Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ahhoz képest, h "nincs befejezve" toronymagasan gyorsabb és legalább olyan stabil, mint az SP1-el megtámogatott W7.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
martonx
veterán
Persze, hogy nincs kész, hiszen a Metro förmedvényt rakták bele a startmenü helyett.
Gondolom amikor készen lesz, akkor majd visszatér a Start menü is, és teljes egészében mellőzhető lesz a Metro.
Másrészt programozói szemmel megközelítve a winRT valóban erősen félkésznek tűnik.Én kérek elnézést!
-
Inv1sus
addikt
Ja, hogy nincs befejezve. Viszlát!
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
leviske
veterán
"hiszen a hiányosságokat később is tudja pótolni"
Ha az alkalmazások a "hiányosság", akkor azt senki nem várta a rendszertől, hogy millió Metro UI cucc kerül fel a store-ba indítás előtt. Azt meg úgyse várhatja el senki, hogy a komolyabb programok valaha is illeszkedni akarnak majd a felületbe.
Ha meg magában a rendszerben vannak szerinte hiányosságok, akkor az Ő is tudja jól, hogy a Vista>>7 esetéhez hasonlóan csak egy új rendszer formájában fog bekövetkezni. Erősen kétlem, hogy a Microsoft az új, szoros kiadási menetrend mellett bevállalna komolyabb javítócsomagokat.
-
nicu71
addikt
Abszolút nem hiányzik az a start gomb.Egykét nap használat után/végleges próbaverzió/ fel sem tűnik hogy hiányzik valami,helyette van egy START képernyő,amely sokkal jobb részletesebb,nem értem, mit kell ezen annyit hezitálni?
A metrós appok igy is vannak már elég sokan,meg majd még lesz több is ha majd igazán beindul a rendszer.
Az egyéb hiányosságokat pedig későbbi frissitésekkel símán lehet pótolni,én semmilyen hibába nem futottam még bele,egykét fapados megoldáson kívül."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bugizozi
őstag
"Abszolút nem hiányzik az a start gomb.Egykét nap használat után/végleges próbaverzió/ fel sem tűnik hogy hiányzik"
detto...inkább az volt a fura amikor odaültem egy régebbi oprendszer elé és: "jéé..tényleg...start gomb"
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Воланд
titán
pletyka (igazabol tobb, mint pletyka, van egy belso ms memo, aminek a konkret szovege meg nem szivargott ki): az elkovetkezo evekben a win8-at illetoen eleg sok update ele nezunk, amik a metro feluletet, kornyezetet fogjak erinteni. szoval a 3 eves fejlesztesi ciklus most egy darabig felre lesz teve es a hagyomanyos desktop felulet is hatterbe fog szorulni a fejleszteseket illetoen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
disy68
aktív tag
"..így például kevés az egykor Metróként ismert Modern UI-ra írt komoly alkalmazás, és a hardverek működéséhez szükséges driverek sem kiforrottak még."
Ez nem a rendszer kiforratlansága, csupán annyi, hogy még nincs kiadva..
Nekem a jelenlegi RP-vel sincs semmi bajom laptopon használva. A WIN+x gyorsmenü pedig már hiányzik néha a 7-esen. A gyorskeresés is sokat javult, a 7-esben nem nagyon használtam, itt rászoktam.
Arról nem is beszélve, hogy ezek után egy xp elég fapadnak tűnik.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
fordfairlane
veterán
Nem tudni, mit ért hiányosságok alatt. Az is lehet, hogy ez az Otellini gyerek megőrült, vagy eleve nem ért a PC piachoz, ellentétben az itteni fórumozókkal, bár erre kicsi az esély. Arra már több esély van, hogy a felületre értette, hogy kiforratlan.
x gon' give it to ya
-
alevan
őstag
"...és a hardverek működéséhez szükséges driverek sem kiforrottak még."
Ez véletlenül nem az Imagination Technologies felelőssége? Az hogy nem tudnak rendes drivert írni, miért a Win8 és MS hibája?
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
nicu71
addikt
win+x?nem is tudtam köszi!
hát nekem már az xp régóta fapad...amig az alaplapom garanciás javitáson volt kénytelen voltam egy windows server 2003-as géppel szenvedni...már bekapcsolni is utáltam és depressziós tünetek jelentkeztek.
Egyébként én is ugy gondolom hogy rengeteg update várható,és ez még izgalmasabbá teszi a win8 használatát,már a hivatalos megjelenést követően is."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bambano
titán
ebben mi a hír? a többi se volt befejezve...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ez az operációs rendszer a vállalat történetében a legalaposabban tesztelt és „leginkább kész” kiadás.
Hahaha
Inkább:
15 év óta az első MS operációs rendszer ami nem lett széleskörű, zárt csoport által tesztelve!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
FlekkeN
aktív tag
Ki vesz karácsonyra operációs rendszert?
-
anulu
félisten
válasz fordfairlane #22 üzenetére
hát, márpedig ebben látom. az új UI-t kivéve (amit Start8-al eltűntettem) majdnem tökéletesen elégedett vagyok a Win8-al. mind sebességben, mind terhelhetőségben (megfelelő vassal ofc) mind stabilitásban.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz fordfairlane #25 üzenetére
ha gondolod, mailben küldök egy screent az otthoni desktopomból. nehezen megmondható, h nem W7
-
chepavel
aktív tag
Persze, ilyen "szempontból" nincs kész.. de, nem is lesz. No offense, de személy szerint marhára nem hiányzik a start menü, picit sem. Bal sarok, kattintok, és nem "szenvedek" 3-4 menüponton, hanem csak húzom az egeret, és katt. Nekem ez egyszerűbb. A többit meg úgyis "futtatásból" indítom.
Azt meg, hogy fittebb, és stabilabb, már nem is említem. (RTM).A félkészségre még annyit, hogy az Intel még(!) nem tudott egy jó drivert írni pl a Sandy alapú IGP-khez, az már bizony nem a rendszer hibája.
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
afgk2012
tag
-
attila9988
őstag
Bal sarok, kattintok, és nem "szenvedek" 3-4 menüponton, hanem csak húzom az egeret,
Ahha.. húzod a képernyő másik felére, ahol a csempéd van. w7 -en meg katt, majd a két első betű, és enter. Ennyi. Mit kell ezen szenvedni? kb 1 sec.
(#29) A sz@r ötleteket csak erőszakkal lehet terjeszteni. Valaki könnyen adja be a derekát, valaki kevésbé könnyen. Látod... valakinek már most tetszik, akinek nem rég még nem. Ők a könnyen megtörhetők. Márpedig nekem nem lehet megmagyarázni hogy egy kupac sz@r az hamburger, és habzsolni kellene...
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
afgk2012
tag
válasz attila9988 #30 üzenetére
Egyetértünk.
-
FTeR
addikt
ezek az elemzők mindig remek dolgokat tudnak benyögni.
ha nem jelenik meg, akkor ugyan mitől nőne a market?? -
anulu
félisten
"valakinek már most tetszik, akinek nem rég még nem. Ők a könnyen megtörhetők"
ezt most magamra vettem Metro/Modern/whatever UI teljesen el van rejtve, nem is tudok róla. régebben is ez volt a bajom a W8-al, gyomor felfordul, useless (szerintem!). visszakaptam a Start Menüt és teljesen nyugisan használom, akár a 7-est.
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
és szerinted a "katt, majd a két első betű, és enter." miért is nem működik win8-on?
nem is értem minek kattingatsz, van dedikált gomb. -
fordfairlane
veterán
Két dolgot tehetett volna a Microsoft. Vagy kiad a Win8-ból tablet verziót is, vagy egybegyúrja valahogy a kétfajta asztalt. Ez a hibrid megoldás szerintem a legrosszabb mind közül, mert van kétfajta asztalszerű "izéd", ami másképp viselkedik.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
afgk2012
tag
válasz fordfairlane #35 üzenetére
Veled is egyetértek. Nincs ez még kész sajnos.
-
A metróval az a legnagyobb baj, hogy ha le mered írni negatív véleményedet, rögtön hárman rád ugranak és megmagyarázzák, hogy te rosszul látod...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
FTeR
addikt
teljes képzavar. az, h valami szerinted koncepcionálisan rossz és az, hogy nincs kész, 2 külön dolog.
w8 rtm-ben -szemben a korábbi teszt változatokban- semi sincs, ami azt az érzetet keltené, hogy nincs kész.
btw, szerintem is jobb lett volna, ha megmarad az éles különbség a metro és a desktop között. én nagyon hiánylom az aero glass-t.
ez milyen nyomi szempont már. minden eszmecsere így működik.[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz tablet fronton a közeljövőben. Szerintem a okosteló szegmensben már kezdenek beállni az arányok, de a tablet még fiatal piac, itt az Android is lemaradásban van. Itt még villanthatnak az újak, ha ütős koncepciót és termékeket dobnak piacra. Viszont erre a piacra is vonatkozik az, hogy aki sokat tökölődik, az végzetesen lemaradhat. Úgyhogy egyet kell értenem Otellinivel, a Microsoft lépéskényszerben van.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
attila9988
őstag
visszakaptam a Start Menüt és teljesen nyugisan használom, akár a 7-est.
És hogy kaptad vissza? Utolsó információim szerint ki lett belőle gyomlálva. Nekem meg a metrós cucc nem kényelmes... Lehet magyarázni hogy milyen rohadtul innovatív, de nem az. Kényelmetlen, és több időt vesz el tőlem, mint a start menü. Ráadásul beborítja a kijelzőt, ha épp el akarok valamit indítani. Engem pl zavar, hogy a elveszi a fókuszt, és azt a zöld trutymót kell néznem csak azért, mert el akarok valamit indítani. Jó hogy az ikonokat el nem vették, ennél már csak az lenne a nagyobb szemétség.
Komolyan mondom, egy rossz szavam nem lenne a w8 -ról, ha nem akarnák mindenkire rátukmálni a megoldást, miszerint a rendes rendszer felé, kell egy tablet -es is... mi a f@nak?
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
anulu
félisten
válasz attila9988 #41 üzenetére
sajnos 3rd party app kell hozzá (Start8) annyi, h az entry-k file szinten átkerültek és nem a users-ben levő szokott "start menu" folderben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
válasz fordfairlane #40 üzenetére
a Microsoft lépéskényszerben van.
Akkor lépjen, de ne úgy, hogy elfelejti mennyire más eszközökről is van szó, és mennyire nagy felhasználói tábornak kell megfelelnie egy új windows -nak. Ezért szeretem pl a *nix -eket. Ott ha valami nem tetszik, kidobom és választok helyette valami mást. Pl a gnome 3 ilyen volt. Jó volt a kettes, aztán hazavágták ilyen baromságokkal. Nem kellett, legyalultam, kész. Nincs "majd megszokom", meg "biztos ez a jövő és én is a jövő része leszek", semmi ilyesmi. Választok, és kész. Senki nem mondja meg hogy milyen programokat kell használni, és hogy mire. Kényszerítésről meg aztán végképp szó sincs.
(#42)
Erre majd ránézek. Legalább tudok majd javasolni valamit azoknak, akik nem elég "innovatívak", és szeretnének kényelmesen használni egy számítógépet.[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
válasz attila9988 #43 üzenetére
Nem vagyok híve a Microsoft win8-as megoldásának, de a nagymértékben testreszabható felületeknek sem. Az ilyen testreszabható felület egy rendszernél általában a hiányosságok elfedésére szolgál. Azt jelzi, hogy a felület vagy eleve hibás, vagy kiforratlan.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Nyomi, nem nyomi, én nem eszmecserének érzem. Rátukmálás az igazi szó, ami felötlik bennem minden win8-cal foglalkozó topic olvasásakor.
(#49) FTeR
Úgy is van. Mond meg mit olvassak és mit ne. És persze hogy mi legyen a véleményem a dolgokról....
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
Be van az fejezve, nem kell mellébeszélni. Még a Windows 7-nél is használhatóbb a
MetroModern képernyő miatt (is). Arról nem beszélve, hogy bizonyos helyzetekben gyorsaságban köröket ver a Win 7-re. A Store pedig folyamatosan bővül, ez nem lehet akadálya egy oprendszer kiadásának.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest