Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MCGaiwer #209 üzenetére
A repulovel ellentetben, ahol...
Ket ora az ut a repterre, ahova a gep indulasa elott minimum ket oraval kell erkezni, aztan beszallas utan vegigszenvedni a taxi-varakozas-nem kaptunk engedelyt-mar mindjart-hoppamegsem-na vegre indulunk procedurat, aztan 12-24 orat repulni. Ultel mar tobb, mint 3 orat egy huzamban repulon? Hidd el, a hatodik ora utan akkor is azt valasztanad, hogy csak 30 percig tartson az ut, ha ket napig kene odafele utaznod... Meg elsoosztalyon is, nemhogy turistan.Szoval, de, ha biztonsagos, akkor de, nagyon is alternativaja a repulesnek.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz MCGaiwer #218 üzenetére
Az emlitett dolgok kozul egyik sem marad ki, pont ez a mondandom lenyege. Pontosan ugyan ott vagy, csak epp maga az ulesben nyomorkodok idotartam 24 helyett csak 1 ora.
Persze, az egy masik kerdes, hogy a repulestol nem felek, de nem tudom, mennyi penzt kene fizessenek nekem, hogy egy ilyenen vallaljam az elso 1000 utbol barmelyiket. Viszont ha repules szinten biztonsagos lesz, akkor szerintem nagyon-nagyon eletkepes elgondolas.
Arrol nem is beszelve, hogy a gazdasagi hatasai brutalisak lennenek. Eddig a tortenelem folyaman akarmikor sikerult a korban nagy tavolsagunak szamito utakat idoben leroviditeni, az robbanasszeru fejlodeshez vezetett gazdasagi es egyeb szempontokbol is. Meg akkor is, ha csak a kivaltsagos keveseke volt a lehetoseg eleinte.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Plusz vegyuk figyelembe, hogy mindennek a fejlodese a begyujtott adatok es tapasztalatok mennyisege alapjan egy bizonyos esszeru hatarig kozel a mennyisegnovekedessel egyenes aranyban (neha gyorsabban) gyorsul.
Most vilagszinten hany raketafelloves van egy evben? Max 100? Gondoljunk bele, ha ez a szam felmegy 10.000-re, az mennyi plusz penz, ido, adat, tapasztalat, stb. Gyarkolatilag egy robbanasszeru fejlodest indithat be, a vilag egyik legnagyobb bizniszeve valhat meglepoen rovid ido alatt, ha kijon a lepes.
De ugye, ehhez eloszor az kell, hogy sikeruljon megepiteni, elinduljon a szolgaltatas, es mukodjon biztonsagosan."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Azokat nem tudom, mennyire lehet idevenni. Marmint, azt kiveve, hogy azok is fustolve orjongo szaguldo gigadildok.
Ugy ertem, azoknak a celja annyi, hogy minel gyorsabban oda valahova, ahol meg is semmisul, fejjel elore. Sajnos fogalmam nincs a dologrol, annyira, hogy tudjam, hogy egybe vehetok-e meg plane nem, de ha valaki besegit es felhomalyosit, azt megkoszonom.
-
Koszonom, illetve igen, most, hogy irod, dereng, hogy ezt mar mintha leirtad volna regebben is parszor.
Es szerinted a fenti temaban vajon mi lehet a helyes valasz? Nagysagrendekkel tobb felloves/penz utan van ennek meg boven utja fejlodni (vannak jelenleg koncepciok, amikt nagyon igeretesek, csak nincs rajuk penz/ido/kapacitas/akarmi), vagy a lenyeg mar megtortent, innentol kezdve csak apro lepesekben lehet fejlodni, mint mondjuk a belsoegesu motorok eseteben az utobbi 10 evben?
-
-
válasz MCGaiwer #243 üzenetére
Hat, a nagy tavolsagu, hosszu ideig tarto utakon amennyire tudom azok is elegge tele szoktak lenni. Igaz, En csak Kina fele ropkodtem egy idoben, azok atszallassal, mindennel egyutt altalaban bo 15-16 oras utak voltak, ott altalaban tele volt a business class is.
Nem tudom mas iranyba hogy van, de nem tartom valoszinunek, hogy ures a business class a 12+oras jaratokon. Es ne felejtsuk el, hogy ennek az otletnek az a konkurenciaja, nem a kontinensen beluli par oras repulesek.
-
Nekem tetszik. Fantazialgatos/talalgatos/melyben halaszos, igen, de nem mintha letezne ma barmi mas lehetoseg. Ugy ertem, Te legalabb talalgatni/megalapozottan tippelni tudsz, nekunk mukedvelo amatoroknek pedig ez is mindenkeppen erdekes, illetve hordoz magaban informaciot is.
-
A Logout-os cikk ezeknek egy osszeszerkesztett valtozata lesz?
Ugy ertem, hogy ezeken fog vegigmenni magyarazatokkal, szepen osszekapcsolja oket, hogy a laikus(pl en) is ertse meg ilyesmi?
Hosszabb lesz a Logout-os cikk, mint ezek osszesen?
Mert ha igen, akkor megvarom azt.[ Szerkesztve ]
-
Akkor megvarom azt, koszi szepen, ehhez en hozzatenni ugyse tudok, csak okulni belole.
Es ezuton is koszonjuk ismet azt a nem keves melot, ami ezekben benne van.
-
Nem tudom, En szemely szerint keptelen vagyok megunni, szerintem az egesz kb a csodaval hataros. Annyira nem, hogy amikor nincs felloves, de ramjon az otperc, rakeresek youtube-on, es megnezek valami faszan osszevagott verziot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest