- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
válasz divrapier #11 üzenetére
Kb félórát gugliztam utána tegnap este, több helyen azt találtam, h van shelley nevű (de ez a vezetékneve) pofa a republikánus pártban, de ez a blog teljesen független tőle, és full szatíra. Állítólag korábban ott is volt a lapalján, h "Shelley The Republican is a satirical entertainment site"
[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
kingi
tag
ez nem is volt kérdés nemde fiúk, vagy igen?
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
Morden24
nagyúr
A kommunista szupermarketen én is majdnem besz_rtam
Óriási.A heliOS cuccos meg elgondolkodtató. Ha van benne igazság, ha nem, mindkét esetben dícséretre méltó az az "egyszerűség", amivel megírásra került mind a tanár, mind K.S. válasza. Nem, ezt nem bóknak szántam.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
okib4100
aktív tag
Ez a blog hatalmas!
Valamennyire jól ismerem az amerikai politikát, de ennél jobb parodizációval kevéssel találkoztam. Ez a cikk überelhetetlen: [link]
We decided to look under the hood of Linux to see if this ‘Samizdat’ operating system concealed any notable secrets. According to the anonymous ?.t.xt? file that came with the disk this OS had a new feature called ?Completely Fair Scheduler? - after a great deal of research we were able to conclude that this was an attempt to bring the principles of Marxism onto your PC.
[...]
The only way to install software is via a tool called the ?package manager? which is confusingly also called ?Synaptic?. This works according to a similar principle as a communist super-market: You have a limited range of software which has been chosen on a purely ideological basis rather than functionality.LOOOOOOOL
Köszönet érte
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
pereces
tag
Shelley The Republican (STR † THE FREEDOM BLOG)
külön szekciója van a "gonosz" ubuntu linuxnak -
Gonosz15
aktív tag
"Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utóbbiban azonban nem vagyok biztos. " - Albert Einstein
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
negyedes
addikt
[link] Itt olvashato a HeliOS Project blogja(vagyis a tanarno mail-je).
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-kdM-
senior tag
neeee, ilyen a vilagon nincs...ennyire meg az amerikaiak se butak
-
negyedes
addikt
Hat ez mekkora LOL . Az ubuntu.hu is nagy a "felhaborodas". Szegeny nocit meg lehet erteni, olyan szervezett tagja mely az M$ pumpal penzzel.
Lehet, hogy O kap onnan penzt is....es nem szeretnem, hogy abba maradjon.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor