Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Hogy sikerült kontroll MR-t kisírni? nekem egy röntgenre futotta, ami persze pont semmit nem ér ilyenkor
A hegesedés nem jó, mert ugyanolyan tünetet okozhat, mint a sérv.
Ez vagy műtik, vagy injekciós kezeléssel feloldják, ha lehet.vagy ilyen marad
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Gyixi
csendes tag
Nem nagyon kellett sirni az MR vizsgálatért, elmondtam a tüneteket. Ezek, ahogy irtad is,
lényegében ugyanolyanok mint a sérv tünetei voltak. Az viszont meglepett, hogy érdekes módon egy héten belül kaptam időpontot. Tavaly három hónapot kellett várnom kiszakadt gerincsérvvel.Icus
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest