-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
Hidd el be fog állni pár nap alatt. Nekem lassan 3 éve van meg, azóta kapott már egy új gyári akksit. 2 simmel 4.5-5 órás kijelzőidők jönnek ki. Wifi-n van általában, mellette kapcsolatban van 0-24-ben az órával.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
niof
addikt
Tudom, ez iPhone esetén alapértelmezetten nem inokolt (én is idővel leszoktam róla), de ha tudom azt, hogy olyan helyre megyek, ahol esetleg hosszabb ideig nem tudom tölteni a telót, akkor mindig ki szoktam lőni a futó appokat kézzel. Csak az fut, ami feltétlenül szükséges. Pl. ilyen lenne egy túra is.
A használat függvényében a melegedés szerintem normális. Azért ha 2 laptopot etettél erről, ott a wifi modul dolgozott keményen, és annak bőven van energiaigénye. Nálam is előfordult, hogy 1-1 app használata jobban megpörgette a procit és merült, mint a nyeletlen fejsze. Meg aztán azt is figyelembe kell venni, hogy időnként előfordul, hogy elszúrnak a fejleszők egy appot, és indokolatlanul magas a fogyasztás miattuk.
Meg ahogy olvasom, pörög a játék is. Noha ez erősen magánügy, de én pl. nem játszom a telón, mert bár hiába lehetséges, nem arra való. Jó, passziánsz néha előfordul, de csak időkitöltés gyanánt, ha nem tudok mást csinálni valami miatt. Napi szinten biztos, hogy nem kerül elő.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest