Hozzászólok Aktív témák

 • Adi

  senior tag

  A TVnet egyébként kábeltévé-szolgáltatóként alakult, később fejlesztette tovább technológiáját, hogy azon internet-hozzáférést is kínálhasson.

  Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz. :U

  ldm start-reconf primary

 • shtml

  őstag

  Ez így igaz, soha nem volt kábeltévé-szolgáltató. Érdekes, hogy a cég tulajdonosa ennyire nem ismeri a saját cége - egyébként elég dicstelen - történetét.

  Ehhez a ''cikkhez'' illett volna öles betűkkel kiírni, hogy REKLÁM. Vagy legalábbis szponzorált írás, ami szinte ua.

  Ráadásul az eléggé ízléstelen fajtából, ezt leginkább az a több száz 13. kerületi volt előfizetőjük érzi, akiket a cég simán átpasszolt az UPC-nek (rájuk szabadítva az UPC akkori havi 15 GB-os forgalmi korlátját), lenyelve az akár csak egy évvel korábban befizetett tetemes belépési díjakat. Azt csak gyanítani lehet, miféle kárpótlást kaptak - na nem az előfizetők, hanem a tvnet akkori vezetője/vezetői.

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

 • Adi

  senior tag

  Bár akkor már nem dolgoztam ott, de gyanúm szerint semmit nem kaptak. Egyszerűen ''az erősebb kutya b*szik'' elve érvényesült: az UPC megvette a Satimexet, majd csak várnia kellett, hogy a TVNET-tel kötött szerződés lejárjon. Aztán nem újította meg - tudtommal a mai napig nincs ilyen törvény, ami kötelezné rá, de ha valaki jobban tudja, javítson ki -, így a konkurencia szépen eltakarodott a hálózatról és az övéké lett minden ügyfél.

  Egyébként mókás volt azt mindenféle fórumokon viszontlátni és -hallani, hogy akik anyázták a TVNET-et, azok egy-egy ilyen erőszakos szolgáltatóváltás után hogy elhallgattak; majd az újjal szerzett első tapasztalatok után hogy visszasírták a régi szolgáltatójukat. :DDD

  ldm start-reconf primary

 • shtml

  őstag

  Megerősíthetem, hogy semmit nem kaptak, én is köztük voltam.

  Akkoriban vita volt arról, vajon távközlési szolgáltatásnak minősül-e az internet-szolgáltatás, mert a távközlésire vonatkozott az akkoriban megjelent törvény a kötelező átengedésről. Az idő persze ezt a megkülönböztetést azóta nagyjából elmosta, legalábbis technikai értelemben (pl. VoiP alapokra való áttérés a távközlési szolgáltatóknál).

  A tvnetet anyázók - én is köztük voltam - nagyon is meg voltak elégedve a tvnet szolgáltatásával, az akkoriban eléggé szűkös nemzetközi sávszélesség ellenére is. Az anyázás oka nem a céggel való elégedetlenség volt, hanem az, hogy önként senki nem váltott volna át az UPC-hez és joggal úgy érezték, hogy a tvnet cserbenhagyta őket.

  Mellesleg azóta sem hallottam olyasmit, hogy a tvnet a kirúgott volt előfizetőinek akár csak jelképes kedvezményt adna a lenyelt belépési díjak fejében, ahol azoknak most módjuk lenne újra igénybe venni a cég szolgáltatását - pl. az időközben ADSL-lel ellátott területeken. Persze ez már tavalyi hó, a mostani szolgáltatómmal nagyon meg vagyok elégedve és soha többet nem veszem igénybe sem az UPC, sem a tvnet szolgáltatását. Aki egyszer megégette magát...

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

 • Bumbi

  tag

  A kistesó megmegmaradt az, aki eddig volt, apuci üzletkötői székbe ültetett világ csicskája, aki még a saját cégéről sem tud egy épp-kéz-láb sztoryt előadni. Nem akartam megbántani senkit.

  42

 • Adi

  senior tag

  Sokan viszont azért anyáztak - ha nem is a XIII. kerületben, mert a Satimex hálózata már az UPC-s átvétel előtt is igen nagy részén meglehetősen jó minőségű volt -, mert mindenféle bajuk volt a szolgáltatással. Én rájuk értettem, hogy egy-egy ilyen váltás után rájöttek, hogy a TVNET mennyivel jobb volt, mint az új. :DDD Pl. Kispesten.

  ldm start-reconf primary

 • 5letelek

  csendes tag

  '' Az első időszakban ennek megfelelően egyszerű kereskedő, üzletkötő voltam. Ebben a beosztásban két éven keresztül részben komputereket szereltem, illetve szereltettem össze, majd értékesítettem őket, részben a nagykereskedelemtől beszerzett nyomatókat árultam. Utóbbiakból például jó párat sikerül értékesíteni a Gyulai Húskombinátnak.''

  Elég szomorú, hogy a Gyulai Húskombinát Rt. informatikai vezetőjét be tudtad palizni Tibi.
  Kérdésem: Miért csak őt? :C

  Elég csöpögősre sikerült a pr cikk. Csatlakozva az előttem szólóhoz kellene a fizetett hírdetés felírat.

  Elég gáz ez az egész!!!! :F

 • aDM|RaL^

  őstag

  Csak az a baj velük, hogy itt nálunk például a szolgáltatás minősége még mindig hányadék.

  http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

Hozzászólok Aktív témák