- Jelszókezelők
- DIGI internet
- MinDig TV
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Reklámblokkolók topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- A befektetők nem értenék a szuperintelligenciához vezető döntéseket
- Kiderült, hogy miért tarol megint az Apple és az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
A Tré az odaát is tré,nem cáfolják meg magukat
-
leviske
veterán
Jól értem, hogy titkosítás nélkül tárolták az ügyfelek TB adatait? Egyáltalán minek az egy hálózati szolgáltatónak? Vagy én értek valamit félre?
-
morgyi
nagyúr
Mondjuk nem ártana kicsit komolyabban vennie az ügyet a hatóságoknak. Nem nagyon láttam eddig, hogy kellően nagy büntetést kaptak volna ezek a cégek. Mondjuk egy éves nettó árbevételükkel egyenértékűt...
Egyenlőre úgy néz ki, hogy van egy ilyen szivárgás, sokszor az adott cég hibájából, aztán jön egy válrándítás, hogy ja bocs kikerültek az adataitok.
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
vicze1
félisten
Ez US, nem érinti a GDPR. De ez alapján is csak jelentési kötelezettsége van, amennyiben megsértette a GDPR-ban megadott tárolási kötelezettséget akkor kap büntetést. Jelen eset nem esik egyik kategóriába.
Az adat szivárgásokat akkor tudod megszüntetni, ha megszünteted az embereket egy cégnél...
Új hozzászólás Aktív témák
it Megkezdődtek a nyomozások – állítólag több mint 100 millió felhasználó személyes adatai szivárogtak ki.
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs