Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gabor7th


gabor7th
(őstag)

"Ehelyett akár a világ, vagy legalábbis annak nagy részét komolyan befolyásoló támadások is történetnek, olyan vektorok mentén, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottunk – és biztosak lehetünk abban, hogy ez még csak a kezdet, a következő években mindennél fontosabbá válik majd a megfelelő kiberbiztonsági stratégia, legyen szó otthoni felhasználóról, egy cégről vagy akár egy országról."

Hát persze, hogy biztosak benne, hisz itt az újabb termékük ami ugyanúgy csődött mond mint az eddigiek és emiatt rengeteg kár fog keletkezni. Még eltart egy darabig míg jönnek új vezetők akik végre felfogják, hogy digitális biztonság nincs.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#2) E.Kaufmann válasza gabor7th (#1) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Tapasztalat?

(#3) gabor7th válasza E.Kaufmann (#2) üzenetére


gabor7th
(őstag)

Empirikus megfigyelés és szakemberek véleménye.

Például:

"Az antivírus halott, a hackerek pedig úgyis bejutnak a gépeinkre"

"Egy meglepő bejelentést tett a napokban a vírusirtó szoftverek egyik legnagyobb szállítójaként ismert Symantec. A Brian Dye, a cég egyik elnök-helyettese ugyanis kerek perec kijelentette, hogy az antivírus technológia gyakorlatilag "halott", és bármit teszünk, a hackerek úgyis be tudnak jutni a gépeinkre."

"Így Dye szerint a cégeknek egyre inkább arra kell összpontosítaniuk, hogy olyan megoldásokat nyújtsanak, amik képesek a bejutás esetén keletkezett károk minimalizálására - mert magát a bejutást megakadályozni úgysem tudják az esetek legnagyobb részében."

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#4) E.Kaufmann válasza gabor7th (#3) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Én már annak is örülnék, hogy a nem célzott tömeges fertőzéseket ki tudnák védeni. Abban eddig is biztos voltan, hogy célzottan távolról minden netre kötött rendszer törhető, de még a nem netre kötöttek is (iráni uráncentrik)

(#5) cami][us válasza gabor7th (#1) üzenetére


cami][us
(senior tag)

Amikor 2 bullshit generator összecsap.

I'm ayy lmaoing @ your life

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.