
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #9 üzenetére
+1 lelkes olvasó Azért látom, itt is gyűlik a rajongótábor!
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz #14595328 #10 üzenetére
Én annak örülök, hogy olvasva itt a nem is olyan régi Windows 10-es cikket és a felhős dolgokkal foglalkozó cikkeket: egyre többen látnak tisztán és írják ugyanazokat amiket én. Egy újfajta szemlélet terjed egyre jobban...
-
Воланд
titán
megnyugtatlak, akik a win10 alatt, meg a felhos cikkek alatt kopkodnek ezen a forumon, azok mar evekkel ezelott is kopkodtek a windows-ra, meg a felhore. semmi uj nincs a nap alatt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
Semmi gyakorlati tapasztalatod nincs a témával kapcsolatban, ez a blogodon is egyértelműen látszik. Az, hogy néhányan negatív dolgokat írnak, nem azt jelenti, hogy egy szoftver / szolgáltatás megbukott vagy meg fog bukni. Azt remélem sejted, hogy akinek nincs problémája, az nem fogja telesírni a fórumokat.
A blogod teljesen hiteltelen, tele van szakmai tévedésekkel, rossz következtetésekkel és ami a legzavaróbb, rengeteg helyesírási hibával. És ezt nem csak én mondom, már több helyen is olvastam ilyen véleményt az írásaidról. De gondolom, mi vagyunk a hülyék!
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz #14595328 #15 üzenetére
Efs ha szeretnél venni saját felhős céget most majdnem megtehetted volna, de lemaradtál. Pedig akkora business, hogy épp most szabadul meg tőle egy újabb cég: http://www.hwsw.hu/hirek/55016/citrix-cloudplatform-cloudportal-business-eladas-accelerite-felho-iaas.html
Nem jöttek be a számítások. Pedig a cloud a jövő...A kritikáddal nem értek egyet, kivéve egy dolgot... / Hol olvastál róla?. Én kaptam személyes üzeneteket, de gondolom azt nem olvastad.
-
törölt tag
Nem fogok linkelni konkurens oldalt, de arra gondoltam, ahol a saját hozzászólásaidat "lájkoltad"
A cloudnak több fajtája van, egyik megy, másik nem. Ha viszi a pénzt, minek tartaná meg egy cég. Amúgy a cikkben is benne van, hogy a konkurens "felhők" is rásegítettek az eladásra.
Már többször megkérdeztem, itt is felteszem, ha már annyira értesz hozzá, mi az a felhő?
(#18) gabor7th: Igen...
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz #14595328 #19 üzenetére
Sajnos nem tudom mire gondolsz... tudod az én hozzászólásimnál több lájk is szokott lenni és jelen vagyok erre-arra.
"A cloudnak több fajtája van, egyik megy, másik nem" A legrosszabb fajták remélem elbuknak.
"Már többször megkérdeztem, itt is felteszem, ha már annyira értesz hozzá, mi az a felhő?"
Pontos definiciót találsz neten, de talán nincs is áltanos konszenzus és cégek is cloudnak neveznek olyan dolgot ami nem is az.A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
janos1988
addikt
Paraszt üti a futót. Egy volt rab, aki wellness-fitness szállót szeretne börtönök helyett, mellette meg egy üres szék a hidegvérű gyilkosok által megölt emberek emlékére.
De lesz még ott egy kisvállalkozó, aki az olajlobbi miatt csak vergődik, lesz két idegen, de csak szigorúan mutogatni, hogy na ezeket továbbra is távol tartjuk magunktól, egy reformer, aki évtizedek óta vívja az esélytelen csatáját az egészségtelen génmódosított és e betűkkel teletűzdelt
izékkelélelmiszerekkel szemben, egy tipikus amerikai gettó lakos, aki a drogba menekült és természetesen a titkosszolgálatok legfőbb támogatója.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #29 üzenetére
Nem vettem észre ebben a sötétségben, de a tanácsodat megfogadom, inkább csak olvasom a tanítását!
-
senior tag
Az USA kormánya ápolja a kapcsolatot a MS-al ...... no comment
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen