Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Muerte68 #2365 üzenetére

    az adapter megvalósítja a nespresso-s lyukasztást [link] . Érdekesség, hogy a nespressonál a kapszula tetején jön ki a kávé és az alján megy be a víz, azaz fejjel lefelé megy bele. Ez eddig fel sem tűnt, mert a nespresso gépeken vizszeintesen kellett betenni a kapszulát. Múltkor az adapter képének nézegetésekor esett ez le.

    Mondjuk ezután is a dg kapszulákat fogom preferálni, mert az a rendszer nem dzsuvázza össze a gépet. A nespressonál, mivel nem csak a kapszulához ér a kifolyó kávé hanem a gépen egy csőben folyik ki, vagy most az adapter kifolyóján, így azt el kell mosni. Egyik irodában többször megszívtam, hogy aznap én ittam először kávét nesspresso gépből és így én öblítettem ki az egész éjjel benne aszalódó maradványokat. Egy forró vizes körrel érdemes indítani a napot azoknál.
    Szal csak arra jó, hogy kipróbáljam, vagy ha épp nincs dg, de van nespresso akció, akkor abból vegyek eredetit.

    (de amúgy a nespresso árak is csalókák, mert azt hiszem 10es csomagban vannak. Szóval múltkor a 10es nespresso ezresért akcióban egyáltalán nem volt olyan kedvező, mint a szokásos a 12-es akciós dg, pláne a 16os akciós dg fajtákhoz képest).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák