Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Ilyet nekem is de izibe! :)
Jó lenne tudni hogy mit tud kezdeni ez a borda az athlon xp-vel ,ha lehetne kapni és elfogadható ára lenne szerintem hatalmas piaca lenne itthon is. -
Ploszi
senior tag
hasonlót láttam, kis ventivel Zalman 3100 fedőnével, ez jó intel és AMD procihoz is :)
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
Ploszi
senior tag
szóval Zalman-ék tudnak valamit, és egy ilyen hűtőt már érdemes ablakos házban mutogatni :D
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
SpeedR
őstag
Esetleg nem emléxel hogy hol láttad és mennyi zs kell hozzá?
-
Agyzuzo
addikt
Csendes úccse lesz, ha van már a gépben két 7200-es vinyó akkor a fűrészhang biztosított... :)
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Hory
aktív tag
Az a gaz az ilyen megoldasokkal, hogy beporosodik a borda, aztan fujhatod le rola a port hetente, ellenkezo esetben megsul a procid.
Inkabb a heatpipe-ot kellene eroltetni. -
Lomos
aktív tag
hmm, ez jo kis P4 topic
en full lama vagyok p4 kornyezethez, csak megbiztak vele hogy csinaljak 1 p4 gepet.
szoval az ASUS P4B266 az SD vagy DDR rammal muxik? ellentmondasos infokat talaltam, csak azert kerdezem...www.HuWiCo.hu - Hungarian Wireless Community
-
jobó
csendes tag
Szeretném megkérdezni,mivel a mai nap megkaptam az elsö voda gprs szolgáltatásról szoló számlát,hogy az egészről kinek mi a véleménye főleg a
letöltés sebességéről. Ezt azért kérdezem, mert a fórumon már nincs hozzászólás.
Úgy néz ki a dolog mintha mindenkinek megfelelően müködne ez az egész. -
jobó
csendes tag
Most vettem észre hogy, rossz helyre írtam,sajnos nem tudom,hogyan lehetne ezt
sokakat érintő témát megfelelő helyre rakni. -
K-man
csendes tag
Van mas megoldas is az ilyen baromi nagy ''hutolegyezok'' helyett, amit ugy hivnak vizhutes... ;]
Persze lehet, hogy ez egy picit koltsegesebb megoldas, de sokkal alacsonyabb lesz a processzor homerseklete mukodes kozben. -
félisten
Szerintetek elbírna ugyanez a hűtő egy XP 1700+-t? Mármint hűtő nélkül.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Senki nem tudja?
while (!sleep) sheep++;
-
LukE
veterán
-
félisten
Igazából 1000 rpm-es ventire gondoltam, az már sokat segít, ugyanakkor csöndes. Már én is unom, hogy éjjel le kell kapcsolni a gépet, mert nem tudok tőle aludni rendesen, azaz tudok, de azért zavar. (nem vagyok ennyire függő, csak ftp szerverként is funkcionál.) Szóval tápot tudnék szerezni talán halkat, de procihűtő is kellene. Max. gyűjtenék rá egy picit,de megérné.
while (!sleep) sheep++;
-
LukE
veterán
Ja, akinek saját ftp szervere van, úgy kell neked:))
Tudod, mi a zavaró? Vidék, kertes ház, ráadásul az abalkom nem az utcára néz=>síri kuss van kb. este8 után, emellett bármi kurva hangos. proci + chipset + vga + vinyó! (és még a barracuda IV halk? inkább nem is gondolok bele:))''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
félisten
Újra megkérdezem a kedves modder társaságtól:
Ezzel a hűtővel:
:)while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Senki?
while (!sleep) sheep++;
-
Agyzuzo
addikt
Má' nem azé', de egy 12 centis ventinek még 1000rpm-es is bika hangja van. Nem hinném hogy sokat számítana ha a procin nem lenne venti... Legalábbis nálam a 9x9-es Enermax (1000rpm) ugyanolyan hangos mint a 2500rpm-es, 6x6-os Cooler Master L71...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Auslander
tag
Sziasztok,
Ha valakinek van penze, tapra javaslat:
Engelking AP2-6300 SFC-A: 300W, 45 C fok-ig be sem kapcsol a venti. Bekapcsolt ventivel 19dB(A). No persze nem olcso: 219.95 €
[L]http://www.silentmaxx.de/netzteilengelking.shtml[/L]
En ezzel szemezgetek: [L]http://www.silentmaxx.de/netzteilprosilence.shtml[/L]
Egyebkent erdemes itt nezelodni. Nem modder site, csak csendes megoldasokkal foglalkozik. Egyebkent a Zalman huto P4-hez : 47.95€, a rez verzio: 62.95 €.
Szoval 6000 Ft-ert? Hmmmmm....
AuslanderA kígyó és a zsiráf közt nem csak az a különbség, hogy az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen hosszú....
-
violin98
tag
Zalman 6500A ALCU: br.:11862.- forrás: overlock.hu
-
GeorgeTerror
senior tag
Nézzétek meg a Zalman oldalát. Főleg arra gondolok itt, hogy mijen penge kis animok vannak a cooler felhejezésére. Szerintem jópofaság
Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
Mazlee
aktív tag
Hi!
nemtudom igazából itt mi a nagy ujdonság. teljesen csendes gép?
itt a cégnél kábé fél éve olyan p4 1,6-os gépet használok amin csak onnan tudom hogy bevan kapcs vagy sem hogy világit a led.
meg nem mondom milyen márkájú a procihűtő, de ha nagyon akarjátok szétszedem :)Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
Mazlee
aktív tag
kössél bele no :)))
nem a gép ledjére gondoltam effektíve csak mint led. amugy a billentyűzetére gondoltam :))Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
Mazlee
aktív tag
Jóregg!
na belekukkantottam.
ez volt rájairva: ArcticCooler Agilent HACC-0001
ha ez valakinek mond valamit...Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
Gandalf_Dublin
csendes tag
Hell o *.*,
Most raktam össze egy gépet, ahol a legfontosabb szempont a zajtalanság volt.
A ház: <A href=''http://www.dabs.com/products/prod-info3-info.asp?&m=y&quicklinx=236W'' target=_new>Antec Performance PLUS PLUS1080AMG</A>
Ebben benne van a táp is, egy szuperhalk, fordulatszámszabályozós 430 W-os TruePower 430.
A HDD egy 80 GB-os Seagate Barracuda IV, ami meglehetősen halk. Sajnos, amikor megrendeltem, még nem lehetett kapni az V-ös sorozatot, ami még halkabb, de azt hiszem ezzel is meg leszek elégedve.
A videokártya Albatro 4200P Turbo, egész egyszerűen gyönyörű szép, <a href=''http://www.guru3d.com/review/albatron/ti4200p-turbo/img/DSC00839.JPG'' target=_new>itt</a> egy kép róla (felhívom a figyelmet a réz hűtőre a gpu-n!), <a href=''http://www.guru3d.com/review/albatron/ti4200p-turbo/'' target=_new>itt</a> pedig olvasható róla egy teszt, ami így kezdődik:
''Oh my God buy this card .. that's what this review will end with.''
A procihűtő a már fent is látható S478 Zalman Flower Cooler Kit - Copper/Alu. Gondolkoztam a csak réz hűtőn, de a hozzáértők felhívták a figyelmemet (mint ahogy egy másik hozzászólásomban írtam), hogy a csupa réz hűtő tömege kétszerese az Intel által ajánlottnak, és még az alu-réz kombináció is pont a felső határon van. Ez azt jelenti, hogy a gépet nem fogom szállítani, mert a hűtő esetleg kitépi a processzort az alaplapból.
A CDket és DVDket egy Plextor (Combo IDE 20x/10x/40x +12x DVD) fogja írni és olvasni, attól félek, ez lesz a leghangosabb alkatrész:-)
A többi alkatrész ugyan nem zajkeltő, de azért elbüszkélkedem velük:
Intel Pentium 4 2.4 GHz Boxed PC533 Socket PGA478, 512kB ''Northwood''
Asus P4PE/GL/F/S-ATA mainboard 478/533 I845PE, ATA/100, ATX, USB2.0, DDR333
Crucial RAM DDR-DIMM PC2700 512MB DDR CL2.5 184-P (DDR-PC333MHz)
Gandalf (Dublin)
<a href=''http://go.to/Eire''>Írországról magyarul</a> -
Gandalf_Dublin
csendes tag
Sikeresen elrontottam a linkeket, hiába, lelkes újonc, elnézést
-
őstag
válasz Gandalf_Dublin #45 üzenetére
És így hány fokos a proci?
If it is not broken then don't fix it!
-
Pé
senior tag
Élo mindenki.
Az elmult napokban utánanéztem a zalman féle csodahűtőknek. Olvastam egy hasonló gép tesztjét, mint ami ennek a topicnak az alaphíre. Ez eddig rendben is van...
Ugyanezeket a hűtőket bevetették túlhajtásos üzemben is, és a P4 2.4@2.8 as procit 38 fokon tudták vele hajtani. ( Mindezt egy 120as PAPST ventivel 3500-as fordulaton, és kb 37 db-en. )
( ja.. a procin zalman CNPS6500B-AlCu, a videokártyán pedig ZM17Cu )
A videokártya (TI4200) melegedett rendesen. Azt irta a cikk szerzője hogy egy másik ventillátorral le lehetne vinni a hőfokot, csak az a ''silence'' rovására megy.
Namost.. Hova akarok én kilyukadni ? ( jolenne tudni... :)) )
Ja igen . Létezik egy Comair Rotron típusú venti. 172-es, kör alakú. Max fordulaton 3500, 55db mellett 250 cfm-et (!!) fuj ...
[L]http://www.caseetc.com/cgi-bin/caseetc/F-400.html[/L]
Ezt a ventit nyomták bele a gépbe, 700 as fordulaton 18 db hang mellett 57 cfm-et leadva.. Lehűtötte a procit, a ramot (passzív borda) a videokártyát és az északi hidat.
Na ennyi...
Kérdésem esetleg az (lehetne) nem tud-e valaki ekkora vagy nagyobb ventit ocsojér ?... :DD -
LukE
veterán
12 centis a proci/north bridge fölé és egy 8 cm-es a videókártya arcába. Ezeket biztos be lehet szerezni, és könnyebb be/átépíteni. Mindkettőnek adsz kevés feszültséget, és annyi.
Ja, ha 12 cm-eset veszel, akkor szerintem ne 38 mm vastag Sunon-t, mert nekem sikerült belassítani.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest