Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Jól értelmezem, hogy havi 4 euro-ért annyi zenét hallgatok meg, amennyit szeretnék?
Ha így van, akkor nem kicsit jó ajánlat...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
föccer
nagyúr
Én is így értelmezem. A poén ugye az benne, hogy nem lehet letölteni, így csak online lehet hallgatni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sundesz
őstag
Sajnos itthon ez sem fog működni, ahogy a filmkölcsönző szolgáltatás sem és még sorolhatnám. Remélem egyszer nyit Kelet-Európa felé is a Sony...
Hörcsög Powa'
-
romeozor
csendes tag
És ezt a szolgáltatást hogy tudták ilyen hosszúnak és kimondhatatlannak elnevezni? Persze miután párszor megforgattam a számban és megemésztettem, én is ki tudtam mondani. Most elképzelem hogy jövök befele pestre és látom kiplakátolva ezt a cuccot, az ziher hogy még csak kiolvasni se tudnám. Kb annyi maradna meg bennem, hogy "valami Q, meg Sony".
-
DasH_001
tag
Qriocity -> Curiosity -> Kiváncsiság
-
Boxi88
őstag
Érdekes és ötletes, de ez itthon nem lesz elterjedt egyhamar...
-
xmaas
őstag
Lehet hogy en vagyok csak ilyen de az biztos 1 fityinget se adnek ilyen hulye szolgaltatasert es ennek egyszeru oka van .
Van ezer millio szolgaltatas,honlap Youtube stb. tarsai,meg ezer millio internet radio, ott van rengeteg tv zene csatorna ,most nehogy mar fizessek annyit ha mindez elerheto mindenki szamara .+ mar ugyis fizeted a net/tv szolgaltatast szoval ugymond ingyen elerheted oket
Esetleg ha azert a havi 10 Euro- ert peldaul adnanak x mennyisegu havi szamot amit letolthetsz ugy mar igen nagyon is jo szolgaltatas lenne de ez igy szamomra csak 1 hulyeseg azoknak akik nagyon unatkoznak es nincs mit csinalniuk a penzukel ertem en hogy meghalgathatod azonnal de inkabb van turelmem es kivarom amig leadjak radioban vagy barmi
Ha nem toltheted le es nem a tied az a tartalom es megis fizetsz erte hat finoman szolva atveresnek erzem, ez nem ugyan az mint peldaul 1 film amiert megerne igy fizetni hogy megnezhesd, zeneszamokat azert adjak orba szajba radioba stb.
-
elefant
őstag
ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ha előfizetsz a kábeltévére, akkor mér nem kapod meg a filmet?
1500 és 3000 forintról beszélünk nagyjából, ez nem olyan nagy összeg azért, hogy havonta hatmillió zeneszám közül válassszak. ráadásul ezzel gondolom támogatom azokat is, akiknek a dalait hallgatom.
a minőség se mindegy, plusz az említett kapcsolódó információk. plusz, hogy ha valaki olyan zenéket hallgat, amiket a rádiók nem játszanak, annak ez elég jó lehet.
szerintem nincs ezzel gáz
-
bitblueduck
senior tag
ráadásul ezzel gondolom támogatom azokat is, akiknek a dalait hallgatom
Ebben nem vagyok biztos, megiscsak Sony. De maga az otlet nem rossz, ha tenyleg gyak. minden zene a rendelkezesemre all barmikor, az megerhet ennyit... aki rendszeresen vesz albumokat lehet ezzel sokkal jobban jar.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
pumpika666
csendes tag
válasz bitblueduck #10 üzenetére
aki rendszeresen vesz albumokat lehet ezzel sokkal jobban jar.
én nem járnék vele jól, meg sztem más sem, aki albumokat vesz
én ha zenét hallgatok, leülök a fotelba, v belefexek az ágyba és betolok egy rush cd-t a cuccba és meghallgatom onnét, esetleg a borítót buzerálom közben, megnézem mit írnak benne...ezt az érzést nagyon megpróbálják kiherélni a XXI. században
nem vagyok letöltés ellenes, meg digitális terjesztés ellenes, de ez már kicsit gáz -
elefant
őstag
válasz bitblueduck #10 üzenetére
A Sony Ericsson telefonokra volt hasonló szolgáltatás, (talán play now volt a neve), és akkor azt mondták, hogy a dalok után kap valami zsetont az előadó is.
-
bigga
aktív tag
Én is maradnék a kézzel fogható dolgoknál, jobb szeretem nem a nethez kötni a zenehallgatási szokásaimat, bár nem rossz próbálkozás, főleg ha tényleg sikerül megegyezni a kiadóknak, és nem csak egy cukormázas ígéret.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest