-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz Technoman #11704 üzenetére
Csak egy tipp...
Ha az OTG adaptered támogatja a betápot (lehet töltőre is dugni és azzal töltődik a teló, meg a kap rendes stabil naftát az OTG) akkor dugd rá...
Azt vettem észre, hogy mivel a P30 Pro támogatja a vezetéken keresztüli másik eszköz töltését is (tud úgy működni, mint egy Powerbank minap azzal szórakoztunk a fiammal, hogy az Ő Samsung telóját töltöttem kicsit én, aztán fordítottunk a kábelen és Ő töltötte az enyémet ) ezért ezt erőlteti is, ha rádugsz egy OTG-adaptert. Nekem konkrétan totál meghülyült az egyébként a P20Pro-val tökéletesen működő minőségi OTG cuccom, amíg tápot nem kapott, ezzel megfordítva a P30P erőlködését, hogy Ő márpedig powerbank üzemmódban működik.
Vagy valaki segíthetne, hogy ezt, hogy lehet kikapcsolni, mert menüből az istennek nem engedte. Kikapcsoltam és visszakapcsolta... Fejlesztői menüből se ment...
Íme az ominózus USB töltés opció, ezt írja ki ha betáp nélkül dugom rá az OTG adaptert:[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
Volt kérdés, hogy a tök sötétben készült képen mi van... Kicsit "javítottam" az eredeti képen, hogy legalább lássék mi is az...
Elképesztő. Mármint, hogy tényleg tartalmaz a kép értelmezhető adatokat...
Mondom, olyan sötétben készült mint a boci belseje...
szimplán csak wow... Persze semmi értelme ilyen képet lőni csak kíváncsi voltam...[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Youtube... Zene... Hangerő max... Úgy torzít mint egy orosz rádió... Dettó Spotify-on...
Ha valaki hív és ki van hangosítva konkrétan nem ért amit mond...
Garis ügy...
T-s teló... Tudna valaki segíteni mi a menete?
Soha nem volt még garis ügyem...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz Sztyepadzso #11834 üzenetére
Yessssssssssss
Pontosan ez segített, reboot és problem solved. Köszi szépen...
eszembe nem jutott volna, hogy ez valami szoftveres téma, köszi az infót...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz jézusom #12306 üzenetére
A kedvencnek jelölt képek egy külön kategóriában is megjelennek a galériában(kedvenceim) . Ott kijelölöd mindet(az első képet hosszan nyomva jelöli, majd a jobb alsó sarokban "mind kijelöl") és mozgatod vagy másold(továbbiak lehetőség, áthelyezés vagy másolás) egy új mappába(jobb felső sarokban plussz jel, új mappa név megad, pictures könyvtárban hozza létre az új mappát majd...) , gépre meg csak annak a mappának a tartalmát másolod ahova a telón a kedvenceket másoltad vagy mozgattad.
-
DonDragonka
őstag
válasz Bensid #12787 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő...
A majdani leírásban egy képnél, csak a példa kedvéért az utólagos Lightroom és PS munkákról is irhatnál bővebben, mert értem én, hogy "szokásos utómunka" de azért a nagy varázslat ott történikA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz FireFox1996 #12794 üzenetére
Amúgy meg mind1 is, most úgy sincs időm a telóval foglalkozni... Össze kell kalibrálnom pár obim az új vázammal...
-
DonDragonka
őstag
Ja és ha már képek szerkesztése telón...
Engem kiidegelt ez a nyomi AI touch... (hosszabban tartsd lenyomva két ujjal a képernyőt... Képek szerkesztése közben állandóan felugrott)
De van megoldás
Adb-vel le lehet gyalulni, mivel tiltani azt nem lehet...
Íme az ADB utasításpm uninstall -k --user 0 com.huawei.hitouch
-
DonDragonka
őstag
Őőőőő az már igen...
[link]A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz hodostamas #13000 üzenetére
Menjünk egy körrel tovább...
Azok a készülékek amik így lényegében használhatatlanok lesznek(itt nem csak a gms-t írjak, hanem a Google felé android-ot is, bár nem tudom miféle létezik még) milyen módon állnak meg egy egy szolgáltatói részletre vett verzióban?
Adott pillanatban lesz egy míves vasad amin nem lesz oprendszer? Bár lehet ezt én gondolom túl... Ámde ha igazam van akkor mondjuk egy p30 pro useless és nem a szolgáltató de nem is felhasználó hibájából... Uhhh messzire vezet ez a szitu...
Tőzsdén most kiabálna mindenki, hogy "elad, elad, elad..." csak kb 2 nap és még 100 forintért se veszi meg senki...
Vagy jön a békés egyezség, Kína ad egy kicsit az 5g technológiából, USA örül licence hosszabbít...
Illetve huawei benyeli az egészet és realizálja a veszteséget, de ettől még az 5g lényegi része nála marad... Ez utóbbi senkinek nem lenne jó...
MeglássukA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz Tetovaltembe #14163 üzenetére
Ha a selfie kamera mellett jobb oldalon bármi 1 cm-nél közelebb kerül a telóhoz akkor kikapcsolja a képernyőt. Ott van egy érzékelő a zseb érzékeléshez... De ha ezt úgy csinálja, hogy fekszik a teló egy asztalon és a kijelző nincs semmi által takarásban picit se, akkor vagy nagyon koszos a kijelző vagy hibás az érzékelő...
-
DonDragonka
őstag
válasz Jumbozorz #14304 üzenetére
Nekem kiírja a százalékos értéket...
Lehet azzal van összefüggésben, hogy értesítési sávban is az van beállítva, hogy aksi ikon százalékos megjelenítés van beállítva... De ezt most nincs időm tesztelni...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz Jumbozorz #14306 üzenetére
na közben most látom, hogy csak akkor írja ki a százalékos értéket, ha nincs más értesítés AOD-n... Ha van akkor csak az aksi látszik...
Továbbá megnéztem, nem függ az értesítési sáv beállítástól... Akkor is látszik, ha az csak aksi ikonra van beállítva, mármint ha nincs AOD értesítés egyéb...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
-
DonDragonka
őstag
válasz bontabela73 #15959 üzenetére
Ja, települ, aztán megint lehet telepíteni, aztán megint, aztán megint... Vicces
-
DonDragonka
őstag
válasz bontabela73 #15961 üzenetére
Igen, nekem is de ismét feldobta ha rákerestem az elérhető frissítésekre, amíg a telót újra nem indítottam
-
DonDragonka
őstag
-
DonDragonka
őstag
válasz padi68 #17660 üzenetére
Itt esetleg, próbáld meg...
Ez egy webes felület.
Huawei Mobil CloudA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
Azt nem értem, hogy nektek mi történik ha a Tárhely Kezelése feliratra böktök? Semmi? Mert nekem akkor megmutatja mi van és milyen címszó alatt mentve a drive-on és ott lehet is bőszen törölni, mentést, képet, videót, tartalmat, bármit...
Nektek az a megoldás nem működik?A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz bokrosolajos #17880 üzenetére
Huawei Band 4, Huawei Band 4 Pro
Huawei Watch GT, Huawei Watch GT2, Huawei Watch GT2 Pro
Ezekkel voltak párosítva már a P30Pro-hoz.
Gyári kamera appot a GT széria biztosan kezeli, legalábbis exponál, Band vonalon nem néztem ezt...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz padi68 #18108 üzenetére
Ez a folyamatos megjelenítés nem egyenlő a never sleep-el. Ez csak kirak lezárt, készenléti képernyőre infókat, de ettől még "alvó" üzemmódban van, vagyis fel kell oldani, éleszteni a masinát, hogy elérhető legyen mondjuk egy program.
Aztán persze lehet, hogy Vikthor is erre gondolt...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz Vikthor #18110 üzenetére
na ácsi, akkor ott az app beállítása lesz hibás, vagy nincs neki megadva minden értesítési szint.
Az onpage egy elég régi név a szakmában, kizártnak tartom, hogy lezárt képernyő mentén nem kapnának orvosok vagy IT szakik incidens értesítéseket...
Menj rá az alkalmazásra az alkalmazások között és nézd meg, hogy az értesítéseknél mi van beállítva... Vagy magában az alkalmazásban a beállításoknál lehet erre opció, de azt kizártnak tartom, hogy több milló ember(kis túlzással) rohangál állandó bekapcsolt képernyővel csak az onpage miattA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
Képernyő beégés...
Telóre töltsd le ezt a két képet. Nyisd meg a galériából, dupla érintéssel nagyíts bele, úgy hogy az egész kijelzőt alul is, felül is kitöltse...
Hát bizony nekem a két éves telón a felső sávban lévő ikonok olyan szépen be vannak égve, hogy öröm nézni.
Alapvetően lexarom, mert ritkán látszik.
Amúgy ez nem garis tétel?[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz Sztyepadzso #23495 üzenetére
Függetlenül tőletek, de pont ma telepítettem fel. Olvastam róla egy cikket valahol és kipróbáltam.
A telepítés közben simán zöld pipát kapott a megfelelőségi tesztnél a teló.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
Több mint 4 év aktív(utóbbi időben passzív, csak olvasó) tagságom végetért.
Nagyon köszönöm az eszköztársak türelmes és hozzáértő segítségét ezen időszakban.A P30 Pro-m tökéletesen teszi a dolgát, négy éves akis is bőven egész nap bírja, és minden alkatrésze tökéletesen működik. Megtartom amolyan tartalék telónak vész esetére, de szembe jött velem egy lehetőség aminek nem tudtam ellenállni, egy Honor Magic V2 személyében. Kamera nem olyan jó benne mint a P30 Pro-ban, de minden más egy másik világba röppentett. Akinek a fotózás fontos ne ezt válassza, de aki szeretne egy innovatív és elképsztő vasat az nem fog csalódni. Szoftver pont olyan mint a Huawei-é volt szóval mindent elsőre tudtam és be is állítottam hamar.
Szóval még egyszer köszönök mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest