-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz GordonSamway #8485 üzenetére
Nálam is tökéletesen megy. Pedig azt írták mindenhol, ,hogy a 3D képessége elég gyengécske. Nem igazán vettem észre ezt eddig.
gurabli Annyiért Azonnal meg kell venni!
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Steelers #8523 üzenetére
Én is arról váltottam.ó! Kb egy hónapja. Fényerőben gyengébb a kijelző. Nem egy AMOLED az tény. A kamera nappali fényviszonyok mellett jó, de az esti képekben a 735 jobb volt. De ha arra vagy kíváncsi ,hogy megbántam-e , akkor a válaszom egyértelműen Nem!
Ne aggódjál előtte én is több mint 3 évig WP használtam. Volt nekem is bőven kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz kiralytigris #8558 üzenetére
Az baromira nem jó... én órákat tudok vele játszani ha kell.
-
AMD Power
titán
válasz ANDROID??? #8685 üzenetére
Bejön hozzánk és vesz 5999Ft-ért egy 10400mAh Alcor aksit.
-
AMD Power
titán
Több mintegy hónapja használom most már a telefont. Kicsit féltem tőle, főleg a droidtól ,de nagyon bevált. Maga a telefon Nagyon jó!! Jobb mint vártam. Nekem egyedül az aksi amit kicsit gyengének érzek, de a kamera , a fényerő stb.... minden rendben van. Jól döntöttem, megint.
Rula: Május környékén fog érkezni. A hivatalos spec meg elméletileg most 6-án kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Black Phone #8743 üzenetére
Már nincsen. Túl léptem a témán.
-
AMD Power
titán
Nyertem 2db jegyet a Veletech-re a Huawei jóvoltából.... szerintetek nem dolgozok aznap?
-
AMD Power
titán
Most nekem is megcsinált olyat a telefon ,hogy este 10-kor levettem a telefont a töltőről és most reggel 7-re már csak 75% volt az aksi.
-
AMD Power
titán
Nekem is jött valami back up programra frissítés?
-
AMD Power
titán
válasz GordonSamway #9038 üzenetére
Én megvárom amíg majd szól magától a teló ,hogy szedhetem le a frissítést hozzá.
-
AMD Power
titán
Imádom ezt a telefont ,de mióta az órával használom "katasztrófa" az aksi ideje
tarakos
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Holnap felhívom reggel Huawei vonalát. Megkérdezem ,hogy ami fent van a hivatalos oldalukon a P8 Lite-hoz
P8 Lite Firmware ALE-L21C432B551 (single SIM, Android 6.0, EMUI4.0, Európai általános verzió)
Ez jó az én Vodás telefonomhoz vagy sem!?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest