Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó ki összeállítás, köszi!
Én ebben az évben könyvekkel lepem meg magam (és másokat), de az F6 cserére szorulna, meg a tesóm Samsungja is, egy G Flex 2-t mondjuk elfogadnék, tesómnak meg egy Xiaomit néztem ki. -
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #1 üzenetére
Tesó mit mond ?
-
M5Norbi
őstag
Jó cikk,hasznos lehet.
Talán ami idén kimaradt hogy simán ajánlhatóak még a tavalyi sőt ha jó az ár akkor talán még a tavalyelőtti csúcsmodellek is.
Az első One,az S4 és a G2 közül sincs még szégyellnivalója egyiknek sem szerintem.
A tavalyiaknak meg pláne nincs.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
kengyel
nagyúr
Tessék, aki nem tud dönteni válogathat.
kengyel
-
Quqesz
nagyúr
Csak annyit fűznék hozzá,hogy az lg márkaszervíz bárhol vett magyar 27%-os és imei számmal rendelkező számlát elfogad garanciális szervizelésnél. Amúgy best buy a G4,jó ár jó tudás!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kelly416
veterán
Én csak azt nem értem, hogy került a Flex 2 a középkategóriába? És nem azért, mert most is azt nyomkodom, hanem azért, mert a 810-es proci, a 2G (3G, bár olyant nem nagyon lehet találni) RAM, a fHD P-Oled kijelző nem nagyon középosztály szerintem. Mondjuk mindegy, az ára tutira becsúszott közép kategóriába, így gyakorlatilag BestBuy, ha a fizikai mérete nem zárja ki.
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #3 üzenetére
OK, csak az accentus végett.
-
Quqesz
nagyúr
Ha a gsm bolt ad számlát 27%-os áfával,rajta van az imei szám és az európai piacra szánt modell(ez lemaradt),akkor igen. Több olyan gsm bolt van,ahol ilyen feltételekkel megveheted. Nekem is így jött(holland) és van aki már le is csekkolta a szervízzel a sajátját. Ha meg pl kint veszel az MM-ben,akkor itthon is beviheted az MM-be,ők intézik a javítást.
kelly416
Jogos,csak az ára középkategóriás,a készülék nem.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nagyúr
Legrosszabb dolog karácsonyra telefont venni, vagyis legalábbis ha olyan veszi aki nem ért hozzá. Rásóznak valami kedvezményest vagy nagyon olcsót a jószándékú családtagra te meg majd mosolyogsz hogy hát igen, köszi. Én megmondtam mindenkinek környezetemben, hogy műszaki cikket ne.
De sztem még akkor se aratnék osztatlan sikert ha én próbálnék telót ajándékozni másnak mert pl. honnan tudjam, hogy a phableteket vagy a kisebbeket szereti? Ilyenkor rákérdezni már meg nem kicsit gyanús.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ak76
senior tag
Az okos órákra kitérve,nem értem miért nem került az összeállításba a Moto 360,vagy az utódja a Moto 360 2nd?
Előbbi kifutó modell révén elég kellemes áron kínálja magát,utóbbi pedig fényéveket ver designban szinte az összes többi típusra. -
Pystyke
tag
Én a Honor-okat hiányoltam a telefon-összeállításból
(jó, a H7 benne volt)
Okosórákból meg a Talkband-et, és a Moto360-at...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
danee91
senior tag
Valóban nem rosszak, de ezt a Mali450MP4-et elfelejthetnék már, annak ellenére hogy a mai napig nem rossz teljesítményt nyújt. (Huawei P8 Lite, Honor 4C, Honor 4X és stb).
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
M5Norbi
őstag
Hát igen kaptam már így műszaki cikket. Azóta is utálom de nem akar kidögleni
Fordítva működhet hogyha egy műszakilag analfabétábbnak vesz ajándékba egy hozzáértő.
Kicsit puhatolózni kell de nem lehetetlen megtudni kb milyet szeretne.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
vadkörte
addikt
Tegnap - 15-12-02 - Budapesten jártam és beugrottam a Mammut-os MM-be megtapizni a Xiaomi-kat. Miel nem láttam kint, megkérdeztem a telefonos csókát, hogy Sáomi-tok van-e vagy elhordák mind? Nézett rám bután, hogy az meg mi...
Más:
Külső akkuk. Egy Euronics-ben találkoztam 10.000mAh-s Sony powerbank-kel. Akciósan 9.900 Ft. Nagy betűvel 10.000 mAh, a hátulján 4.000 mAh a jelzett kivehető ménkü. Az előnye, a lapos kivitel és a 2 USB port.
A 10.000 mAh-s Xiaomi-m 2 hét alatt ideért csájnából és 3.720 Ft-ba fájt. (kifutó modell) OK kicsit vastag, de nagyon elegáns.Üdv. V. Körte
-
Soulfly842
addikt
Ami még Telekom mobil előfizetőknek érdekes lehet:
Arany, illetve Platinkártyás ügyfelek nagyértékű tartozékokat (JBL és Harman Kardon eszközöket, TDK bluetooth-os hangszórókat, fejhallgatókat, Beats fejhallgatókat és okosórákat (Gear S2, ill Gear S2 classic) is kamatmentes részletre vásárolhatnak Telekom saját üzletekben (illetve néhány partner üzletnél is elérhetőek)) hűségidő nélkül, a meglévő előfizetésre
Hihetetlen népszerűek ezek a lehetőségek, s karácsonykor hatalmas darabszámok mennek el.
[ Szerkesztve ]
-
TheSaint
aktív tag
Egy darab Windows-os teló fért bele az ajánlásokba???
-
Integrale
veterán
A Lumia 950/950 XL mihez kepes meregdraga?
TheSaint: olvasd el ujra, kapasbol 5 van benne.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Soulfly842
addikt
Arányaiban ez teljesen logikus lenne (bár szerintem ettől jóval több szerepel a cikkben)
Kb. akkora a piaci részesedése is arányaiban, mint ahányat említettél, hogy annyi szerepel a cikkben.
Xiaomi aksi (10400 mAh) engem már több mint egy éve szolgál ki.
Csak ajánlani tudom, hibátlan. Lehet rá külső tokot is venni fillérekért, hogy az ütődésektől is védve legyen . Szerintem egy ilyen külső aksira, amit sűrűn dobál az ember táskába is - s ütődéseknek is ki van téve - ez kötelező elem
[ Szerkesztve ]
-
horseface77
tag
Jó kis cikk, köszönöm. A Gflex2 szerintem is csak árban középkategória, teljesítményben semmiképp.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
danee91
senior tag
-
TheSaint
aktív tag
válasz horseface77 #24 üzenetére
Gyanús is nekem ez az ár, szerintem ezek valami korai verziók lehetnek, amiben a pörzsölős Snapdragon 810-ek vannak. HTC M9-et nyomkodtam nemrég, tüzelt rendesen.
-
Az biztos, hogy nekem senki nem fog ilyesmit venni. Elég nagy a család ahhoz, hogy ne lehessen 1 emberre több tízezreket költeni. Nem mintha őszintén tudnék örülni valami olcsóbb kínai vacaknak...
Másik szemszögből azért pár évvel ezelőtt nem volt olyan rossz a helyzet, mert normálisabb cuccot is meg tudott az ember engedni magának. Öcsémnek kemény 10.-ért tudtam elhozni a Telenortól Xperia X10 Mini Pro-t akkoriban és nem kellett érte lehetetlen dolgokat vállalni a szerződésben(gyakorlatilag az egyébként is használt szerződésem hosszabbítottam meg ami nem volt 5k havonta). Hol vannak ilyen ajánlatok manapság?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TheSaint
aktív tag
válasz horseface77 #29 üzenetére
Nézőpont kérdése persze, hogy terhelés alatt a 80-90 fok kinek mennyire meleg meg persze a hűtés kialakítása sem mindegy. Bár voltak érdekességek anno, még mindig leszabályoz nagy terhelésnél a telód? Még a fényerőt sem engedte régen állítani ha bemelegedett, ez most is így van?
-
mg1992mg
senior tag
Doogee X5 Pro már egy hónapja nálam van (tesztüzem kb ) a tulajdonos nagyon elhasználódott Sony Erricsson T280i-jét fogja cserélni...
Én teljesen meg vagyok vele elégedve, ennyiért még a kamerát is megbocsájtom, főleg, hogy akié lesz, nem is fényképez szinte. Amennyit meg tud, annyi elég is lesz neki bőven. -
törölt tag
válasz Soulfly842 #32 üzenetére
Hát ja...
-
horseface77
tag
-
TheSaint
aktív tag
válasz horseface77 #36 üzenetére
Szerencsés darab lehet akkor az a teló. Ha jól emlékszem a OnePlus 2 volt a legjobb ebben a melegedés témába, de ott is csaltak keményen az órajalekkel, max 1,8GHz-en járatták. A z3+ at meg hordták vissza az üzletekbe annyira sütött a meleg.
-
savoo
addikt
válasz Soulfly842 #22 üzenetére
Magyarországon nem egészen...
-
senior tag
Hasznos a cikk. Koszonom.
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
hemaka
nagyúr
Jo cikk, sokaknak hasznos lehet.
Az elofizus arak meg tenyleg brutalisak, de ezt az allambacsinak meg a sok fraud gyokernek koszonhetjuk.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #3 üzenetére
-
A texasi
aktív tag
Bog összefoglalójában nekem kifejezetten tetszett,
hogy számos Xiaomi terméket említ;
Power Bank, Piston fülest és Redmi Note 2 okostelefont is![ Szerkesztve ]
-
A texasi
aktív tag
válasz Annonymvs #45 üzenetére
[Saját topicja] - itt olvasható hiteles tapasztalat!
-
veterán
válasz Soulfly842 #22 üzenetére
Ne rohogtess, minden szarra tokot raktok, mar a kulso akkura is?
Ez pont nem az a cucc, amire kene, ha csak nem disznek van, mert ha hasznalod, akkor meg pont teljesen mindegy. Alapbol fem hazban van, kibirja.Sose ertettem ezt a hatalmas fetist mindenkinel, hogy minden eszkozre meg cuccra, amit hasznal, mindenfele tokot meg hasonlo hulyesegeket tegyen, amikkel kb ertelmetlen lesz az adott dolog kinezete, pl telefonoknal. Itt is nagyon jo, hogy szep a kulso akku, de ha rateszed a remek kis tokot, akkor miert is szempont, hogy milyen a kulseje?
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest