Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezektől olyan "12, egy tucat" érzésem támad. Ilyenekkel már Dunát lehetne rekeszteni.
De, ha láttok az IFA -n a Huawei Talkbandéhoz hasonló koncepciót (kipattintható BT füles), akkor légyszi, írjatok róla! Köszi! -
Fejvadi
nagyúr
Pénztárca kompatibilis lenne inkább.
-
Kékes525
félisten
Ha ezek nem tetszenek, akkor ilyet válassz: Cicret Bracelet video, Cicret Bracelet Home page Ettől nem lesz a "12, egy tucat" érzésed.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Köszi, de ezen már túl vagyok. Szép elképzelés, de a prototípus képességeiből kiindulva, odébb van még, mire megvalósul a terv. Meg aztán vannak hátrányai is. Mediterrán helyeken a napfény a problémás, északabbra meg a vetítőt eltakaró kabátujj. Én sokkal egyszerűbbel is beérném. Egy Talkband, amin vannak hangerőszabályzó hardvergombok és meg tudja jeleníteni a különböző eseményeket úgy, mint a legtöbb okoskütyü. Sztem manapság ezek nem irreális igények.
zoooja:
Azok nem "fake" videók, hanem bemutatják a koncepciót. Ez nem "csalás"! Van egy videójuk, amin bemutatják, hogy hol tartanak a koncepció megvalósításában.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Tudom, de nagyon jól nézne ki. Azért elfogadnék egy működő hasonló herkentyűt.
(#5) Somatom: Lassan kijönnek a valódi 3D-és kivetítők és akkor face to face beszélgethetünk. Olyan értelemben fake, hogy még nincs teljesen kész. Amúgy kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a megvalósított forma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy Kickstarter project volt, ahhoz készült a videó. Ez az eddig megvalósult prototípus.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Az apró kijelzőn Play Áruház és persze billentyűzet is akad
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mint írtam, én nem hiszek a sikerességben. Túl szűk tartományban használható. Ha nem vmi kiemelkedő karról vetít, akkor bármilyen ruhadarab kitakarhatja a fényforrást. Az akkuidő is kérdéses. Egy napfényben is látható fényerejű projektor ma még elég nagy energiaigényű. Legalábbis egy karkötőben elhelyezhető akkumulátornak.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, a gyártók nekiálltak fosni magukból az okosórákat. De vajon vásárlók is vannak?
Minden szavam magánvélemény!
-
Kékes525
félisten
válasz tothmaxy182 #11 üzenetére
Biztosan lesznek. Buta vásárlók okos órákhoz.
-
dkaro
őstag
Valaki ténylegesen próbálta már ezt a zywatchot WP-vel? Nagyon szeretnék egy ilyesmi "kiegészítőt" a telómhoz de eddig egyre se mondták, hogy jó lenne androidon kívül más OS-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest