Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Archttila #33 üzenetére
Ez így felesleges vita.
Nyilván a vesekővet nem csak a c vitamin bevitel befolyásolja. És az sem mindegy, mekkora dózisokban tolja be valaki a testbe. Óránként egy adag bizonyosan jobban hasznosul, mint 12 adag egyszerre elfogyasztva. A kőképződés esélye is alacsonyabb.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
"Turmixgépbe bele 3féle gyümölcs, majd 3-4dl víz hozzá, összeturmix és shakerben délelőtt eliszogatom, kapásból az első héten kávéznom sem kellett , akkorát dobott energiában"
A banánon kívül minden gyümölcs OK.
Nyugodtan tehetsz hozzá zöld leveles dolgokat is. Zöldség zöld, bazsalikom levél. A retek friss levelei is jók.
Friss csalánlevél sem rossz, elméletileg az egyik legdúsabb vitamin tartalmú növény. (Nem próbáltam, szóval, ..)Egy teáskanál útifűmag őrlemény az éhséget is megszünteti. Mellékhatásként az aranyér sem fog gondot okozni, megvéd az ilyen jellegű problémától. Ez viszont tényleg jó.
Szoktam zöld tealevelet mixelni a gyümölcshöz. Ezzel frissítő hatásai lesz az italnak.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Victoryus #89 üzenetére
A futással fogyásnak kettő titka van.
Az egyik, talán a fontosabb, üres gyomorral kell futni. Az izomzat energiatartalékát el kell használni. Heti három futás, reggel evés nélkül. Nagyjából egy hét kell. hogy beinduljon a zsírégetés.
A futás sebességének az izzadás határa alatt kell maradnia.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Archttila #143 üzenetére
"Viszont a nagyon magas zsirtalom miatt a teavaj nem tul egeszsegtelen? "
Valóban egészségtelen a túlzott vajfogyasztás.
DE! A margarin keményített olajból készül. Ennél egészségtelenebb élelmiszer kevés van. Ma már Európában nem engedélyezett a olaj keményítése. Ezért enyhén keményített pálmazsírt vásárolnak és ezzel sűrítik az olajat.Az eredmény továbbra sem egészséges, de legalább környezetkárosító is.Van egy ökölszabály az olajokkal kapcsolatban.
Magas hőmérsékletű sütéshez Avokádó olaj, magas hőmérsékletre (210 fok) készített olíva olaj illetve a Wok olajok.
Sütésre repceolaj. (A napraforgó olaj felhasználása túl van dimenzionálva.)
Alacsony hőmérsékletű sütéshez vaj.
Főzéshez minőségi olajak. Olíva, minőségi repceolaj,....
Saláták. Saláta olíva olaj. Mákolaj lenolaj, agár olaj, ....
A kókuszolaj rendben van a pálmaolaj inkább kerülendő.(Eredetileg büdös, kellemetlen ízű és színes folyadék. Ebből készítenek íztelen, szagtalan fehér, zsírszerű anyagot. Inkább hagyjuk ki.)
Rengeteg olaj fajta kapható, ami a főzéshez és salátákhoz egészséges. A napraforgó olajból kapunk eleget a kész termékekben. Nem kell otthon használni.Sütésnél szóba jöhetne a sertészsír. Mivel a a sertészsír füstölési pontja nagyon széles határok között mozog, érdemes elkerülni. A marhafagyú jobb de jellegzetes íze van. Nem fog ízleni. Talán sült krumpli esetében élvezhető.
Margarin, halvarin és társaik, beleértve a frissfölt kerülendők.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!