Új hozzászólás Aktív témák
-
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
PDA_FAN
tag
Épp csak a típus és az évjárat nem derült ki...
-
-
flymi
addikt
Én is így vagyok a 2005-ös Ford Focus kombimmal. Igaz ez amolyan szükség vásárlás volt anno, plusz ráadásnak első saját tulajdonomban lévő autó.
Egy vagyont költöttem már rá, csak nem nagyon látszik. Hámlik a lakk, de a belbecs rendben van, arra mindig ügyeltem.
Autópálya tempónál már nem kell beszélgetni, pedig a rozsdamentes kipuffban és a paragi végdob előtt van egy hangtompító dob is. Ha ez nincs, a harmadik sarok után lerúgtam volna. Ate ceramic betétek, Ate és Rotinger tárcsák.
Sima 1.6 benzin 101 lóval (mínusz ami elszökött már belőle), de imádom. Mélyen ülsz, szereti ha pörgetve van a motor.
Mondjuk egy ST jobban tetszene a 2.5 literes turbós öthengeressel. Egyik álomautóm.
Aztán kaptam a Ford mellé egy 2006-os évjáratú 139 lovas 2.2 dci Espace-t automata váltóval. Hát ez pont az ellenkezője a Fordnak. Nyugis vezetési stílus, máshogy nem is lehet. Igazi családi utazó autó. Kényelmes, tágas, nem kell legózni a csomagokkal. Cserébe a kormányzás nyúlós, vezetési élmény nulla. Az automata hááát... Bal lábnak pihentető, maradjunk ennyiben.
De mindkettő megtartós. Amennyit ér a kettő együtt, nem kapnék belőle egy fél új autót se./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest