- Vírusirtó topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Bittorrent topik
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VerBert2526
csendes újonc
Sziasztok!
A szelfi kamera ilyen képeket produkál... A képek felső harmadát-negyedét érdemes nézni, teljesen el van mosódva. Ez mitől lehet? Normál fotó beállításon van, nem portré módon, de ha videóra, lassításra, bármi másra megyek, akkor is ilyen a szelfi kamera képe. Kicsit aggódom, mert leejtve, ütve, öntve nem volt a telefon, szerencsére úgy tudok vigyázni a kütyüjeimre, mint a hímes tojásra. Nem vagyok egy nagy szelfis, visszakerestem és utoljára májusban készítettem szelfit a telefonnal Akkor még nem látszódott ilyen probléma, vagy csak nem vettem észre...?! Külsőleg nem látok semmi problémát akárhogy forgatom fénynél is a telefont.
Márciusban vettem zsír újonnan MM-ből a készüléket, azonnal ment rá a GSM Shopban az üvegfólia és a tok. Augusztusban cseréltettem rajta üvegfóliát, mert az előzőt bénán rakták fel, levegősödött és már untam nézni. Ennyi a rövid története.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- Eladó Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Xiaomi Mi 11i - 8/256 - szürke
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest