Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Hát itthon sem igazán fér a fejembe, hogy mire lehetnek még, azon kívül, hogy hajléktalanokat látok apró után kotorászni bennük, idejét sem tudom mikor láttam utoljára embert fülkéből telefonálni
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Füleske
addikt
Itthon mennyi van még ?
-
Necroman_Mk2
őstag
A nyilvános könyvtárrá alakítás egy jó kezdeményezés, a városunkban is van egy ilyen fülke.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
törölt tag
válasz Necroman_Mk2 #5 üzenetére
Ez nekem is szimpatikus.
-
somogyib
őstag
válasz Necroman_Mk2 #5 üzenetére
És a kölcsönzés, hogy van megoldva? Gondolom nem minden fülke mellett áll egy könyvtáros...
-
Ivy.4.Ever
őstag
Nálunk hajléktalan wcnek még jók. Egy kis változtatással rendes pisi lehetőség lehetne mindenki számára. A nőknek talán kevésbé, de több lenne mint most.
-
Z10N
veterán
"Számos helyen a régi telefonfülkéket nyilvános „könyvtárakká” alakították át. Működésük egyszerű: akinek felesleges könyvei vannak, elhelyezheti őket a fülkében kialakított polcokon. Az érdeklődők onnan elvihetik, esetleg kölcsönözhetik. A sajtó szerint az ötlet bevált, s országszerte már több száz hasonló nyilvános könyvbódé működik sikeresen."
Ez egy nagyon jo otlet. Bar nalunk a meglevo "nyitott konyvtarat" is vandalizaljak a suhancok.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Zirowe
nagyúr
Mivel tökéletes reklámfelületek, működni meg nem nagyon működnek, így karbantartást se igényelnek és csak a pénzt hozzák, ezért még egy darabig megmaradnak.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kampó
senior tag
Szèlsősèges eset ... De van hogy jól jöhet az a telefonfülke... Nem a.leg zsufoltabb belvárosban... De egy bagatel példa. Kieső helyen bandukoltok haza... Rosszul leszel neadj isten belèdkötnek... mobil éppen vagy nincs nálad vagy lemerült... Kihalt az utca kinek obegatsz segitsègèrt? Én nem bontanam el őket minden.honnan... vészhelyzeti megoldásként autópályák mellet is vannak telefonok... Mobil beszarhat .. nincs térerő aztán egyszer üt be a gebasz ha jó lenne az a rohadt fülke...
AMD volt AMD van AMD lesz
-
akaido
addikt
Még 13-14 voltam, de emlékszem, hogy éveket vártunk a tárcsázós vonalas telefonra, mert a lakótelepen általában használhatatlan volt az utcai fülkében lévő készülék, mert vagy megrongálták(az már a 70-es évek végén is "divat" volt), vagy elnyelte a tantuszt, vagy nem adott vonalat...
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
hallador
addikt
válasz Hoplitész #18 üzenetére
Miért lenne szürreális? Nyugaton vannak még és valamiért nem szereltek le az összeset. Komoly hagyománya van. Én sem szereltetném le, ha én dönthetném el. (szerencsére nem is tették)
A fejlődés nem egyenlő a hagyományok teljes felrúgásával. Bár a hagyományok és a történelem tagadás manapság nagy értékekkel bír egyes rétegekben.
Pont pár éve szoktam vissza a kovászos kenyérre, pedig hogy sikerült eltüntetni évtizedeken keresztül. Aztán nyugatról visszavándorolt nagyanyáink hagyománya.
Nem tudom a történelem is szürreális?Szerintem nem.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz arnyekxxx #20 üzenetére
Ma! Próbáltad volna meg 20 évvel ezelőtt. Erről beszéltem. Szerinted 80' - 00' között hol árulták ilyet? Sehol? Ezért mondtam hogy visszavándorolt. Azaz leírtad megint amit én is.
80-as években egyenesen irtottak a kis falvakban, mert nem volt összeegyeztethető a nagytestvér nagy ipari terveivel. Aztán a 90'-es években nagyon kevés helyen méreg drágán lehetett venni, főleg pl: Erdélyben.
Ma pedig a Sparban is van, szerencsére.
Pont ez a helyzet a telefonfulkekkel is. Csehország így döntött ez az ő dolguk. Remélem azért nálunk nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Hobbbyt
őstag
Ez sokkal inkább volt a te lakhelyedhez közeli pékségek üzleti döntése, mintsem egyéb összeesküvéselmélet végeredménye. Az én lakhelyemen a nagyobb pékségekben mindig is lehetett venni kovászos kenyeret, de a legtöbben nem azt vették.
Sokszor csak hüledezni tudok egyes véleményeken, az emberek miért nem látják a nagy egészet? Az emberi társadalom egy folyamatosan változó, lüktető massza ami folyamatosan keresi a megújulást a fejlődést. Vannak divatok, vannak szokások vannak beidegződések, vannak természetes és mesterséges folyamatok. Azzal, hogy globalizálódtunk, minden sokkal gyorsabban végig fut rajtunk. 100 éve a divat nem tudott olyan gyorsan és olyan távolságokba eljutni mint most egy Tik-Tok videó vagy akármi.Az emberek évszázadok, évezredeken keresztül kézzel mostak, annak is nagy hagyománya volt, mégsem sírja vissza senki. Miért nem? A telefonfülkék gyakorlati haszna leáldozott, mint ahogy a gázvilágításé is annak idején. A technika és a társadalom túllépett rajta, ideje szépen elengedni és feljegyezni, hogy ilyen is volt. Lehet rá nosztalgiával emlékezni, de igazából nem jó megoldás vot, hanem szükséges. Ezt sose felejtsétek el..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hoplitész
junior tag
Mindig mindent összekeversz. Én is szeretem a rusztikus kenyeret - sőt magam sütöm ha van időm -, a tradicionális zenéket is kedvelem stb. De a telefonfülke idejétmúlt, ahogy a monokróm tévézés.
Egyszerűen SEMMI értelme a fülkéknek. Ha lemerül a telefonom, és esetleg nagyon fontos lenne hívnom valakit (ilyen nem nagyon van, mert ekkor ügyelek a feltöltésre), megkérek egy járókelőt (háromból egy megengedné), mert MINDENKINEK van mobilja.
Aki ismeri a történelmet, az büszke magyarságára, mert éppen a történelem mutatja meg, hogy különleges nép vaygunk kiemelkedő potenciállal. Jelen korunk hitvány, de nem a magyaroké, hanem mindenkié. Aki ezt nem látja, az nem érti a történelmet sem.A 80-as évek magyar élelmiszerei jóval minőségibbek voltak a maiaknál. Az akkori édességek érett, kevésbé vegyszerezett, kézzel szedett kakaóbabból, mandulából és mogyoróból készültek jóval kevesebb cukorral, mint a maiak. A gyümölcsök, zöldségek háztájiak voltak még az áruházakban is. Ma meg...
A bolti "kenyér", "tej", teavaj pedig valóban kenyér, tej és vaj volt, nem úgy, mint általában a maiak. Olaszországban pedig pont így van. A mai alapanyagok sehol sincsenek a régiekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
Hunguardian
csendes tag
Minden technikai eszköznek van egy kifutási ideje, és mivel a fogyasztói társadalom szükségszerűen mindig kitermeli a legújabbnak, a legkorszerűbbnek mondott technikai megoldásokat, így törvényszerű, hogy a túlhaladott készülékek, és szolgáltatási formák kiszorulnak, és végül teljesen eltünnek a piacról. Persze lesz belőlük mindig mutatóba a múzeumokban és/vagy a szenvedélyes gyűjtők birtokában. Vagy ahogyan a cikkben is utaltak rá, a fejlettségi szintben hátul kullogó, kisebb településeken tűnnek el ezek legutóljára (ahol igyekeztek az idősebb korosztály, vagy a szegényebb rétegek igényeit, szokásait figyelembe venni).
De ahogyan ma már nem hordanak az oldalukon kardot a közkatonák a nyugati típusú társadalmak hadseregeiben, úgy érthető hogyan változnak meg a világ szokásai is a technikai civilizáció terén is. A mai szupermodern mobilok is 30 év múlva (ha még akkor lesz emberiség, és addigra ki nem pusztul) megmosolyogható kis ócskaságoknak fognak tűnni a 3D hologramos képet, és valósághű, tökéletes hangminőségű agyiimplatátumként működő kommunikációs technikához képest, amit gondolatmintákkal irányítanak és kezelnek majd a felhasználók, és amit az atomőskorban csak a sci-fi regényekben, és filmekben, esetleg vicces rajzfilmekben tudtak csak elképzelni a jövőben ...
Ami meg a hagyományok ápolását, tovább vitelét illeti, idézem Kassai Lajos lovasíjász, hagyományőrző népszerű mondását: "Nem az ősöket kell követni, hanem azt amit az ősök követtek!"
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Hunguardian. Bölcsességed, műveltséged és jellemed az mutatja meg, hogyan és milyen tisztelettel bánsz embertársaiddal.
-
Hunguardian
csendes tag
válasz Hoplitész #23 üzenetére
Nem érdemes olyan vitára pazarolni az időt, amiben látható, hogy a vitapartnernek a vilgágképe, és értékrendje teljesen mást képvisel. Aki egy kicsit is tájékozott a világ társadalmi kérdéseiben, és az alapvető dolgokban, az tisztában van azzal, hogy a globalista érdekeket képviselő, a népességcsökkentést (eugenika) évtizedek során kidolgozott tervek alapján végrahajtó "bábszínház" működik a világ szinte minden országában. Az egyre hitványabb szinvonalú közoktasásal, és a mainstream médiával lebutított emberiség legtöbb tagja képtelen belátni, hogy valójában miben is él. Ameddig az egyednek tart a viszonylagos "jóléte", amíg az alapvető igényeit és a célzott reklámok által beprogramozott fogyasztási szokásait, a vásárlói kosarát megtudja őrizni, addig őt semmi más nem érdekli. Idiótának és konteósnak (összesküvés-elmélet hívőnek) fog nevezni mindenkit, mert erre van a "gondolkodása" idomítva. Ha elkezdene kételkedni a belé súlykolt világképben, akkor kártyavárként omlana össze a hitrendszere, és depresszióba, apátiába süllyedne, mert az ebből kivezető utat, az ebből való szabadulást, a megoldást ma még el sem tudná képzelni.
A mesterségesen előállított, és a profitéhség miatti a végletesen túlerőltetett költséghatékonyság jegyében már életveszélyesnek számító, agyonvegyszerezett élelmiszerek legtöbbje egy igazán független szakértők által végzett, és valóban szakmai vizsgálaton nem menne át. Szemetet etetnek az emberekkel, és csodálkoznak azon, hogy a népegészségügyi (haláipar) mutatók egyre rosszabb képet mutatnak. Ez egy törvényszerű helyzet, hiszen az étrendkiegészítőket, és a gyógyszereket előállító és forgalmazó iparnak ennél ideálisabb piaci környezetet akarva sem lehetett volna teremteni - és mivel nincsenek véletlenek, és minden ok-okzati láncban működik, így belátható, hogy ez is a nagy terv része volt. Ha pedig valaki egy kicsit is tüzetesebben megvizsgálja, hogy az összes nagy multinacionális mamutcég tulajdonosi köre, a világcégek-, és bankok hálózata mögött kik, milyen "családok" állnak, akkor könnyen beláthatja, hogy az üzleti-, és politikai összefonodások által irányított világ valójában egy globális maffia-hálózat. Ezt már sok oknyomozó újságíró, író, előadó leleplezte, de az embereket ez nem érdekli, élnek a bezárt buborékukban, és mint a béka a fazékban szép lassan megfőnek a saját levükben.
Magyarország egykoron Európa éléskamrája volt. De a nagyhatalmi érdekek érvényesítőiek az utjában állt Magyarország teljesen önellátó, és fejlett gazdaságával. Aki értelmesen (a ma már elérhető hiteles dokumentumok, és az elfogulatlan történeti tanulmányok alapján) megvizsgálja a gyalázatos Trianoni békediktátum politikai hátterét, az tudja, hogyan verték szét az ország mezőgazdaságát, iparát, és milyen aljas módszerekkel pusztították el a történelmi gyökereit megőrizni kivánó csoportokat, közösségeket. Azért, hogy ne lehessen tovább őnellátó, és más országokat is élelmező, stabil ország, hanem a multinacionális bankszter rendszer gátlástalasn profitéhségét kiszolgáló, behódoltatott gyarmat. Így jutottunk el a mai kor élelmezési problémáihoz, a gyatra minőségű élelmiszernek hazudott műkajákig, amik rendkívül ártalmasak az egészságre. A kovászolt kenyér is ebbe a sorba tartozik. Nézd meg kik a tulajdonosai Magyarország gazdag ásványvíz készletének, és az ország gazdaságát meghatározó nagy cégeknek, és akkor láthatod, hogy minden az országunk ellenségeinek tervei szerint halad. De van ebből kiút, mégha sokan a homokba is dugják a fejüket. Akik annak idején Eger várát védték hősiesen a török seregtől, azok nem mondták azt, hogy nem győzhetünk ilyen túlerővel szemben, és ezért tudtak győzni. Így kell hozzáállni a ma is a kérdéshez, és akkor újra az lehet Magyarország, aminek lennie kell.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Hunguardian. Bölcsességed, műveltséged és jellemed az mutatja meg, hogyan és milyen tisztelettel bánsz embertársaiddal.
-
valakky
aktív tag
válasz Hunguardian #26 üzenetére
azért a fejlett nyugati gyógyszer-orvos-élelmezés halállobbi elég keményen elérte mára, hogy az átlagéletkor és a születéskor várható élettartam keményen megugorjon ezekben a halálkultuszosan elnyomó eugenetikus nyugati világban, sőt ez az elbutított oktatáson alapuló fene műszaki fejlődés is eredményezett azért egyet mást.
de ez biztos csak egy nem várt mellékhatása ennek a gyíkemberek szponzorálta halállobbinak, akik évezredek óta az emberiség kipusztítására majd igába hajtására törekednek.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
elérte mára, hogy az átlagéletkor és a születéskor várható élettartam keményen megugorjon
A fene nagy jólét ezekben az országokban valahogy azt hozza magával, hogy az emberek nem nagyon akarnak szaporodni. Akkor pedig valami nem kerek a történetben, ezt nem nehéz belátni.
[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz Ba cy lus #29 üzenetére
aha. szóval hogy a gazdaságilag fejlettebb nyugaton az emberek döntő többsége él a fogamzásgátlás adta lehetőségekkel és próbál tervezetten családot alakítani, sokszor megelégszik eggyel, esetleg úgy dönt, hogy - mivel teljesen máshogy szocializálódott már, mint akár csak fél évszázada - nem a gyerek lesz élete kiteljesedése, csak azért mert már a szomszédnak a családból többeknek is van, meg a nagyszülők szeretnének onokázni.
az igazából egy gonosz háttérhatalom törekvéseinek eredménye, ahogy az is hogy a fejletlenebb részekről érkező és a fejlettebb részen szükségszerűnek beállított migrációval majdan legyőzzék és térdre kényszerítsék ezen társadalmakat.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Azt mutatja, hogy az emberek értékrendje elkurvult. Hála a média és a multik agymosásának, melyek elhitetik mindenkivel, hogy ők a világ közepe. Az a fene nagy individualizmus. Ez nem boldogság, nem jólét, azt ugyanis sosem anyagi javakban mérik. Ezt csak a materialisták hiszik. A multiknak pedig titkon célja a boldogtalan fogyasztó. Mert jobb fogyasztó, mint aki nem instant örömökben lel boldogságot. Az individualizmus, önzés magától elintézi ezt a kérdést, az emberek egyre inkább képtelenek házas létre, családi életre. Ez a rendszer velejárója. Magától, nem kell ehhez titkos összeesküvés.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
senior tag
A bolygó túloldalán pár éve ingyenesen elérhető, nyilvános wifi hotspotok lettek a fülkék. Ezek minden előnyével és hátrányával együtt. De ahogy a cikk írja, elég jelentős sávszélesség töblettel, mint az átlagos (az ottani átlag elég lassú, itt hazánkban elég jó a net).
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
homerhamm
addikt
Simán meglehetne itthon ezeket csinálni esőbeállónak.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
őstag
válasz Hunguardian #26 üzenetére
Jesszus...
Én is így gondolkodtam régen, aztán rájöttem hogy nyugatellenes propaganda.
Megspékelve kissebrendűségi komplexussal. -
valakky
aktív tag
válasz Ba cy lus #31 üzenetére
aha. mert gyereket nevelni olyan olcsó dolog mi...? tök ingyen van, nem kell neki semmit venni... meg ő nem is egy újabb fogyasztó, hanem csak úgy van. nem fogyaszt, amíg meg nem halnak a szülei.
azért ezek a fogyasztói társadalom dolgok kicsit komplexebbek ám annál a nacionalista/konzervatisvista/illeberalista/antiindividualista/stb.ista paranoid ellenségközpontú mantránál, amivel a plebset tömik minden oldalról.
kezdeném mondjuk ezt a családközpontúságot ott, hogy egyetlen emberszabású faj sem monogám természetű[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Értem, szóval pont a világ legfejlettebb országaiban anyagilag belerokkannának, ha két-három gyereket kéne felnevelni. Hihető.
Mint ahogy az is, hogy régen azért fért bele 3-4 gyerek, mert nem volt fogamzasgátlási lehetőség.
Tudod, valójában mi van? Hogy ez előtt 30-40 éve még ezekben az országokban is más volt az emberek gondolkodása. Nem a fogamzasgátláson múlik ez mindig. Van, ahol igen, de hamisan csengő érv általánosságban bedobni.
[link] - na erről van szó valójában: Európában a megkérdezettek a hagyományokat, a vallást és az erkölcsöt a rangsor aljára, míg az egyéni függetlenséget és a materiális javakat a legfontosabb értékek közé sorolták.És ugye te is a gyerekvállalás anyagi vonzatával jöttél. Ez teljes egészében mentalitás kérdése. Amit a multik és a média nagyban formál(t).
Ja igen, és én történetesen egyik skatulyába sem tartozom, én ízig-vérig baloldali vagyok. Nem komcsi, de a baloldal hagyományos értékei mellett, nem a liberalizmussal felhigított kamubaloldal mellett, ami érdekes mód a multikkal egy húron pendül.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Már nem emlékszem a pontos számokra, de pár éve volt arról adat, hogy egy fülke átlagosan 200Ft bevételt hoz havonta, viszont a vonal karbantartása 3000 körül van, meg a vandálok által szétvert készüléket is 40000-be kerül cserélni.
Meg arról is volt szó, hogy módosul a rendelet, ami előírja, hogy hány lakosonként kötelező egyet fenntartani.
Ezáltal a nagyobb városokban lévők fele elvileg leszerelhetővé vált, falvanként egy továbbra is kötelező.Ezeket szerintem leírtam az előző telefonfülkés cikk kommentjei között, csak nem találom , melyik cikk volt az.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Közben találtam egy 2019 eleji cikket, amiben 5496 T fülkéről számolnak be, ebben nincsen benne a többi regionális szolgáltató (Invitel/Digi, Monortel/UPC/Voda) körzeteiben lévők száma.
Illetve akkor még 3000 megkezdett lakosonként kellett egyet fenntartani, asszem erről rebesgették, hogy 5000-re módosul.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Hát ja, az eléggé látható, hogy piaci alapon kb értelmetlen már ezeket fenntartani, kb 0 haszon, de viszi a pénzt a karbantartása, meg a javítása.
Ha nem lenne szabályozva, hogy kell valamennyinek lennie, akkor már egy darab sem lenne.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
nyunyu
félisten
működni meg nem nagyon működnek, így karbantartást se igényelnek
Havonta egyszer ellenőrzik a működőképességüket, valamint lakossági bejelentésre egy napon belül helyre kell állítaniuk a rendeltetésszerű állapotot. (kitört üveg, rongált készülék csere, hajléktalan utáni takarítás...)
Ezt vesd össze az ÉVI ~3000 bevétellel.Magánterületen lévő nyilvános állomások kevesebb veszteséget termelnek, mert ott a T csak a készülékért felel, környék takarítása, karbantartása a hely gazdájának dolga. (ennek ellentételezéseként kap valami minimális pénzt, meg a "forgalom" után jutalékot)
Meg annak a valószínűsége, hogy egy falusi kocsmában üzemelő nyilvános telefont szétverjenek sokkal kisebb, mint egy lepusztult lakótelepen árválkodó fülkének.Amennyire emlékszem, amikor 17-ben tanítottuk repülni a T előfizetéseit, akkor a nyilvános állomások többsége még klasszikus fülke volt, alig ~30% üzemelt magánterületen.
Mivel azóta a nagyobb településeken gyéríthették a hálózatot, azóta ez jelentősen eltolódhatott a jóval kevesebb veszteséget termelő, magánterületen üzemelő telefonok irányába.Frissebb adatom sajna nincsen, már nem dolgozom a T környékén.
-
lomposfarkas
tag
Kommentár nélkül.
kép -
plman
tag
amerre járok melózni meg ügyet intézni, van egymás mellett kettő is, gyönyörű T-s pinkre mázolva. Használni nem tudom, hogy használják-e de pár hete az egyiket hallottam csörögni.
-
btprg
senior tag
Nem csoda ha gyakorlatilag nulla bevételt termelnek, amikor olyan pofátlanul drága (volt, mikor utoljára próbáltam pár éve), hogy az valami vicc. Legalább a kétszerese volt egy feltöltőkártyás mobil szolgáltatáshoz képest a percdíj. Így akkor ne csodálkozzanak, hogy a kutya se használja. (Szerintem szándékos is volt ez, hogy mindenkit a mobil előfizetés felé tereljenek, még véletlenül se érje meg telefonfülkézni.)
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
enté
csendes tag
A csehek elszalasztották a lehetőségét, hogy az utolsó működő telefonfülkét az eredeti helyén műszaki emlékként megőrizzék. Egy tábla semmire sem jó, semmit sem tesz hozzá a múlt egy szeletének megismeréséhez és hiteles megőrzéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kupon kunyeráló
- SSD kibeszélő
- Android szakmai topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen