Hirdetés

2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) myckie2


myckie2
(senior tag)

#1. lecke
Hogyan lájkoljuk és osszuk meg a Fidesz és Orbán Viktor posztjait.

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#2) atus72


atus72
(senior tag)

Digitális Jólét???!?!!!!!!!
Anyátok!

(#3) atike


atike
(PH! nagyúr)

Ez durva...

Na de sebaj, nemsoká lesz nemzeti jólét mobilszolgáltatás is... :DDD

(#4) wesder válasza atus72 (#2) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)

Hát ha már a valódi jólètet nem tudják biztosítani, akkor kapunk digitálisat.

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#5) WildBoarTeam


WildBoarTeam
(fanatikus tag)

Internetet a népnek kedvező adózással! :C

blabla

(#6) Drótszamár


Drótszamár
(őstag)

Ez olyan mint régen a teleházak voltak?

Keresek Logitech C600 webkamerát. (o Y o)

(#7) prisz


prisz
(fanatikus tag)

"Az 5 milliárd forint hazai és uniós forrásból 2018 végére"
És nyitva lesz heti 20! órában. Most komolyan mi a f@sz folyik itt ebben az országban? Gondolom a beszállítok már le vannak zsírozva, megint lapátolják ki a pénzt.
És ki a pöcs fog oda elmenni? A 80 éves Pistabácsi? Talán az iskolákban kellene elkezdeni egy normális informatikai oktatást, hogy ne komplett agymosott analfabéták kerüljenek ki.( tisztelet a kivételnek) Vagy pont ez a cél?...

(#8) Fred23 válasza prisz (#7) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

"És nyitva lesz heti 20! órában."

Ott a pont! :K
Soros-bérenc libsiként se kifogásolnám az egészet, ha reggel 6-tól este 10-ig nyitva lenne minden nap.

(#9) k.feri80


k.feri80
(senior tag)

2018 végére a digitális ismeretek elsajátítása és hasznosítása minden magyar ember számára országszerte ingyenesen elérhetővé válik” – mondta Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár.

Ez nagyon jó kezdeményezés. Csak további kérdések merülnek fel. Az rendben van hogy kapnak olyan emberek is digitális oktatást, akiknek eddig nem volt lehetőségük. De utána mit kezd a megszerzett ismeretekkel? Ha eddig is használt digitális eszközöket, akkor nagy valószínűséggel a családja igyekezett minden támogatást megadni, hogy tudja is használni. De ha nincs internet előfizetése, mert nem engedhetik meg maguknak, akkor mit kezd az ott elhangzott információkkal. Akkor megérteném, ha minden családban alap lenne az internet elérés. De ez nem egészen fedi a valóságot. Na mindegy, de legalább a kezdeményezés egy kedves gesztus.

(#10) Rodi 4.80 válasza k.feri80 (#9) üzenetére


Rodi 4.80
(fanatikus tag)

Kellene egy minimális sávszélességű, de kvázi ingyenes, "szociális" internet csomag, amihez bárki hozzájuthat.
Az internet hiánya ma már többet jelent, mint hogy "nincs facebook vagy youtube".

Minden paranoiás engem üldöz.

(#11) k.feri80 válasza Rodi 4.80 (#10) üzenetére


k.feri80
(senior tag)

Kellene egy minimális sávszélességű, de kvázi ingyenes, "szociális" internet csomag, amihez bárki hozzájuthat. Na jó, jó, de ehhez mit szólnak az úttörők, akik annak idején nem kevést pénz fizettek be, mint előfizetői díj. És akik napjainkban is tisztességesen fizetik?
Az internet hiánya ma már többet jelent, mint hogy "nincs facebook vagy youtube".
Teljes mértékben osztom véleményed.

(#12) Fred23 válasza k.feri80 (#11) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Szerintem ha nagyon alacsony sávszélességű lenne az ingyenes net, senki se szólhatna érte tényleg; kábé állampolgári jogon mehetne, alig kerülne valamibe, és rengeteget könnyíthetne a rászorulók életén!

(#13) kolopele válasza k.feri80 (#9) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Már hogyne lenne szinte minden háztartásban internet előfizetés? Még ott is van ahol a gyereknek nem tudnak venni cipőt, de mivel a gyerek ingyen étkezik a családit okostelefonra meg internetre költik. Jó ez a kezdeményezés, ahogyan a legtöbb az amit eddig a Fidesz csinált. Megpróbálnak segítséget nyújtani, elég sokszor volt már más területeken is erre példa, csak az a baj hogy aki 8 elemivel közmunkázik 50 évesen még az egeret sem biztos hogy meg tudná tanulni majd kezelni.

(#14) k.feri80


k.feri80
(senior tag)

Fred23
Szerintem ha nagyon alacsony sávszélességű lenne az ingyenes net, senki se szólhatna érte tényleg; kábé állampolgári jogon mehetne Ja de ez minden Magyar Állampolgárra érvényesnek kellene lennie. Független hogy rászorul, vagy nem. Aki meg ettől többre van igénye, csak úgy mint most előfizethet.
kolopele
Nagyon kisarkítod, véleményem szerint. Főleg az 50-es generációt. Azért ott már vannak szakadékok, olyan értelemben, hogy ott egy rész, már úttörőnek számít. Kb 20-25 éve van Magyarországon internet lehetőség. És akkor még 28k, és 56k betárcsázós modemek voltak. Amikor ment az internet, akkor nem lehetett telefonálni. :D

(#15) atike válasza kolopele (#13) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Az internethez nem feltétlenül kell egér... :) (azaz számítógép)... Konkrétan ismerek olyan biztonsági őrt, aki a gép elé ülve bénázik, konkrétan nem tudja használni az egeret, de az okostelefonján minden gond nélkül boldogul...

Nincs minden családban internet. Hogy lenne már... Van elég sok olyan hely, ahol nincs "normális" internet szolgáltató, az 1%, ahol nincs mobil lefedettség az valójában "1%" mert elég sok helyen még beszélgetni sem elég a térerő, nem hogy netezni... És áram sincs minden háztartásban... Elég szétnézni vidéken (keleti régió) - néhol eléggé elszomorító a helyzet... :U

(#16) DarkHeart84


DarkHeart84
(újonc)

Én csak azt nem értem, hogy mi a fenének digitális jólét program, amikor 12 éves gyerekek is okostelefont meg tabletet nyomogatnak.. Ezeknek már nem kell megtanítani, hogy hogyan használják az ilyen készülékeket és az internetet.. ezek már tudják.. Ha azt akarják, hogy ne butuljon el ennyire a fiatal generáció, ami növekszik.. akkor inkább TV által nyújtott "műsorokat" kellene átgondolni de alaposan.

A rend, csak egy megtervezett káosz

(#17) Snowy_owl


Snowy_owl
(senior tag)
LOGOUT blog

Heti 20 órában? Napi 3 óra? Remélem ez valami elírás.

(#18) atus72


atus72
(senior tag)

Ahogy a klasszikust (Torrent) idézném:
- "Hiszen ez digitális!"
- "Digitális a k***a anyád!"

(#19) atus72 válasza atus72 (#18) üzenetére


atus72
(senior tag)

Torrent = Torrente

(#20) klambi


klambi
(PH! addikt)

20 órában, jól képzett mentor, mindenkinek elérhető ?????
meg milyen eszközök?? akit az elmúlt 20 évben nem kerített hatalmába valamilyen módon azt inkább ne is (az a vonat nem hogy elment de már Tesla lett a nap körül).
Mit fog csinálni ha meg mentorálták és már digitálisan jól él? Vesz egy mobilt, tabletet a telenertől? Az akinek eddig semmilyen formában nem ment a "digitalizálódás" és (ez most szemét lesz) nem tud kifizetni sajnos egy előfizetést és a hozzá tartozó eszközöket sem.

Kedves Tamás!
Köszönjük!

http://www.facebook.com/serverhive | http://www.serverhive.net | Mumble,Ventrilo,VPN,VPS,Játékszerverek | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.