-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos84
csendes tag
Szia! Vegyél egyet bátran, az enyém már egy éves és még mindig kinézik a kezemből A legjobb benne, hogy nem olyan "tucat" teló mint a Samsungok meg a Sonyk (mert ezeknél ugye első ránézésre a közép és felső kategóriás készülékek tök ugyanolyanok mind, főleg a Samuk...) sőt szerintem ez arányosabb forma az utódainál is (M8-M9). Kijelzőfólia és tok ellenes vagyok, mert nem azért vettem szép telót, hogy eldugjam egy ronda szilikon tokba, 1 éve zsebben hordva karcmentes... Kami nekem is lilul 1 napos kora óta, de csak rossz fényviszonyok mellett teszi ezt, gondolhatod mennyire zavaró módon ha még azóta sem vittem emiatt vissza hát nem egy nokia féle zeiss, de arra amire való tökéletes. A lezáró/kioldó gombot szokni kell, nekem ez a legnagyobb negatívum nem értem miért nem oldalra tették!? A sense 3 ujjas gesztusa zseniális a tévémmel és a laptoppal pillanatok alatt kapcsolódik, az infra távirányító hasznos mert a tv sajátját sosem találom, és a tűéles kijelző mellett ami zseniális az a hangja, na ilyen hangzás nincs a konkurenciánál az bizti a dedikált kamera gomb is csak addig hiányzott amíg rá nem jöttem, hogy a hagerőszabályzó gombokat is fotózásra lehet bírni. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy az alu hátlap benyomódásra hajlamos ugye, mert nem rugalmas mint a műanyagok én farzsebben a telóval egy pillanatra nekidőltem az asztal szélének és ott is maradt szépen a vízszintes benyomódás a hátlapon pedig épphogy csak hozzáért egy kicsit nem tehénkedtem rá mert beugrott h. ott a teló nekem a lollival kicsit lassúbb lett, de még így is sokkal gyorsabb mint a céges samu s4-em! bocs a hosszas duáért, de a lényeg h. bátran megveheted!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest