Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz NY_A #1002 üzenetére

    Van/lehet olyan kijelzős használat, amiben jobb annyival a Mate, másmilyenben meg nem, változó, ezt Mate 10 Pro - Note9 gyakorlati tapasztalatom alapján is mondom.

    7Heads Drago: Igen, ezt többször leírtam már én is, a legjobb a GSM Arena tesztje, mert ott teljesen azonos feltételek mellett tesztelnek és több mutató szerint is, még a fényerőre...stb. is nagyon ügyelnek.
    A Huawei a P9 óta tripla antennázást használ a P és a Mate szériánál, bár a Honor kapcsán annyira nem annyira kiemelkedő a többihez képest, de a View 10-nél már látok gyakorlati különbséget is például a Honor 8-hoz képest.
    Fogyasztásban nem tudom, hogy mennyire mérvadó, de valóban kiemelkedően jó az újabb Mate és P széria térereje, más kérdés, hogy a SAR érték is magasabb, ami már nem annyira okés, de még úgy is a szabványban meghatározott értéken belül vannak.
    A térerős különbséget megemlítettem a Mate 10 Pro -> Note9 váltásom kapcsán is, jobb kicsivel a Mate 10 Pro-é, bár a lakásban jó mindenhol a 4G+, így itt nincs jelentősége, de szélsőséges környezetben számíthat. A Note9 alacsonyabb SAR értékének is örülök mondjuk, bár félek, azt nem most és nem így fogjuk megtudni, hogy milyen következménye van a magasabb mutatóknak a Huawei esetén, de Mate 9-é nagyon magas és olyan telefonom is volt egy ideig. A Honor 8-é is rettentően magas és az is volt viszonylag sokáig a családban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák