Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Kenyérpirítónak, tűzhelynek, kávéfőzönek, porszívónak minek net kapcsolat? De most őszintén, tényleg???
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
félisten
Majd biztos lehet kávét letölteni a netről.
A google now kitalálja, hogy mikor szoktál hazaérni és annak megfelelően indítja el a mosógépet, hogy éppen hazaérj, mire végez. Bár magától nem hiszem, hogy be fogja tudni pakolni, de hátha lesz majd szennyes tartóval egybeépített mosogép is.
Panel fürdőszobák hátrányban.Meg a kávét is lefőzi a gép pont időben, amikor kelned kell a goggle naptárad szerint persze.
Illetve webáruházból rendel budipapírt, ha az okos budipapírtartó azt érzékeli, hogy elfogyott.
Viszont ha elromlik az okos budipapírtartó érzékelője, akkor meló után az ajtó elött egy teherautónyi budipapír fog várni, és a számládon már nem lesz pénz vacsira, de akkor majd az okos pénztárcád felvesz személyi kölcsönt a provident-től... és így tovább.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
gabor7th
addikt
Ha valamit nagyon fel akarnak törni, akkor feltörik... És akkor mondjuk otthon kinyitják az ajtót. Ki akarja ezt?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
-
saelin
veterán
-
-=MrLF=-
senior tag
Nagyon nyomatják terjeszteni akarják ezt a IoT témát=pénz akarnak keresni, de szerintem az átlagembernek és a hozzászólásokból ítélve a tech iránt érdeklődőknek se kell egyenlőre, én se látom semmi értemét.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
E770
aktív tag
"... Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé... raf... raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak... már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül."
Brian élete -
-szp-
aktív tag
Az IoT számait nem a magánlakások pörgetik, hanem az üzleti felhasználók. A mezőgazdaság, az állattartók, a liftkezelő cégek, a benzinkutak. Egy gyárban, raktárban vagy irodakomplexumban is jól jön mondjuk egy ablaknyitás-szenzor, füstérzékelő, pára-szenzor, stb. Ha nem csak egy telephelyed van, de szeretnéd központosítani a felügyeletet.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
aram01
nagyúr
Engem egy WiFis sörnyitó érdekelne
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
Úgy látom nekem minden kívánságom teljesül
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
gabor7th
addikt
Aram01 mire gondolsz... Mi volt a kívánságod?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest