- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4018 üzenetére
Közeledik az a célkereszt ;p Figyelj, nem tudom érthetőbben leírni: ne itt.
Ha problémád van a dologgal, megvan a maga helye/fóruma, ez nem az..
Nem kell konspirálni, nincs szükség iróniára sem, egyszerűen fogadd el.
Az "építő" jellegű ötletedet gondolom nem gondoltad komolyan te sem.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4099 üzenetére
Mutass 60ért 29!" 21:9est Ez egy igényesen összeválogatott gép, hasonló szinten 2011es gépet nem hozol ki ennyiből, az biztos.
Nem kell ehhez ármester..simán árában van a gép. Igaz, 400 körül fog elmenni max egyben, de ha kiárulná bontva, 450 minimum meglenne belőle.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4105 üzenetére
Az, hogy ki mit ad el "vészhelyzeti" áron, irreleváns a piacra nézve szerintem.
Vvagy értelmezésed szerint mostantól mind ennyit ér? Nyilván nem, láthatod..
helkis hirdetését figyelemmel követtem, nyilván ő is okkal adta oda annyiért ;pA "vesézgetés" erősen vérzik, meg úgy általában látom, felesleges belemenni.
Azt viszont nem értem, ha már benézted, miért erőlködsz széllel szemben
Semmi köze az itt megszokott valóban túlzó/kretén hírdetésekhez szerintem..
Nagyon nem a ventik miatt kerül ennyibe, de ha akarod, valóban áraztasd be..proci985
Attól eltekintve, hogy én is túlzásnak ítélem a körítést a fő maghoz, még oké.
CosmosS oldalsó ventijét amúgy én simán kirobbantanám, ha nincs CF/SLI..[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4107 üzenetére
Mindenkinek más a heppje..attól még nem erősen túlárazott/átverés/IQlájt/stb. Ezért nem értettem igazán, mi bajod tulajdonképpen a hirdetéssel.
proci985
Volt idő, mikor ~50k állt léghűtésben a ~30ks házban..a többiről inkább nem is beszélek..realizáltam azóta, a ház+hűtés ~10k -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4319 üzenetére
Ha elmagyarázod a parasztnak, hogy ~10k difivel lesz öröme a gépben, egyébként csak anyázni fog és annak ellenére ragaszkodik a vacakhoz, vigye..nem tudom felmenteni egyik eladót sem, aki legalább nem próbálja meg..
Az egyik legnagyobb gyerekkori traumám, hogy mekkora hulladék volt a gép, aminek a kezdőrészletéért(!) végigdolgoztam a nyarat..mert nem értettem hozzá és rámsózott az eladó egy polcon heverő G450et az akkoriban (ma már tudom) elérhető és 3D/játék szempontjából minden téren jobb GF2MX400 helyett..régi sztori, de mai napig fáj -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Vento 3600 RITKA - 18k
Nem baj, hogy ott van az értékelései közt, hogy 10ért vette pár hónapja. Bírom az ilyen nyerészkedő arcokat..rendesen megsértődnek, mikor kapnak egy reális ajánlatot. Ennek is felajánlottam 10kt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ed3r_X_ #4597 üzenetére
Postával 10k
Amúgy ja, nézelődök..DS Cube lesz a vége boltból..semmi értelmes. Van egy Phenom M, de az nem szimpi hűtésre/szerelhetőségre, pedig batár.
patomi
Más téma..mondjuk nem hagytam volna annyiban a vevő helyébenseniman
Az oldtimeremnek kéne valami hasonló vérgémer kecó. Nekem bejönMK VII
Mindennek megvan a maga módja..megfelelő helyen jelentve, bizonyítékokkal alátámasztva már nem lenne az oldal tagja. De ez a vevő dolga.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ed3r_X_ #4602 üzenetére
Dehogynem. Viszont házat évekre veszek általában..kivéve akkor, amikor egy beváltat megunok és nem lelem az utódját..olyankor szenvedek a csereberékkel, míg be nem látom, hogy nincs mese, költeni kell megint ;p
Anno volt egy DS 20ért, nem volt zsém..most csak a Phenom M van ennyiért..az nem szimpi..szóval ebből bolt lesz :S Utoljára a V300 Lian-Lit vettem ekörül, amire hónapokat vártam (PCGear..), ez gyorsabban fog menni remélem (window verzió kéne, lehetőleg nem 5kval többért, mint a sima..).seniman
Volt 1-2 anno, ami bejött, a Samurai is köztük volt, igazi vérgémer, de kék
Az oldtimerben ABIT lap van Vitestákkal meg X800XT/PEvel, minden piros
Szerk idő neked is végtelen, onnantól, hogy meg van nyitva szerkesztésre[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
&MK VII
PH != HA, még ha a saját gyermekünk is. Van, aki fel se néz PHra HAról.
Egyébként nincs semmi baj az újoncokkal, mi is voltunk azok egyszer
A baj ott van, hogy nincs mód ellenőrzésre (regisztrált eladói státusz pl.)..
Persze ha elmenne ebbe az irányba, netán fizetős lenne, az lenne a baj.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
HD 7870XT (kivételes darab) eladó - 54k
Ez azért enyhén gáz, különösen tőle..röpke 20k jattot kérne rá, mert viszi az 1100/1700at..az enyém 1200 felett megy,felrakjam 60ért szerintetek
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #4795 üzenetére
Dehogy tudja..köze sincs hozzá. A HD7950/R9-280 is erősebb, több SP van benne (Tahiti-LE/1536 vs. Tahiti/1792). A HD7970/280X még erősebb, 2048SPs. Ráadásul mind 3GB/384bit, míg a Tahiti-LE 2GB/256bit, ami meg is látszik rajta, limitálja. Max annyiban különc az XTje, hogy jól bírja a RAM OCt is, ami többnyire nem igaz ezekre..de arról elfelejt írni, hogy az OC miatt fix fesszel kell használni, mert a gyári Boost katasztrófálisan túlfeszel..szerethető kártya, mert lehet vele sokat berhelni, ill. az XT kapta a legjobb hűtést gyárilag, de azért 54k..huh :S
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz proci985 #5048 üzenetére
Tudom, hogy volt pár normális béllel szerelt, de nem tudnék bízni benne..kisebb gépekbe még tettem anno FSP beles ModeCom tápokat, mai napig üzemelnek, de ott kicsit más volt a rizikófaktor..volt a napokban nálam egy viszonylag komoly gép szervizelésen, abban is LC/850..rendesen izzadtam, mikor bekapcsoltam
Nem is értem amúgy, miért rizikóznak egyesek, mikor elérhető árban vannak sokkal megbízhatóbb/minőségibb cuccok..a mostani 450es XFXemet is 8ért lőttem, konnektor felől 470Wnál (~400W befelé) még langyos és semmi hangja kb..csípem.
600as SilentProM volt anno nálam ~2 évig, nagyon jó véleménnyel vagyok róluk![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Prémvadász #5122 üzenetére
2. komoly. "nincsen benne" semmi kb., a maradék használhatatlan (jó, pár dolog még érhet pár mátyást, bill, akku, zsanér, BGAzóknak egy-két cucc az alaplapról, stb.), de azért 20+k..kemény.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Júzer hirdetés 1 : R9-280X/2 hónapos
Nem is az ár a lényeg, indok: gyerek mellett nincs idő a géphez ülni.Júzer hirdetés 2 : Raider 550; indok: hwcsere erősebbet indokol
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
GTX580 / 38k
"Kis tuninggal hozza GTX680 szintjét, ami 2x ennyibe kerül."
LN2 alatt 1500on talán leveri..amúgy a 680 ~1.5X erősebb OCval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest