Hirdetés
- Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- A Cruise és a GM partnere lett az önvezető autók piacán a Microsoft
- 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
- Mostanra 8 milliárd dollár tőkét szerzett az elektromos autókat fejlesztő Rivian
- Beismerte a TikTok előnyét az Instagram
Hozzászólok Aktív témák
-
zolomon17
aktív tag
Nagyon nem vitték túlzásba
pedig megörültem a címnek, mert anno kimaradt.
OnePlus 6T + Nexus 9 + ASUS ROG STRIX GL502VS + ASUS Vivobook S14 S410UN
-
AddyKing
tag
Legalább megpróbálták. Becsülendő, hogy bele tudtak passzírozni némi modern effektet is.
Többet nem is nagyon szabad elvárni ezektől a nosztalgia csomagoktól. A Kingpin is hasonló lesz. -
Fitzgerald
veterán
Felhúztak egy '99-es játékot 2003-as szintre, az is valami.
-
GodGamer5
addikt
Röviden: Ocsmány!
Amúgy egész sokat dob a látványon a textúrák feljavítása.
Majd a Kingpinre leszek még kíváncsi.[ Szerkesztve ]
NEXT-GEN LOADING... ██████████████]99%
-
GreatL
senior tag
Béna. Az első képen pedig nem értem a padlón lévő árnyékot. Milyen fény veti oda azokat a rácsokat?
Intel Core i7-9700K | SNSV RTX 3080 STRIX OC | Xiaomi Mi 9
-
Nekem valahol bejön hogy ilyen retro maradt a grafika, nekem mindig a gyerekkoromat juttatja eszembe, és az jól esik.
Sokan nem bírják elviselni mai szemmel az ennyire régi grafikát, de szerencsére nekem sokszor plusz élményfaktor.
Szóval jöhet, város!
Olvasd el! Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutatóm: https://logout.hu/cikk/call_of_duty_black_ops_cold_war_bemutato/i_elozmeny_a_szeria_kozelmultja_es_jelene.html
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp Az elmúlt héten kiadott anyagokon látható, hogy milyen változásokon ment át az új kiadás.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Milyen merevlemezt vegyek?
- [Re:] Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Robotporszívók
- Bundle topik
- [Re:] Befutottak a Corsair legfrissebb DDR4 memóriái
- További aktív témák...
- Új állapotú Dell Latitude 7400, 14" HD, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 10 órás akku, gar 2023
- Új HP Zbook 15 G6, 15.6" FHD IPS, i7-9750H, Quadro T2000, 32GB, 1TB NVMe, IR, ujjl.olv., gar 2023
- Lenovo Thinkpad x1 Carbon 6th, 14"FHD IPS érintő, i7-8650U, 16GB, 256GB NVMe, Magyar vil.bill., gar
- Új Dell Precision 7540, FHD IPS, i9-9980HK, Quadro RTX 5000 (16GB), 32GB, 1TB NVMe, HUN, gar 2023
- Dell Alienware AW2720HF 27" ÚJ, kizárólag kipróbált. 240HZ,IPS,1ms,freesync. Garancia 2023.február.
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest