- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Tegnap az Extreme Digitalban akartam megvenni a tabot,de az eladó nem engedte kipróbálni és kicsit elbizonytalanodtam mivel látatlanban nem szeretek semmit venni! Mondtam neki hogy oké megveszem,de 3 napon belül bármikor visszahozhatom?Erre a válasza határozott nem volt,vagyis nem áll módjukban 3 napon belül sem visszatéríteni a vételárat. Valóban így van? Speciel a kijelzőre lettem volna kíváncsi hogy mennyire marad el egy samsung tab2 től vagy Note-tól... ? -
sinus71
tag
Szerintetek megoldható, hogy valamilyen kapcsolóval a főképernyőről lehessen a modem powert kapcsolni?
Úgy látom nem kevés energiát lehet vele spórolni . -
zso79
őstag
Tisztazzuk: nincs olyan torveny, hogy vissza kell adniuk a penzt 3 napon belul, ha neked nem tetszik a keszulek! Ha webshopban rendeled, akkor 8 napig visszaviheted indok nelkul.
Ahogy kelzsoca korabban irta, mas technologia a ket kijelzo, kar hasonlitani, foleg a gyari fw-vel. Az ujjal mar allitolag mas a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Viki84
tag
Sziasztok!
Direct wifi-t tudja a 100dci? -
tjb007
nagyúr
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy az xTAB-100dci-vel kapcsolatos diskurzust a továbbiakban ebben a topikban folytassuk, ahová hamarosan ki fog kerülni a téma összefoglaló is: [link]
-
Eltomi
tag
Szia! A FÉBÉSZ írta a 3 napos szabályról:
„A „három napos szabály”, a jogszabályi előírásoktól eltérően, tévesen él a köztudatban. Hibátlan termék esetén a kereskedőnek a termék visszavételére kötelezettsége nincs. Az egyes tartós cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet értelmében csak hibás termék esetében, ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.”
Forrás: [link]
Kapcsolódó jogszabály: [link]Summa summarum, ha hibás a kijelző, elvileg vissza kell cserélniük 3 napon belül.
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
system75
tag
Most miért kell új témát nyitni könyörgöm??? Hogy majd ott csak szépeket írjunk róla? Vagy azt, hogy "te barom, olvasd el az előző" témát...Nem értem...De mindegy, megyünk "egy szinttel följebb!!!" Hova amúgy?
-
zso79
őstag
válasz system75 #761 üzenetére
Nem régóta lehetsz a PH-n, ha felteszed ezt a kérdést... Tudod az a szokás, hogy a teszt topicjában folyik az eszmecsere az adott készülékről, a korábban nyitott topicokból összeszedik a lényeges infókat az első hozzászólásba. Az meg nem szokás, hogy lebarmozzuk a másikat... A hova amúgy be lett linkelve
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz system75 #761 üzenetére
1 napos regisztrációval kicsit nagy az arcoskodás. Csak nem kitiltás utáni újrareg?
Ha nem, akkor egy kicsit vissza kellene venni a sebességből és türelmesen olvasni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
system75
tag
Kitiltás? Ilyen is van? Még az lenne csak az érdekes ám, hogy valaki vagy valami gép innen kitiltson...Amúgy én kaptam a lecseszést, nem én adtam...
-
Real_Necro
veterán
válasz system75 #766 üzenetére
Igen, létezik és nem gépi. Vannak emberkék, akik szabályszegés miatt repülnek fórumról, aztán visszajönnek újabb regisztrációval.Majd újra repülnek amint kiderült. Csak egy kérdés volt.
A hozzászólásod viszont eléggé érdekes volt, tekintettel arra, hogy újként még nem igazán ismered a fórum működését.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
system75
tag
Van olyan, hogy fórum "Működési szabályzat"? Elolvasom bizony, hol lehet?
-
system75
tag
Elolvastam. Ez tetszett: 14. „Üzletrontás”: ne rontsd más üzletét akkor sem, ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod" De végül is annyi tiltás van, hogy már egy szót sem merek leírni...Tényleg, itt ki az Administrator?
-
Eltomi
tag
válasz system75 #770 üzenetére
Figyu, azzal, hogy pattogsz, nem érsz el semmit. Ki lehet akadni (nekem is volt rá példa), de ha nincs igazad, szépen csöndben maradsz és nem hergeled a többieket. Pláne nem egy napos reggel. (A modrátorok listája itt van, ha érdekel.)
U.i.: Használd az offtopic módot, mert ez már nem Wayteq téma
[ Szerkesztve ]
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
apeelme
addikt
Úgy tűnik elkészültem a készülékre a ClockworkMod recovery (6.0.2.8) portolásával. Megpróbálom minél hamarabb (előreláthatólag még a héten) publikálni nektek természetesen telepítési útmutatóval együtt.
keresőszavak: cwm, clockworkmod, recovery
-
meko1
tag
üdv mindenkinek!edddig is,de egyre inkább(mármint vásárlás),azért egy kérdés,remélem nem teljesen
értelmetlen,s itt is belefér:a tableteken ugyebár(naná ezen is) lehet rajzolni egy 'ceruzával',na meg megfelelő
szoftverben!Igenlő válasz mellett esetleg tud valaki ajánlani is korábbi tapasztalatai alapján?Köszönettel -
apeelme
addikt
ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 és TWRP 2.5.0.0
keresőszavak: cwm, clockworkmod, recovery, twrp
[ Szerkesztve ]
-
Eltomi
tag
Egy kicsit rendezettebben, összeszedettebben fogalmazz, légyszíves, mert elég nehéz kibogarászni a mondanivalódat, ha fél mondatokat írsz, meg kihagyod a szóközöket.
Ha a kérdés az volt hogy lehet-e rajzolni, akkor igen. Ceruzának tök mindegy, mit használsz csak kapacitív stylus toll legyen a neve. (itt böngészhetsz: [link]) Szoftverben nem tudok segíteni, mert 1. nem ismerem az elvárásaidat a szoftvertől, 2. nem használok ilyen szoftvereket
Egyébként a Wayteq fórum átköltözött ide.Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
meko1
tag
1.válaszodat köszönöm>>>>más,nem fórum-olvasó,hozzászólásomból is erre vonatkozó kérdést olvasott ki
2.a szerkentyű megvásárlásával kapcsolatos benyögésem(nem érthetően?)a korábbi szoftveres bizonytalanság
utáni állapot,és az itteni vélemények alapján elengedett bizakodás kifejezése
3.a szoftver-problémámat,mint egyéb prohardveres fórumokon is megválaszolatlan problémáimat majd megoldom magam(mellesleg az android kibeszélőben pont erre szinte azonnal kimerítő választ kaptam)
4.a ceruzára vonatkozó tippért kösz
5.a tördelést,elhiheted,nem én találom ki,csak mérgelődöm utólag,amikor meglátom
6.nyilván kérdéseimet igyekszem,ezek szerint ismét megdorgálva,semmilyen röviden a jövőben nem föltenni
7.honnan kellett volna tudnom,h. a fórum máshová költözött>>>>melynek igérem,csak olvasója,nem okvetetlen-
kedő,értelmetlenkedő kérdezője leszek a továbbiakban
béke,üdv -
Eltomi
tag
Nem akartalak megsérteni, csak jó tanácsot adtam, bocsi, ha kicsit cinikus volt a hangnem. Azt pedig, hogy a fórum elköltözött, nem kell tudnod, csak azért írtam, hogy a későbbiekben a 100DCI-vel kapcsolatban ott kérdezz, mert gyorsabban, kielégítőbb választ kapsz, mint tőlem.
-
DarkDevil7
csendes tag
-
Viki84
tag
válasz DarkDevil7 #780 üzenetére
Nálad érzékeli rendesen a Telenor hálózatát? Mert én már 3 sim kártyával próbáltam (nem net, csak simán a sim bele), de pár másodperc alatt elveszti a hálózatot. Míg egy vodafonos kártyával gyengén ugyan, de folyamatosan volt térerő.
Nekem 100dci van.
[ Szerkesztve ]
-
Barohawk
aktív tag
Mennyire keresettek ezek a tabéletek a használt piacon?
WayteQ xTAB-100dci?''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Souly
újonc
Kedves Fórumozó Mindenki!
Szeretnék tanácsot kérni. Tudom hogy abszurd kérdés mivel jelenleg augusztus közepe van de szeretnék karácsonyra venni tabletet a páromnak. Nekem már régóta van és eddig nem is nagyon érdekelte mivel neki van laptopja magán is meg céges is... meg elég komoly BlackBerryje a cég által ahol dolgozik ... mindegy is szóval múltkor olvastam a tabletemen valamit úgy értem könyvet és nagyon felcsillant a szeme. ő imád olvasni így már most el kezdtem gyűjteni mindenféle olvasható formátumú fájlt azaz könyvet( Oké nem túl legális de talán nem én vagyok az egyetlen személy a világon aki töltöget a netről O ) Nekem még egy régi generációs tabletem van a WayteQ xTab 100 as mindenféle utótag meg s meg dc meg qrc vagy mi nélkül. A tapasztalataim alapján úgy gondolom hogy ez egy jó márka (abból kiindulva hogy a gps ek is már elég korán megjelentek hazánkban és nem vallott vele kudarcot a gyártó annak idején, sőt!) de fogalmam sincs mik a legújabb tabletek a wayteQnél vagy hogy mit tudnak. igazából ha van benne térkép jó ha nincs benne úgyis jó wifi gondolom mindegyikben van az már elég alap O Tudom hogy vehetnék sima e book readert is, a WayteQnek is vannak nagyon klassz ilyen jellegű készülékei, de úgy gondolom hogy árkülönbségben akkor már inkább egy tablet jobban megérné és nyilván többet is tud Szóval szeretnék tanácsot kérni így kérem akinek bármilyen személyes tapasztalata van a a WayteQ legújabb tablet generációjával kapcsolatban írja le köszönöm előre is. Addig is én is próbálok tájékozódni különböző forrásokból.
Üdvözlettel
Souly
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest