Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
(Jómunkásember)

"ötszörösére nőtt a mobil ügyfelekkel kapcsolatos hatósági adatkérések száma.": na ez a gáz.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#2) opr válasza bambano (#1) üzenetére


opr
(őstag)

Szvsz nem feltetlenul. Egyreszt a mobilok szamanak novekedese is kb aranyban van ezzel, raadasul a mobil kb az egyetlen olyan dolog, amiben 90%ban biztos lehetsz, hogy az adott szemelynel van.
Szoval en ezt ugy latom, hogy csak annyi tortent, hogy egyreszt nott a lefedettseg, masreszt felismertek az eszkoz hatekonysagat. Ha 50szeres lenne a szorzo, az mar gaz lenne, de egy 5szoros szorzot 17ev alatt en nem erzek annak.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#3) sztanozs válasza opr (#2) üzenetére


sztanozs
(PH! addikt)

Már 2000-ben is igen magas volt a lefedettség idehaza. Valamikor akkortájt (vagy még korábban) olvastam, hogy átlagosan minden lakosra jut mobiltelefon, ami alapvetően a rendszerváltás körüli és utáni rossz vezetékes infrastruktúrának volt köszönhető. Nem hiszem, hogy azóta már drasztikusan növekedett volna a telefonok száma.
De ahogy nézem ez mégis később lehetett 2-3 évvel: [link]
Mondjuk jó kérdés, hogy prepaid is előfizetésnek számít-e a kimutatásban... Itt a válasz: [link]

Jól megválaszolom a saját kérdéseimet :DDD

Amúgy jó, hogy átállank elektronikus adatcserére. Eddig kinyomtatták és elküldték postán?

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#4) bambano válasza sztanozs (#3) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

"Amúgy jó, hogy átállank elektronikus adatcserére. Eddig kinyomtatták és elküldték postán?": valószínűleg eddig az volt a menetrend, hogy volt egy titkosadat-szoba az irodaházban, ahova be kellett mennie a nyomozónak, hogy elvégezze, amit akar. most meg távolról is megteheti.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#5) MaCS_70 válasza sztanozs (#3) üzenetére


MaCS_70
(PH! kedvence)

Faxolgattak (nak), illetve a nagyon vastag anyagokat küldték kinyomtatva, jellemzően kézben.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#6) kymera


kymera
(senior tag)

".... így például a telefonbeszélgetések és sms-üzenetek tartalmának megismerésére az új elektronikus adatcsere esetén sem kerülhet sor..... "
Ezt egy kicsit kétkedve olvastam :)

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.