Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
A magyar YT-ban nem vagyok biztos, de spanyol és angol dögivel tolja a reklámot és ugye ezt geo lokáció alapján dönti el, hogy hol van az internet végpontod. Viszont ezekben az országokban évek óta megy ez a fajta reklám, de hála égnek adblock ezt is megoldotta végre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz freemanone #13 üzenetére
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy idén már nem reklámoz így a YT, csak tavaly láttam ezt. ABP nálam is fent van, ezért írtam, hogy anno nem oldotta meg.
A reklámokkal én is így vagyok. Tévében elviselem, mert nem sokat nézem. De a videomegosztókon rühellem.
Semmi gond.
-
freemanone
addikt
Ha jól emlékszem idéj január körül jött az új verzió ami már blokkolja a youtube előtti videokat is. Csak a megjelenésben nem vagyok biztos, a többiben igen.
A reklámokból élők között is vannak akik azt a jóízléssel teszik és vannak akik nem. A video reklám túl megy a jóízlés határán nálam, így írmagját is irtom, ha tehetem.
Ehez hozzátenném, hogy youtube-on reklámot nagy százalékban a nagy nézettségű, tehát pénzt hozó videok elé tesznek.A "mellé"-t nem értem, a másodikért pedig elnézést.
-
Mr X
veterán
válasz freemanone #11 üzenetére
A YT reklámok alatt arra gondoltam, ami egy időben divat volt, hogy a videó előtt ment egy fél-egy perces reklámvideó. Arra nem jó az adblock.
Másrészt azok a reklámok tartják el a csatornákat. Ebbe is gondolj bele, mielőtt betiltatnád őket.
Mellé, és lehetőleg legközelebb kisebb arccal...
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
tegyetek fel adblock plus-t... azt hittem legalább a fél világ használja, de ezek szerint sokan arra se képesek, hogy rákeressenek, hogyan lehet ezektől megszabadulni.
a cikkhez annyit, hogy WOOOOW YEAH!!! mégtöbb reklámot a már most is nagyon buta, befolyásolható emberek arcába. had érezze, mostmár ő is a reklám része.... :tactical facepalm:
[ Szerkesztve ]
-
MCBASSTION
aktív tag
vmi adblock plus kell ide is majd, h aki rühelli a reklámokat az ne szenvedjen...
windows7sins.org
-
Youri
veterán
Hmm... kézmozdulatokkal üzenhetünk a reklámoknak?
RTX ON
-
Spancho
senior tag
-
shaddam
aktív tag
Finom leszek: A kurva anyjukat!
Várom hogy egyenest a retinámba égessék bele a tampon meg mosópor reklámokat.
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap