Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Hajjajj. Nehéz erre a szabályok keretei közt bármit is reagálni, de megpróbálom. Elmehet a &{&{>*&c qr[#@ ez a társaság. Gondolom lesz majd helyette más jópofa adó.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bolondember
MODERÁTOR
A legrosszabb az egészben, hogy a különadó miatt indított eljárás se hozott még eredményt..
Hihetetlen, hogy Brüsszelben is mennyire lassan őrölnek a malmok...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
Def26
félisten
válasz bolondember #3 üzenetére
Mit nevezel eredménynek?
-
Rickazoid
addikt
Szerintem ha összeszámolnánk, hogy hányszor adózol, amire beszerzel egy terméket, hogy hozzájuthass, ha nem is húsz, de 10 feletti adó biztos előkerülne és persze bár négy-öt kivételével egyik sem téged terhel, mindegyik nem téged terhelő beleszámolódott az árába annak a bizonyos terméknek, át van hárítva.
Syl: Seven of Nine, jajj, kedvem támadt Voyagert nézni
(#3) bolondember: szerintem jelenleg kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a néhai Magyar Köztársaság nem igazán tisztességes intézkedéseit vizsgálgassák 24/7.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Def26
félisten
válasz bolondember #8 üzenetére
Sztem büntetés lesz a vége.
...és ha sokat szájalunk vissza akkor még gyengébb lesz a forint, akkor még többet kell költeni az államadósságra, és még több adót hajtanak be rajtunk az államháztartási hiány tartása miatt.
-
bolondember
MODERÁTOR
nem is lehet más a vége, mint büntetés.
Le van írva feketén-fehéren, hogy telkó cégeket csak úgy lehet megsarcolni ha a befolyó pénzt a fejlesztésükre fordítják.
Megszívták a franciák és a spanyolok is.Mi biztos nem fogjuk. Nem örülök a várható (most már) büntetéseknek, de aki pofonért megy a szomszédba ne csodálkozzon ha...
-
őstag
hogy az állam az adóból származó bevételeket nem a távközlési szektorra, az infrastruktúra fejlesztésére fordítja
Ha a 4.mobilszolgáltató mégis az állam lenne,akkor annak az infrastruktúrájára és egyéb tevékenységére fordított összeg esetén megszüntetnék a kötelezettségszegési eljárástNem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
MageRG
addikt
Ha a 4.mobilszolgáltató mégis az állam lenne...
Nem, mert egyben a nagy kalapba megy a zsozsó, nem csak az állami mobilcégbe.
És még ha úgy is lenne, az is törvénysértő lenne, mert nem a szektorba forgatják vissza, hanem annak egyik szereplőjébe.Egyébként kiváncsi lennék, ha az EU elmeszeli Magyarországot, megállna-e a hűtlen kezelés a törvényalkotóval szemben egy itthoni bíróságon...
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
őstag
nem köti vajon semmiylen határidő őket, mikor kell döntést hozni?
cryptot minden termékemért elfogadom
-
anulu
félisten
a) amikor kitalálták, már akkor tudni lehetett, hogy ez lesz a vége; b) a tákolmány (igen, kisbetűvel) "átmeneti" rendelkezései alapján amennyiben Brüsszeltől büntit kap Urunk és Parancsolónk ill hű társa Kuszaszem, akkor azt különadó formájában továbbháríthatják a lakosságra, mondván, hogy a költségvetési egyenleg (már ha a számokkal dobálózást lehet annak nevezni) nem borulhat ennek hatására.
szóval, térdelésre felkészülni...
(ha nem voltam teljesen szalonképes, akkor elnézést attól, akinek a narancsos lelkébe belegázoltam, de őszintén megmondom, azok után amennyi bőrt lehúztak ezek már rólunk, torony magasról nem érdekel)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Def26
félisten
A sógorom a Nemzeti Fejlesztési minisztériumban dolgozik (valami osztályvezető). [link] Én családi összejöveteleken, amit átélek... ahhoz képest Te teljesen alázatosan fogalmazol.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
azaz, hogy az állam az adóból származó bevételeket nem a távközlési szektorra, az infrastruktúra fejlesztésére fordítja, hanem a költségvetés egyensúlyának javítására.
hmm Felettébb érdekes... nem biznisz, ha nem tartozunk valakinek.
PS4
-
fordfairlane
veterán
Szerintem meg a távközlési szektor ilyesfajta adókivételezettsége komplett marhaság, kizárólag a távközlési mamutok lobbizásának köszönhetően van még érvényben.
x gon' give it to ya
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #19 üzenetére
hát, szerintem más is van mögötte - lásd még a fokozatosan HATÓSÁGILAG csökkentett roaming díj, stb...
-
fordfairlane
veterán
válasz bolondember #20 üzenetére
Mi más lenne még mögötte? Gondolod, hogy nem sz*rnák telibe ezt az adót az EU-ban, ha nem a Tmobile-t, a Telenort vagy a hasonló nagy EU-s cégeket súlytaná, hanem a helyieket?
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
-
MageRG
addikt
válasz fordfairlane #19 üzenetére
...a távközlési szektor ilyesfajta adókivételezettsége komplett marhaság...
Lemaradtam valamiről? A telkók mióta nem fizetnek társasági adót, ÁFÁ-t?
Vagy arra gondoltál, vezessünk be jövedéki adót az elektromágneses hullámokra? - Frekvenciadíj címén valami ilyesmit is fizetnek."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
morfondőr
őstag
A legjobb az az egészben, hogy teljesen mindegy mi lesz az eredménye a brüsszeli hercehurcának! Amennyi pénzt most beszednek tőlünk, azt már úgyse kapjuk vissza! Persze áthárítani nem lehet! De valahogy mégis most kb. 1500 Ft-al nőtt a számlánk. És ugye az volt, hogy max 700 Ft lehet az adó mértéke lakosságiaknak! Így meg beszedik dupláját akkor is, ha csak 2 percet beszélek a hónapban! De végülis ilyen tétel nincs rajta, hogy "telekomunikációs adó". Ki volt ez találva, hogy a szolgáltatók járjanak jól!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple Airpods 3 2025 Január 25ig Alza Garanciás!
- Továbbra is eladó, bontatlan UMIDIGI G1 tablet! 4/64 //Posta árában!//
- Asus K55VJ Nvidia Gt 655m vga teszteletlen
- Oneplus 12 White 12/256Gb Csere, Beszámítás lehetséges.
- Lenovo thinkpad P15 Gen1, i7-10750h CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, Nvidia Quadro T1000 4GB VGA, 15.6"FHD
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen