Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Az itunes elég gyengén muzsikál a konkurenciához képest. A mai napig nem sikerült megoldani azt, hogy pl. bárhonnan hozzá lehessen számot adni az éppen futó queue-hoz. Persze a starthoz képest sokat javult, de talán 2 frissítést kapott azóta csak a progi...
Persze azért az airplay elég komoly fegyvertény.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
leeate
senior tag
No majd ha tömörítetlenül fog érkezni a muzsika egyenesen a studióból, talán én is elgondolkozok rajta
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
ToMmY_hun
senior tag
Próbáltam megjelenéskor iPad-ed, de olyan szinten bugos és használhatatlan volt a Music app, hogy emiatt le is mondtam a fenébe az egész szolgáltatást. Sok menüpont csak újraindítás után működött és mivel 8.4-el adták ki, 9-es verzióig kellett volna várni a javításokhoz... Itt hónapokról van szó egy nagy felhasználói bázissal rendelkező szoftver esetén, hogy engedhet meg magának egy ekkora bakit az Apple?
Engem elveszítettek emiatt.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Kékes525
félisten
Offline lehet használni? Ha nem, úgy drága lehet.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Rage47
veterán
Nekem még hiányzik a Spotify-ban megszokott remote play. Tudtam iPhone-ról irányítani az iPad-es appot.
Új hozzászólás Aktív témák
it 11 millió ügyfélnek járt le a három hónapos próbaidőszaka. Azt még nem tudni, hányan felejtették el időben lemondani.
- Gitáros topic
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen