Hozzászólok Aktív témák

 • shtml

  őstag

  Megerősíthetem, hogy semmit nem kaptak, én is köztük voltam.

  Akkoriban vita volt arról, vajon távközlési szolgáltatásnak minősül-e az internet-szolgáltatás, mert a távközlésire vonatkozott az akkoriban megjelent törvény a kötelező átengedésről. Az idő persze ezt a megkülönböztetést azóta nagyjából elmosta, legalábbis technikai értelemben (pl. VoiP alapokra való áttérés a távközlési szolgáltatóknál).

  A tvnetet anyázók - én is köztük voltam - nagyon is meg voltak elégedve a tvnet szolgáltatásával, az akkoriban eléggé szűkös nemzetközi sávszélesség ellenére is. Az anyázás oka nem a céggel való elégedetlenség volt, hanem az, hogy önként senki nem váltott volna át az UPC-hez és joggal úgy érezték, hogy a tvnet cserbenhagyta őket.

  Mellesleg azóta sem hallottam olyasmit, hogy a tvnet a kirúgott volt előfizetőinek akár csak jelképes kedvezményt adna a lenyelt belépési díjak fejében, ahol azoknak most módjuk lenne újra igénybe venni a cég szolgáltatását - pl. az időközben ADSL-lel ellátott területeken. Persze ez már tavalyi hó, a mostani szolgáltatómmal nagyon meg vagyok elégedve és soha többet nem veszem igénybe sem az UPC, sem a tvnet szolgáltatását. Aki egyszer megégette magát...

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Hozzászólok Aktív témák