Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Es miert kell egy barmilyen miniszteriumnak bekoltoznie egy ezer eves epuletbe a varban?
Szerintem az a leginkabb elszomorito az egeszben hogy megint egy technologiai ritkasag esik aldozatul viktorek nagyzasi hobortjanak.
A koronat nem akarja atalakitani hogy a fejere tehesse?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz Hieronymus #21 üzenetére
Nyilvan van az a penz de valoszinuleg egy ilyen masinat amiben egymillio kezi forrasztas van nem igazan rentabilis elkoltoztetni.
Szerintem a dokumentacioval sem lennel kesz jovo marciusig nem hogy a koltoztetessel...De ha ekkora kiraly vagy keresd meg oket kivanom hogy jarjal sikerrel komolyan
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Szerintem meg az ilyen fajta dolgok megorzesevel lehet erdekesse tenni egy muzeumot.
Ki a tokom lenne kivancsi erre a gepre ha be van digitalizalva? Total mas dolog latni egy ilyet eloben mint bedigitalizalva nezegetni.
pl nalunk itt Brooklandsben a muzeumban megvan a regi idojaras tesztelo kamra. Iszonyat nagy helyet foglal el de megsincs szejjelbontva atomjaira merthogy mar nem hasznaljak.
Latni a vezerlo termet a regi vedooltozekeket meg a cuccot amitol uzemelt eljesen szurrealis es hatalmas elmeny. Ha csak elolvasol rola egy cikket nem jon at ebbol semmi. Az ilyen dolgokra buszkenek kell lenni es ovni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest