Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    válasz ViZo72 #10554 üzenetére

    Hogy miért vagyok felháborodva?
    P9 lite-om van amiben 2 GB a memória. Ezt nem lehetett kihasználni, mert a rendszer nem engedte. Most a Nugat bétát nyúzom, az valami katasztrófa ezen a téren. A gyári alkalmazások kivételével minden leállít teljesítmény módban is. Sokszor 1GB !! a szabd memória, de hiába töltök be egy alkalmazást, mondjuk a Mesenger lit-ot úgysem kaphatok egy üzenetet sem, mert kidobja, kivéve, ha mondjuk naponta 2-3-4 néha 5 alkalommal meg nem nyitom. (Éjjel is fel kellene kelni hozzá!! :W ) Ennyi memória mellet 1-2 oldalt nem tud megjegyezni a Böngésző.
    Azért vettem Huaweit, mert az előd, a Huawei G6 egy bombabiztos telefon volt. Csak használni kelet. Fele akkor memóriával sokkal több alkalmazást lehetett futtatni rajta gond nélkül.
    Mondjuk ez is atom stabil, de csak nagyon nagy jóindulattal lehet okos telefonnak használni. Telefonálni SMS-t írni tökéletes, de ahhoz drága.
    A teszt miatt tettem egy próbát. Az Alcatel OT995-re is feltettem azokat a programokat, amiket ebben próbáltam munkára bírni, és el is indítottam. Csak 0.5 GB a RAM benn, de napok múlva is működtek az alkalmazások, benn csücsültek a memóriában, igaz borzasztóan lassú már szegény az 1db 1,4 GHz-es proci és a kicsi és lassú memória miatt.
    Unokáim Huawei Y5-esei is vígan futtatják a Messengert, Vibert stb.
    Pár éve a Xiaomi telefonoknál olvasgattam, hogy leállít ezt, leállít azt, vagy hogy nem frissülnek az alkalmazások adati. Azóta meg lehet nézni, hova csúszott vissza a ranglistában, bár az árazása most is kedvező, és talán javultak is valamit ezen a téren. A kínai nem tanul más hibájából sajnos!

    Bocs de ezt ki kellet adnom magamból!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés