Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • floatr

  veterán

  válasz Penge_4 #12 üzenetére

  "Csak az IE-t nem kell fikázni, mert a biztonság terén már bőven felveszi a versenyt a többivel (tekintve, hogy a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik), sebességben sem lesz annyira rossz az IE8, tehát az emberek nagyrészét bőven kiszolgálja." -- az explodernek az az egyik "szerencséje", hogy ott van neki a homokozó, így vistától kezdődően már kevéssé számít egy-két orbitális bug. A sebességét egyelőre csak az ie7nek ismerem, nem felhasználói szemmel... khm... ezt a vonalat inkább ne erőltessük :)

  IE8ról meg majd akkor lehet beszélni -- akárcsak a FF3.2ről is -- amikor valamennyire elterjed. Ez az IE esetében vszeg a következő oprencer megjelenése után lesz jellemző.

 • floatr

  veterán

  válasz Penge_4 #18 üzenetére

  "Jó ez a kettős mérce. Bezzeg ha a FF-ben lenne hasonló, akkor már forradalmi újításnak számítana." -- Látom szövegértelmezésből ott vagy a szeren... Mellesleg a forradalmi dolgok az Operától jönnek általában.

  "Miért nem lehet korrekten reklámozni? Helyesbítek: Egy nyílt forráskódú alapítvány miért nem tud korrekt módon reklámozni?
  Ha még egy multi tenné ugyanazt (de nem teszi)."
  -- a reklám, mindenhol reklám. Ez nem kettős mérce...? Node idézek:

  [I]"Az eddigi legjobb Firefox

  Több, mint 15000 módosítással, a Firefox 3 gyorsabb, biztonságosabb és okosabb, mint valaha."[/I] -- hú de megtévesztő, és hogy besároz mindenkit

  "és az 1.0-s szerencsétlen usernek, (ahogy MiZY is leírta már, ők nyilván nem fognak NoScriptet használni) adjanak hamis biztonságérzetet." -- ezt a hamis érzetet majd kifejted biztosan.

 • floatr

  veterán

  válasz Penge_4 #20 üzenetére

  A hirdetésekkel kapcsolatban az imént szólóéhoz már nem tennék többet hozzá, a fals biztonságérzetről meg annyit h "A vírus a Microsoft szerint nagyjából kétmillió gépet fertőzött meg, és a terjedésének üteme egészen ijesztő volt, napi 50 százalékkal nőtt az áldozatok száma." -- ez csak a legutolsó IE bug volt, ami kb egy hétig sem lógott foltozatlanul a körbekiabálás után.

  Nekem a "safer", meg a "faster" eddig bejött (a better elég szubjektív), és nem kellett hozzá noscript, meg flash block, meg védelmi falak tömkelege az oprencer irányába. Egyébként inkább opera-felhasználó vagyok.

  Szerk: ez a "megeszi a rókuci a kék internetet" logó meg bizonyára a hivatalos kampány része :) , bár gondolom téged vérig sért, én mosolyogtam rajta. Lehet másképpen értelmezem, de inkább a piaci részesedésre utal.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák