-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
A HEIC és a HEVC fájlokat hogyan tudom hasznosítani PC-n ,szerkeszteni ,vágdosni őket kényelmesen?
Teljes értékű 4k/60 videót csak "Nagy hatékonyságú" rögzítési módban lehet felvenni.(#1655) -secret-
Így tudom őket megnézni ,na de felhasználni bármire is?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Noukoum #1669 üzenetére
Még mindig a legbiztonságosabb töltési mód az 5v ,nem hiába erőltették sokáig.
Most már megkapták az Oled kijelzős kiadások a 18w ot ,így hamarabb fogynak majd el bennük az akksik ,nem beszélve az oled kijelző tartóságáról is ,hamarabb égnek ki.
Végeredményben a drágább = rövidebb élettartalom. -
-
TechN7ne
nagyúr
Én már láttam nem is egyet ,utoljára bent a Telekom nal a kiállított darab (11pro) kijelzője ment hullára ,ismerősöm Xs e is furcsa-halvány csíkokat hagy ,és még sorolhatnám.
Ezen ne vesszünk össze ,nem szeretnék tovább belemenni a témába ,se vitatkozni.Nyílván nem azt jelenti ,hogy minden oled foss ,de érzékenyebb fejlesztés és még mindig nem a legbiztonságosabb végleges megoldás hosszútávra egy lcd hez képest.
X re hivatkozva meg egyáltalán nem szebb és jobb minőség egy mostani iphone 11 lcd hez képest a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
-
lmno
őstag
válasz vodrosjozsi #1678 üzenetére
Attól függ. Ha a PWM-mentességet nézzük, akkor jobb. És van akinek ez számít (pl. nekem ). Nem fogok 400+ ezret kiadni egy telefonért, ami villog az arcomba és fejfájást okoz. És akinek nem okoz (még), annak se biztos hogy jót tesz hosszútávon.
-
Blue meth
senior tag
válasz icecave #1682 üzenetére
na ezt mondjuk nem tudtam. pont ma rendeltem be a 256gb-os XS-t, de rengeteg kétség van bennem. nagyon tetszik az a telefon, de lehet töröltetem a rendelést, mert egyszerűen nem ér az 370 ezret, 11-gyel jobban járnék minden téren. Csak itt meg keveslem a 64gigát... aztán lehet elég lenne.
-
Blue meth
senior tag
válasz Black_Raven #1684 üzenetére
Tudom köszi, de egyben nincs ennyi pénz rá, nem is adnék ki telefonra egyszerre ennyit
[ Szerkesztve ]
-
olahdave
tag
válasz Black_Raven #1684 üzenetére
Én még tegnap tudtam 278k-ért venni, mert az 5% nem volt érvényes rá.
Más:
Kb. mennyi idő míg az akkumulátor használat beáll?
Minden be van kapcsolva. -
NavySeal
senior tag
válasz Black_Raven #1687 üzenetére
Állítólag apróbetűsben le volt írva, hogy az akciós újságban megjelölt termékekre nem vonatkozik a -5%
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
h.jece
csendes tag
Sziasztok,
most váltanék iPhonera, a 11-es 64 GB-os tökéletes lenne, hol érdemes most venni? 1-2 hete tök jó áron láttam, most kb sehol nem látok 290 alatt, ha nem noname a bolt.
Ami fontos lenne, hogy vagy red vagy Black, illetve támogassa az eSimet is (több helyen látom, hogy Single sim, pl MM).Köszi előre is!
-
h.jece
csendes tag
Köszi, ez megnyugtat, akkor nem nyúlhatok mellé
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok a 13.2 annyira tönkrevágta az egész telefont hogy kegyetlen ,az hogy alig volt térerő kint a nyílt utcán is ,Safari motorja is nagyon lagos lett ,tegnap előjött egy olyan jelenség is amitől hírtelen elsötétült az egész kijelző néha egy pillanatra (ez volt a csúcs).
Szerencsére tegnap még vissza tudtam tenni a 13.1 rendszert amivel minden hibátlan ismét ,semmi lag ,tele térerő ,és nincs furcsa kijelző sötétülések sem.Azért az komoly ,hogy egy új telefonon is gondokat tud okozni a mostani rendszer ,jó lenne ha összeszednék magukat ismét mert így nagyon gáz ez a része...
Egy átlag felhasználó ,aki azt sem tudja hogy kell újratelepíteni egy iPhone t ,az van a legnagyobb gondban. -
Blue meth
senior tag
Na most már 90%-ra elhatároztam magam, mégis maradok a sima 11-nél. Az a legésszerűbb vétel, tényleg jó áron van a mai iPhone-okhoz képest, a tudása meg önmagáért beszél. Viszont még nem tudom hogy 64-est vagy 128-ast vegyek.
Ja meg a szín, ez a türkizes szín iszonyatosan megtetszett... végre nem az unalmas fekete/fehér, eléggé feldobja a telefont szerintem. viszont szemből pont látszik egy vékony csíkban, körbe végig, ami lehet zavaró lenne használat közben, fekete ilyen szempontból jobb választás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Láncfűrész topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest