Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz qltsar #6849 üzenetére

    Köszi a gyors választ!

    Na, basszus, még egy topic. Én eddig háromról tudtam (1, 2, 3) és azokat én is pörgettem rendesen ...

    No, a lényeg röviden: A natív Google Pay app. mióta hivatalosan is használható a Pay Magyarországon, tiltva van. Olyannyira, hogy ha mondjuk apkmirror-ról valaki felteszi, akkor kb. 1-1,5 órán belül letiltódik (Hoppá, mi! Azért ilyet még warez cuccok esetén se láttunk ...)
    Mint kiderült a többi felhasználó beszámolójából, alapvetően nem is kellene az app a működéshez, mert az Account services alatt beépülve ott a Pay. Igaz az nem tud annyit mint a natív app. és pusztítóan sokat kell lépegetni azért, ha az ember nem az alapértelmezett kártyájával szeretne fizetni, na de ezt hagyjuk is.
    Az a lényeg, hogy az iOS-nek álcázott, nyomokban Android-ot is tartalmazó Emui-ban úgy tűnik ez is el lett ... -va. Egy szó, mint száz, nem megy.
    Gondolom nálatok is hasonló a helyzet. Viszont elég döglött a topic, mert gyanítom már mindenki túladott ezen a telefonon (vagy megörökölte az asszony, gyerek, macska, kutya...)
    Ja, nekem P10-em van ...

    ui: Mire váltottál? Én - ha a dolgok így haladnak - még a végén kénytelen leszek egy almás telefont venni. Ma már csak ők tudnak kis méretű és egészen kompromisszum mentes készüléket csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák