Új hozzászólás Aktív témák

  • Cobra31

    csendes újonc

    Sziasztok!

    4 napja én is beléptem a Huawei táborba, eddig csak jókat tudok írnia p10-ről, főleg, hogy a korábbi mobilom már 5 éves volt, párszor már legszívesebben a falhoz vágtam volna a lassúsága miatt. :)

    Ettől függetlenül lenne pár kérdésem, megköszönném, ha valamelyikőtök tudna segíteni: látom, hogy rengetek alkalmazás van a gépen, ezekből melyikeket lehet(ne) letiltani, esetleg törölni? T-mobil vettem a mobilt, a Futótárs, Tv Go, stb. cuccokat már töröltem. Google közül pl. lehet? Diák, Táblázatok, Play könyvek, stb. egyáltalán nem kellenének, csak nem merek hozzányúlni. Szívesen törölnék mindent, amit felesleges. Erről nincs valahol lista?

    A másik, hogy időközönként jön jelzés Google időjárásról, azt hittem az Időjárás alkalmazás lesz az, kinyomtam az értesítést, de azóta is kb. óránként jelez, tehát ez nem az.

    Fotónál próbáltam az Éjjeli felvételt, de nem egészen értem. Pl. tegnap este erkélyről próbáltam fotózni, középen a karika 30 sec-ről elkezdett visszaszámolni, mire 0-ra ért, tök homály lett az egész kép. Mint a fényfestésnél (itt már rájöttem, hogy szinte elég 1-2 sec után leállítani a felvételt, hogy jó legyen). Ha elég fényes tárgyat fotózom Éjjeli módban, akkor rövidebben számol vissza és szép képet csinál. Nem elég sima fotó módban fotózni sötétben vagy azért ez jobb?

    Előbb lettem VIP-tag regisztráció után, viszont lejárati dátumnak 2018 novembert ad meg. Ez így jó? Lehet hülyeséget kérdezek, de nem 2020-nak kéne ott lenni a 3 év gari miatt?

    Köszi a segítséget, ha eszembe jut még valami, megírom. :)

Új hozzászólás Aktív témák