-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Csigavair #760 üzenetére
Én sem nagyon értem, tényleg nem hoz sokat. Note 9-nél a 9-es droidba került be rendszerszinten és leginkább azért jó, mert hozzálövöm a kékfény szűrőhőz, hogy ez is napnyugta után kapcsoljon nepkeltéig és kész. Este jobban esik a szememnek. Én. kb. ennyi hasznát látom a dolognak.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Juhaszatti
addikt
-
nagyúr
válasz Csigavair #1141 üzenetére
Sok évig iPhone-om volt, viszont legutóbb 13 hónapig Note 9. Elismerem a droid előnyeit, de a hátrányait is látom (és persze iOS esetén is).
Semmi kétségem afelől, hogy megbánom a 11-et, nyilván a droid nyitottsága hiányozni fog, itt kevesebb a szabadság, de amit tud, azt nagyon smooth és stabil módon tudja (pl. bluetooth kapcsolat, egyebek).
Viszont azt is leszögezem, hogy nem, nem szabad egymás mellé tenni a két készüléket, ha jót akar az ember.
Note 9 mellett az 11 (és a többi 11-es is) olyan szinten oldschool, hogy azt fáj nézni komolyan.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Juhaszatti
addikt
válasz Csigavair #1304 üzenetére
4-5 óra kijelzőidőt hoz egy átlagos munkanapon, de a 11 mindenképp jobb üzemidőben. Az ujjlenyomatolvasó sokat javult a legújabb frissítéssel, gyorsabb, hatékonyabb, és nem kell erőt kifejteni hozzá úgy, mint eleinte. Ha még prot kellene mondanom, talán a zoom kamera lenne az, sokkal több esetben hasznos számomra mint a széleslátó, persze ez szubjektív.
Igazából mellé egyikkel sem nyúl, egyéni preferencia kérdése a dolog ebben a kategóriában már. Mivel más rendszer fut rajtuk, nem is igazán alternatívái egymásnak. Aki iOS-t szeretne, nem fog S10-et venni, és fordítva is igaz ez. -
veterán
válasz Csigavair #1304 üzenetére
"...Az S10 az merül mint a tengeralattjáró... Akksiban nulla a kijelző az faja de a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó trágya/lassú. A kijelző kb az egyetlen pro mellette..."
Háááát....rohadtul igazad van sajnos... ezt úgy mondom, hogy volt 2db.is belőle az életemben...de minek...
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest