Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz 8th #39 üzenetére

    bocs, de ezt nekem nem adod be, hogy egy átlagos étterem veszteséges!:D
    mind aranybánya, kivétel nélkül.
    az igazi vendéglátós mindíg panaszkodni fog, sajnáltatja magát. ilyen a mentalitásuk!:D
    nagyon sok éttermet láttam (terveztemrajzoltamstb), tudom milyen iszonyú pénzt kell belenyomni a tervezésbe,technológiába,eszközökbe,stbstb. mégis sokan képesek voltak pár hónapon belül kitermelni a befektetést!:D
    ha attól több pénz kerül a kasszába ha ő most 1misiért vesz egy felkapott,divatos eszközt ami még senkinek nincs (eink,tablet,akármi) akkor megfogja venni. mert tudja hogy akkor mindenki ott fog költeni nála. az hogy olcsó és finom az étel az egy alap dolog. ha nincs valami extra mellé, akkor kutya se fog odamenni csak azért mert ócsóésfinomazétel.
    nézz meg egy romkocsmát, szinte hulladékból van minden és mégis imádják az emberek. pedig drága a pia, kaja, koncertek is és mégis szrásig van minden nap.

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák