Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter1918HUN
junior tag
Nem tudom sajnálni őket.... Covid nélkül is szépen keresnek ezekkel a szolgáltatásokkal szóval megoldják.
-
E.Kaufmann
addikt
válasz
Peter1918HUN #1 üzenetére
Legfeljebb szerényebb lesz a karácsonyi buli és pulykapénz.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
janeszgol
nagyúr
Mivel pláne a Zoomnak hatalmas felfutó időszaka volt, így nyilván esni fog egyszer a felhasználói bázis száma. Ez nem meglepetés.
-
Tigerclaw
nagyúr
Uj termekek fejlesztesevel talpon lehet maradni, nem beszelve arrol, hogy sok mai szolgaltatasnak meg boven van hova fejlodnie UI, UX, featurek teren. Nezni kell a konkurenseket es folyamatosan monitorozni az igenyeket, panaszokat, a megoldasuk gyenge pontjat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
moleculez
veterán
Most kellett volna betörni a hagyományos chat platformok (WA/Viber) piacára, és kilépni a videóchat brandből, akár a Slacket is megszorongatni.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Namelesske
addikt
A Teams és a jó öreg árukapcsolás ismét megölt egy harmadik felet.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
E.Kaufmann
addikt
válasz
Namelesske #6 üzenetére
Kár érte? Jó ügynök volt?
Én a Skype-ot jobban sajnálom, hogy elcs&szték és újra kellett írni Teams-ként.Ps: pontosabban a Skype for Business-t, bár annak lehet az eredeti Skype-hoz nem volt köze, de a hírnevét mindenesetre rombolta.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Namelesske
addikt
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Én utálom a Teams-et mint a bűnt. Főleg amikor olyan dolgokat is kényszerítenek benne ami totál felborítja a megszokott munkafolyamatokat, mert valakit megvettek kilóra hogy ez milyen jó lesz nekünk és csak az az egy bizonyos személy erőlteti és fingja nincs arról hogyan dolgozik MÁS. De erőltetve van, mert jaj de jó hogy többen tudnak szerkeszteni egy doksit... ja office365 á hülyeség...
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
k-adi
nagyúr
nem értem mivel jobb egy Zoom pl. MS Teamsnél? cégeknél főleg?
magánembereknél még csak-csak értem, bár arra ott a magán-skype is pl.
-
milu
aktív tag
Zoom felvételek készülnek a webinárjainkról. Időnként szükséges megvágni, majd a vágott anyagot újra kell kódolni, amit jelenleg az ingyenes HandBrake programmal végzek.
Az a kérdésem, hogy hogy lehet a HandBrake-ben beállítani a kimeneti anyagot, hogy ugyanakkora vagy kisebb legyen a mérete a videónak, mint az eredeti anyagé volt?
Új hozzászólás Aktív témák
it Remek negyedévről számolt be a Zoom, de a jövőre nézve a vártnál gyorsabban csökkenő kereslettel számolnak.
- Formula-1
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Flash SSD
- Witcher topik
- Általános videofelskálázót hoz a Microsoft
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest