Új hozzászólás Aktív témák

 • tomcs

  őstag

  szerintem szanalmas ez az egesz ellenallas.

  az irott szovegeknel igy a21. szazadban alapveto elvaras lenne, hogy keresheto es elektronikus formaban elerheto legyen minden, ami van. ehez kepest a kiadok meg mindig a hulye papirtombjeiket akarjak ranksozni, tisztelet a kivetelnek. konyv az ugye le7 szepirodalom vagy vmilyen szakkonyv. szakkonyvnel egyertelmu elonye az elektronikus formanak, hogy keresheto, meg konnybb munka kozben kepernyoket valtogatni, mint vaskos papirkonyveket lapozgatni meg pakolaszni.

  irodalomra lehet azt mondani, hogy filing, meg megis jobb lapozgatni a papirt, stb. de van akinek meg nem, en szivesebben hordok magamnal 10-20 konyvet a pdamon, amik kozul azt kezdem el, amilyen hangulatom epp van. masreszt manapsag a konyvek sokkal inkabb arra keszulnek, hogy szep ajandekok legyenek, jol mutassanak a polcon, stb. nekem nem kellene a foloslegesen nagy betumeret miatt haromszor akkora terjedelem, a draga diszborito, meg ugy egyaltalan.. az a fa amibol csinaltak termelhetne eppen oxigent is (na jo, az oxigen nagy reszet ha jol tudom inkabb a kisebb novenyek termelik, de javitson ki vki aki jobban tudja)

  manapsag szerintem mar minden konyv vmilyen elektronikus formabol kerul nyomtatasba, szvsz max par orat kene vkinek dolgozni vele, hogy ebook-kent is eladhato legyen. ertelmes aron, megfelelo valasztekbol biztosan megvennem amit elolvasok, de ha egyszer meg se probaljak eladni akkor mit csinaljak..

  persze ha lesz is vmi belole tele lesz olyan idiota masolasvedelmi baromsaggal, hogy csak a sajat progijaval vagy 1-2 kijelolttel lehet megnezni windowson, meg ha kuldesz igazolast meg ket tanut hogy csak a segged akarod vele kitorolni akkor esetleg nyomtathatsz belole 3 oldalt.

 • VladimirR

  nagyúr

  nem ertem, az ue hozzaallasat
  addi stimmel, hogy nem szeretnek, hogy az europai irodalom kisebb reszt kapjon, mint erdemel, viszont ezt miert tiltakozni, s ellenezni kell?
  miert nem lehet elso korben megkeresni gugliekat, s felajanlani nekik, hogy ok gyujtenek ott, mi meg itt es a vegen odaadjuk nektek, hogy ez is menjen ki a netre, s ez mindkettonknek jo
  miert kell egybol aggodalmaskodni, tiltakozni, kulonckodni :F

 • Kriza

  őstag

  Én támogatom a Google terveit :)

  A kiadók ellenállása tényleg értelmetlen, csak a fejlődést gátolja. (kb olyan ez, mint a katolikus egyház)

  Tudom, hogy nem egészen idevág, de érdekes, hogy a Magyar Szabványügyi Testület pénzt kér olyan szabványok letöltéséért is, amiker az Európai Telekommunikációs Szabványügyi Intézet oldaláról ingyen le lehet tölteni, egy e-mail címért cserébe. Szóval, ha jobban utánnajár az ember, sokmindent meg lehet találni.

  Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

Új hozzászólás Aktív témák