- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sok dologban igazat adok Neked, de feltehetően az Invitel-t sem üveggolyókért és tüzes vízért vették meg.
Gondolom amíg a meglévő hálózat ki nem termeli a vételárat (vagy az arra felvett hitelt), addig csak a szükséges fejlesztéseket fogják elvégezni.Írom ezt egy Digi csillagpontos panelből...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Vélhetően a profit kedvéért vették meg az Invitelt, mert nekik így megéri.
Ha a környékeden és a többi hasonló környéken most azonnal megcsinálnák az Általad hiányolt hálózatfejlesztéseket, na, akkor már talán nem érné meg nekik.
Nem azért dolgoznak, hogy Neked jó legyen vagy Téged szívassanak, hanem a profit érdekében.
Teszem hozzá, én is rohadtul ki vagyok akadva (én a T-n), mert pont ezt csinálják: az utcánk vége kb. 1500 méterre van a következő DSLAM-tól, egy 25 éves vezetéken. 2-3 Mbps az elérhető net, ha a szomszédok éppen nyugton vannak. A T embere nem hivatalosan meg is mondta, hogy a járásban, de lehet, hogy az egész megyében mi leszünk az utolsó rendbe hozott szakasz, mivel konkrétan ráfizetésesek vagyunk nekik.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest