-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
úgy 15 évvel ezelőtt el tudta volna adni maximum feléért... múlt héten megtölt teszt monitorhoz használt kábel, bolhán szombaton vettem bontatlan hamát ötszázért.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
MK VII
veterán
válasz Trailblazer #36299 üzenetére
Hype ide vagy oda.. A reklámjuk egy förtelem.. Én nem közvetlenül az alzától vásároltam.. Szinte a vásárlás pillanatában tudtam meg, hogy onnan fog jönni a cucc.. Aprós hirdetőtől rendeltem a kártyát aztán, ha már így alakult elfogadtam.
-
MK VII
veterán
válasz Trailblazer #36303 üzenetére
Dehogy.. Tudom, hogy poénosan döfitek ti a gyanútlant embert hátba.. Semmi gond ebből..
Ha tudom én is megteszem.(#36305) Trailblazer
shteer kolléga hasonló megnyilvánulását is ide soroltam. És ugye kettő az már kimeríti a személyes névmások közül a Ti kategóriát.
De még egyszer mondom, nem vettem magamra semmit.. Sőt.. Jó poénok voltak.[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz Trailblazer #36299 üzenetére
Én nem is láttam a reklámot, csaj a soundbar egyedül náluk volt elérhető, a hangfal meg náluk volt a legolcsóbb és megbízhatónak minősítették őket.
Én se veszem magamra. -
Krogoth
senior tag
óóó b+...
fb fiókok feltörése hekker által 10k HUF-ért -
cbmfan
őstag
naná. miközben ügyködik szól Touch Me Samantha Foxtól... vagy ízlés szerint ez a verzió
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
Trailblazer
veterán
-
VIPowER
őstag
válasz Trailblazer #36296 üzenetére
Csak az emag-al volt garanciás ügyem ezek közül. Tablet megromlott, 2 hét múlva itt volt a másik.
Nem tudom mennyire jellemző eme gyorsaság, de örülnék ha nem romlana el semmi más ki tudja alapon -
dragon1993
őstag
Használt => Drágább mint az új.
Ezt sose tudtam felfogni. -
wolfman
veterán
válasz dragon1993 #36317 üzenetére
Nem írta oda, hogy okosok kim éljenek! Vagy Kemiljenek vagy hogyan szokták mondani arrafelé.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
snecy20
nagyúr
Na meg milyen szorgos ez az Orsós! Nem rest a földművelésre! Noha október van, ő most vet!
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Aramir
őstag
65 ezerért mennek akciósan az emagon ezek a kisautók, igaz azok újabb modellek, lehet csak kifogott az illető valami durván leakciózott példányt.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zoltanz
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz snecy20 #36327 üzenetére
Egy valamire való vga doboza full tartozékkal még érhet is ennyit. De hát ilyen a világ.
Mikor döglött vga kétes de mindenképp 1000 évett futott hűtését árulják nem sokkal többért mint ha vennél egy olyan használt vga-t. Vagy kicsivel többért bótba vennél rá hűtést ugyanez a kategória.Amd - Radeon - Ryzen
-
SUPREME7
addikt
Imádom amikor copypaste betolnak hirdetésbe specifikációt, súlyosbítva kb google translate fordítással Helyi powerbank hirdetés gyöngyszem:
A termék típusa:
Teljesítmény Bankjellemzői:
Töltsön mobil töltő, 10000mAh kapacitás, egyszerre két készüléket, LED visszajelző, védelmet nyújt a túlzott berakodás / kirakodás és rövidnadrágSzállítási terjedelem:
1x Powerbank, 1x töltőkábel, 1x kézi, 1x szervizkártya[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Facse:
"Pct vennék! Gyenge gamer gép elég lenne"
Gondban lesz, mert én eddig én csak minden megy fullon gamer, hardcore Gamer hirdetésekkel találkoztam.
-
seniman
veterán
válasz SUPREME7 #36335 üzenetére
Nekem az angol autóhirdetésekből fordított alloys------>ötvözetek fordítás tetszett,ami az alufelni akart lenni.Meg az angolnak van egy kifejezése a kis ET számú,brutál peremes felnikre,a deep dish,ami tükörfordításban mélytányért jelent.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
Az árukapcsolás új szintje:
-gyerek bicaj ajándék VR szemüveggel eladó
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest