Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz woodworm #8820 üzenetére

    Köszi :)
    De ácsi, hol írtam én azt, hogy csak a Firmware upgrade a jó, minden más hülyeség? Én arról írtam, hogy sok helyen azt olvasni, hogy ugyanúgy kerülendő, mint a Format all, de ez nem így van. Szóval akkor is kerülik, amikor nem kéne, meg akkor is használják, amikor nem kéne. Vagy valami ilyesmit akartam, ha nem ez jött át, elnézést.
    Valóban, az X5 Pro-nál elég volt eddig a sima Download. Jó, talán tényleg kár volt rugózni ezen, ez itt az X5 Pro topik, nem az általános.

    Sajnos belőlem hiányzik Cappa legendásan nagy türelme és toleranciája, én viszonylag gyorsan kijövök a béketűrésből. De célzottan akkor sem személyeskedem, másokkal ellentétben. És ha kiderül, hogy hülyeséget írtam akkor vállalom, nem kussolok és lapítok, mint egyesek. És saját magamat is le szoktam hülyézni, ha előbb jövök rá, hogy hülyeséget írtam, mint más :D

    Ha meg az derül ki, hogy tényleg az fw a hibás olyan módon, ahogyan én tagadom, akkor készséggel elnézést fogok kérni. Csak jelenne már meg nálam is végre a probléma... ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák