- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
senior tag
Alig akar reagálni. PC-re dugva még jobban belassul.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
KZP
őstag
válasz Acélfarkas #8301 üzenetére
Az nem lassulás, hanem ilyenkor néha az érintéseket nem jól érzékeli. Nálam pl. a munkahelyemen csinálja, meg kell fogni a fém részét is, hogy normálisan működjön. De otthon meg megy rendesen töltés közben is... Szóval, valami földelési probléma lehet.
-
KZP
őstag
válasz Acélfarkas #8303 üzenetére
Nem tudom, hogy a kábel hibája-e. Mate 8-nál még durvábban csinálta ezt, ott töltőn szinte használhatatlan volt, mert összevissza érzékelte a tapizást.
-
Nuada herceg
őstag
A frissítés óta nagyon sokat rosszalkodik a telefonom, laggol és kilép az alkalmazásokból.
Bár mintha az üzemidő jobb lett volna!Szóval megelégeltem, és csinálok egy factory resetet.
Bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy ez megoldja a dolgot, de majd kiderül.
Ha lesz valami pozitív tapasztalatom, akkor megosztom itt a fórumon.Értem a csíziót.
-
Looserke
őstag
válasz Nuada herceg #8305 üzenetére
Olvass kicsit vissza
-
gubacsino
aktív tag
válasz csapoze #8296 üzenetére
Ez csak új készülékekre vonatkozik? Vagy azokra is akik telepítik majd a 8.0át?
["Jól betesz a ROM-hackelésnek az új Android 8.0 Oreo"]
Persze mindig van egy kis kapu, tudom én is, de kezdetben biztos lesz vele szívás... már akit érint. -
suhamer
csendes tag
válasz Nuada herceg #8305 üzenetére
Ha kicsit feljebb görgetsz, találtunk rá megoldást. Nem tudjuk, hogy hosszútávon jó lesz-e, de egyelőre nem lépked ki, nem laggol semmi. Egy wipe cache-t mindenképp csinálj. Ezekez kell kikapcsolni. Az értesítést nem biztos, hogy ki kell, de biztos, ami biztos (Beállítások->Akkumulátor->kis fogaskerék jobb felül, ha nem találnád )
-
Sword
őstag
válasz mjani1172 #8310 üzenetére
Néha nekem is szaggat füles, jellemzően akkor, ha valami a telefon és a füles között van. Pl. első nadrágzsebben van a telefon, fölötte válltáska lóg, rálóg. Abban van kulcs, minden. Ha a táskába teszem a telefont, kb. 10 cm különbség, de felülre kerül a teló, akkor megszűnik a szaggatás. Valami leárnyékolja vagy ilyesmire gondolok.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Nuada herceg
őstag
-
dutrás
őstag
válasz Nuada herceg #8314 üzenetére
Nem mert a telefon visszaáll a gyári állapotra. Bár átani nem árt.
P50 pro/P40 Lite
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Valaki mondja meg nekem hogy az istenbe kell kikapcsolni ezt a nyavajás hangazonosításos marhaságot mert ha kikapcsolt kijelzőnél megnyomom a hangerő le gombot pittyen és keres bár sose talál semmit de az agyamra megy ez a s..... r
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
törölt tag
válasz mjani1172 #8312 üzenetére
Nekem van egy bluetoothos headsetem, ami egyszer szakadozva működött, máskor meg tökéletesen. Már többszörös agyrohamot kaptam, mire rájöttem, hogy bekapcsolás után az első csatlakozáskor szar a hang. Ha bontom a kapcsolatot, és újra csatlakozok, onnantól jó. Fogalmam sincs miért van ez, de mindig így van. Esetleg próbáld meg ezt.
-
choco01
addikt
válasz tothjani81 #8316 üzenetére
Beállítások >>intelligens asszisztens >>Hangvezerles>>Gyorshivas.
Nekem nagyon jól megy mindig a BT füles..
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Nfsman20
tag
válasz Nuada herceg #8314 üzenetére
Üdv!
Wipe cache: teló kikapcs - hangerő fel + power 8 másodpercig nyomvatart, majd felenged. Elvileg így bejön egy menü, amiben a hangerő gombbal tudsz lépkedni, power gombbal "okézni". Innentől egyértelmű.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
ficus10
csendes tag
válasz H.Istvan25 #8322 üzenetére
Alternatív,nem hivatalos.
TWRP install zip-ként SD-ről -
ficus10
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz H.Istvan25 #8332 üzenetére
-
törölt tag
Egesz jól bírta ez a 194es rom. Megint laggol a telefon, kevesebb appal 1,5gb a szabad ram (2 helyett). Ez nem is lenne baj, ha nem laggolna...
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Tav-Csoves #8333 üzenetére
Ja, ez különösebben nem izgat. Ritkán használom a bluetoth-t és amugy se hiszem hogy valakik pont az én adataimra vágynak
Huawei Mate 9
-
-
törölt tag
Nagy gondban vagyok(bár csak érintőlegesen tartozik ide), venni szeretnék egy bluetooth fejhallgatót a telefonhoz(meg úgy egyáltalán), kb. 15 ropi lenne a max. ár amiben gondolkodom, már kismilliót megnéztem, és egyre tanácstalanabb vagyok, ti milyet használtok?
Jó lenne egy fórum, ahol célirányosan feltehetném a kérdésem, de eddig nem túl aktív fórumokat találtam csak
Ha valakinek lenne tapasztalata valami jó fejessel, örömmel venném ha megosztaná velem, akár privátban -
ficus10
csendes tag
válasz Tav-Csoves #8344 üzenetére
[link]
TWRP
- WIPE; Dalvik / ART Cache, Cache, Data, Internal Storage, product, System, vendor.
- Install zip external SD-Card, OTG USB drive
- Wipe cache / dalvik,Reboot System.
[ Szerkesztve ]
-
ficus10
csendes tag
Tájékozódni itt lehet
-
dutrás
őstag
Nálam meg a frissítés sem jelentkezett ezidáig.
Sebaj.P50 pro/P40 Lite
-
mjani1172
addikt
válasz #07400704 #8345 üzenetére
Én már írtam, most nem tudom mikor, keress vissza, de a lényeg röviden, a meizu, xiaomi, nem volt jó,gyengén szóltak, vettem egy scullcandy-t az nagyon jó és nagyon jól szól.
Bár látom nem füles,hanem fejest keresel.
A gyereknek sony van, kb 25 ezer volt újonnan, jól szól és tartós.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest