- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz proci985 #402 üzenetére
Direkt kipróbáltam egy magyar szerverről, így is sikít, hogy egyik eszközöm se jó neki.
Tiszta bolond üzletpolitika, úgy látszik nem sokat változtak az elmult években..... inkább no comment az egész.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
repvez
addikt
Arra van valami szabály vagy kitétel, hogy olyankor mi a helyzet ha én letöltöttem és feltelepitettem a telefonomra az ingyenes IGO-t ezalatt a 10 nap alatt,de mondjuk fél év mulva ujratelepitem a telefont vagy jön egy uj frissités a telefonomhoz ami miatt ujra gyáűri beállitásra állapotba kerül a telefon akkor, hogyan tudom visszatenni a telefonra ezt a programot?
Mert ugye 10 nap mulva már nem lesz meg a play áruházban sem tehát gondolom onnan sem tudom vissza telepiteni.
Vagy hogyan müködik ez ? vagy van valahol egy külön telepithető telepitője amit meg lehet tartani az SD kártyán ? -
-
-
-
addikt
Nem kell semmit sem kicsomagolni az obb-ből, ezért van a content mappa az sdcardX/Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th/files/ mappán belül. Ide ugyanolyan struktúrával lehet másolni nyelvi, hang és egyéb fájlokat, amikhez nem kell licensz, ahogy eddig is volt. Pl. Primo sémák, hangfájlok (TTS is), autó képek, speedcamek működnek is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha nem elérhető olyan készülékre, amire egyébként telepîthető kéne legyen (korábban írták a Z Ultrát, ami 7" alatt van), az hiba és ezzel foglalkozni nem rugózás. Ugyanez a kategória, ha olyan készülékekre sem elérhető, amiken egyébként futna. A feltételekben az NNG külön kitér a kijelző méretre, de nem tiltja a 7" -nál nagyobbat. Tehát jogilag lehetne nagyobb kijelzőn. Azt viszont tiltja, hogy a Playen kívül, más forrásból származót használj. Ezért, ha külső forrásból származik, akkor warez. Szvsz. egyáltalán nem üres rugózás a Playes letölthetőség problémáját feszegetni.
[ Szerkesztve ]
-
-
timekeeper
tag
Sziasztok!
Nexus 5-re nekem nem engedi telepíteni a play store, valamit ötlet? (ha ez számít valamit, akkor főzött rommal megy a telóm.)
Köszi előre is!
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #412 üzenetére
Amire ezt a választ írtam, abban nem Z Ultráról volt szó, hanem Nexus 7-ről.
Szerintem elég világosan le lett írva, többször is, hogy nem a tablet eszközöket célozták meg, hanem a telefonokat. Hogy miért azon felesleges rugózni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tvamos
nagyúr
-
Thom!
veterán
Hangnavigáció elég gyászos, utcaneveket nem mond be hol fordul jobbra-balra..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak a Play -ről töltheted le ennél egyszerűbben. Sőt, ha máshonnan származik, akkor warez. Ha meg warez, akkor minek vacakolni egy ilyen butus verzióval? Tehát IGO szempontból az egyetlen legális megoldás az, ha a készülékedet olyan készülékként azonosítja a Play, amire engedi települni. Kissé faramuci helyzet, de az ilyesmi nem újdonság az NNG -től.
[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
Én ma kipróbáltam, Moto G XT1033-on.
Sajnos két perc alatt lefagy.
Újaindítás, sőt wipe cache és dalvik-ot is próbáltam, nem javult...
Másnak mik a tapasztalatai ?noob... rooter... geek
-
gti16v
őstag
közben hivatalosan ez a levél jött:
"Kedves Gábor,köszönjük érdeklődésedet az új iGO Navigation® SzülinApp iránt.
Az iGO Navigation® SzülinApp április 20. és 29. között tölthető le és magyar App Store vagy Google Play account (felhasználói fiók), valamint magyar IP cím szükséges hozzá. Ha éppen hosszútávon külföldön tartózkodik a testvéred, megkérhet valakit, hogy töltse le neki Magyarországról.
Ha van még kérdésed, válaszolj erre az emailre és nemsokára válaszolunk!Szép tavaszt és jó navigálást kívánunk,
az iGO Navigation SzülinApp csapata"
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
purpledonkey
tag
válasz kakukkmarci #434 üzenetére
Helló!
xt1032-n gyári 5.0.2-vel megy szépen.
-
zseko
veterán
Szerintem azért nem megy, mert a telefonja külföldön van (ha jól gondolom). A saját telefonodon vedd fel a fiókját, és azon keresztül telepítsd fel a telefonodra, úgy mennie kellene már utána neki is (de lehet akkor is csak magyarországon belülről, de legalább hozzá lesz kötve a fiókjához).
HR24.hu
-
air
nagyúr
Úgy látszik, hogy már te magad sem tudod, hogy mit kérdeztél. Talán menj vissza az eredeti kérdésedhez, és olvasd el újra! Mivel csak magyarországi hálózatból érhető el, ezért nincs értelme. Ha az kérdezted volna, hogy nem magyarországi hálózatból hogyan érhető el, annak lenne értelme.
És az IP címek továbbra sem jelzője egy ország vagy nemzetiség. Nincs magyar vagy román vagy egyéb más IP cím. Magyarországi hálózatban érvényes IP cím van.
Azért mert más is helytelenül használja, még nem lesz igaz. Lásd Somatom "Magyarozását" nagybetűvel.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Heavyrain
őstag
Van valami korlátozás a programban,vagy teljes értékű,minden funkcióval?
-
Thom!
veterán
Nekem iOS-ra kellene az utcaneveket hogy mondja mit kell letölteni/beállítani?
-
EQMontoya
veterán
válasz #40993792 #444 üzenetére
Térképhiba simán lehet, más nem nagyon.
Az utca szegmensekből áll a térképszolgáltatóktól kapott nyersadatban, és minden szegmensnél van jobb illetve. bal oldal. Minden oldalra meg van adva kezdő és végző házszám, illetve hogy páros/páratlan/vegyes.
Valószínűleg ott hiányzik pár szegmensről ez az infó. Egy szegmens általában két keresztutca közötti szakasz.Jól látható a fentiekből, hogy a házszámkeresés egy interpolált adat: ha két sarok között (tehát egy szegmensen) 2-18 házszámok vannak, akkor a 14-et keresve arányosan a 18-hoz közelebbre fog pakolni.
Same rules apply!
-
Lirion
addikt
válasz hallerlaller #442 üzenetére
Ahogy eddig is, úgy most is diszkriminálják a droidosokat. Szerintem nagyon bunkó dolog, hogy droidos táblagépre nem töltheted le, de ipad-re igen.
-
basaja
senior tag
válasz kakukkmarci #434 üzenetére
Moto G2 XT 1068-al gyönyörűen megy😃Da akkor is marad a HERE Maps😃
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest