Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
Számomra Föld és a Vénusz után a legszebb bolygó és emellett érdekes holdjai is vannak.
-
hroberto
veterán
Komoly... Erősen gondolkodom, hogy veszek egy belépő szintű távcsövet. Csak sajna nem értek hozzá...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
pakriksz
őstag
Ez nem nagyn felbontású video, max papíron, hanem csak felskálázott. Az orbiterben élesebb textúrái vannak a jupiternek mint ezen az animáción...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Gyönyörű!
Mondjuk nekem kicsit olyan, mintha egy textúrát ráhúztak volna egy gömbre és egy lelkes gimis megvilágítja majd megforgatja azt 3DS Max-ben...
Mondjuk más lenne az élmény ha 130+ cm-es képátlón nézném egy 4K-s tévén....
-
veterán
Nagyon szép,de sajnos 4K-ban nem tudtam megnézni, pedig sokat dobna a látványon.
duree54
-
cer
tag
Hát.... ez a video egy nagy semmi volt.
-
Psychopeti
senior tag
Vajon a holdat is fogják? Ja nem
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
cer
tag
-
Kékes525
félisten
Csodálatos képek! Már nagyon várom a Hubble utódját a James Webb Space Telescope távcső által készített képeket. Még 3 év...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
OMG. Legközelebb fogalmazz egyértelműbben. Annyit írtál, hogy ez egy nagy semmi. Ebből az következik, hogy te egy két naprendszerrel arrébb lévő bolygókról vártál 3D felvételt. Ugye nem is volt túl régen, mikor a Voyager 1 egyszerű TV felvételeit láttuk a Jupiterről, szóval...
A PH! rangot elővenni egy vitába az meg egy elég alávaló dolog.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
pakriksz
őstag
ugyan úgy nézne ki. Sőt talán még rosszabban festene ott ez a felskálázott alacsonyfelbontású video.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
cer
tag
A PH rangod, azért vettem elő mert sokaknál látom, hogy akik rangosak, úgy reagálnak, amilyen módon nem lett volna várható, - nem kellett volna. Ilyen érzésem volt a kommented láttán is és ezt a rangodnak tulajdonítottam.
Meg kell hagynom nyers lett a bejegyzés, de te is hagyd meg mert a tiéd is nyersre sikerült.
Egy szó mint 100, - 1:1
Máskor majd előtte megbeszéljük Ki, Mit, Hogy ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest