Új hozzászólás Aktív témák
-
nkpolip
tag
Az Aerocool nagyon jó megoldásnak tűnik és ami a lényeg hogy az ára is barátségos!
-
TommyGun
őstag
Több mint barátságos....szerintem ár/értékben verhetetlen...
Ennyiért manapság egy átlagos cpu coolert kapni....ezpedig még a Zalmant is veri...
De a hőcsövet keményen bekentétek az Aerocoolon még ott is ahol nincs is érintkezés
Ugye jól értem hogy 6600 AGP-re egyik sem megy fel ? De PCIe-re mindegyik jó nem ?
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Peet
senior tag
Ezek közül mit lehet felvarázsolni egy AGP-s 6600GT-re?
Mellesleg mennyire egyszerű egy ilyen kártyának a gyári hűtőjét leszerelni, hogy kezdjen hozzá az ember, hogy ne törjön, és ne rontson el semmit? -
TommyGun
őstag
Egyiket sem, nem olvastad a cikket ? Mindegyiknél külön meg is említik..... AGP-re egyik sem jó, nekem csak aznem tiszta hogy PCIe-re is vonatkozik e ez a tény...
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Zofren
aktív tag
Az Aerocool-nál van egy hiba:
A pontos méterekről a gyártó oldalán található kép ad információt:
Gondolom méretek-et akartál irni.
Egy kérdés: Radeon 9550esre fel lehet ezt az aerocoolt rakni?''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
Qorthral
őstag
Milyen kategóriájú kártyákra ajánljátok? Egy 6800-assal megbírkóznak full terhelésen?
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
citkar
addikt
az aerocool nagyon jónak tünik
pontos méretetröl is ír vmit fenn s a sok képen is jól látszik,h nem ér le a kártya felso oldalán se,szal jó minden szempontbol
viszont érdekelne h pontosan mire is megy rá melyik kártya
az aerocoolt lestem eddig csak,ott egy ilyet találtam(a többit nem venném meg,drága)
VM-101 is compatible with ALL VGA cards
ez most akkor tényleg mindenre jó,vagy mégse? .: o ) -
Yutani
nagyúr
Gratula a cikkhez!
Ismertetés közben már megtetszett a NorthQ hűtő, és amikor kiderült, hogy ő a legjobb, örültem neki. Persze nem fogok ilyet venni, de tetszik!#tarcsad
-
Szaki@Pécs
tag
Az Aerocool megbírkózik egy ATI Radeon 8500 LE 128 MB kártyával teljes terheléssel?
nincs húzva és a kis gyári venti már igen csúnyán szól rajta (sokadik olajozás után)Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Yutani
nagyúr
válasz Szaki@Pécs #13 üzenetére
Van rajta rögzítőlyuk Mert anélkül bajos lenne rátenni bármilyen hűtőt is...
#tarcsad
-
tgabi333
aktív tag
A VM-101-re szükséges az a ''termetes pajzs'', ahogy a képek alapján elnézem nem igazán, és akkor már bármilyen memóriahűtő is elfér, nem?
-
citkar
addikt
ha az aerocoolra rátennék vmi ventit a hátoldalára,lehalkítva...egész komoly lenne
csak az aluminiumra kell vhogy ráhegeszteni vmi ventinek való keretet,nem hinném h nehéz megoldani -
Elrood
őstag
Azért muris, hogy a gyári ventis hűtőt ezek a hangtalan csodák jól lepipálták.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
erdoke
titán
Nem gondoltam, hogy a NorthQ ennyire ütős. Persze az ára is erős, de egy 70-100e Ft-os VGA-hoz képest nem olyan sok. Ezzel akár az erős kártyákat is lehet zajtalan hűtéssel tuningolni.
Az Aerocool kétségtelenül nagyon jó ár/teljesítmény viszonyt hoz, ezen kívül én még adtam volna neki egy technológiai különdíjat is az egyszerű, jól átgondolt kialakítás miatt.A legjobb aláírás a héten
-
rudi
nagyúr
Látom, teccik Aerocool MV101, írok ezt-azt.
A ''minden végéára rámegy'' szöveg még a GeForce 6 sorozat megjelenése előtt született, elég régen a piacon van már ez a cooler. Az AGP-s 6600-akat nem lehet rá felrakni, csak abban az esetben ha az ember fia meg tudja hosszabbítani a lefogatókat, de akkor is gépészkedni kell.
A tesztben szereplő VM101 most a Sapphire Radeon 9550-esen csücsül,köszöni szépen, jól van, bár a RAM-ok melegszenek alatta, mert nem raktam rájuk bordát - a hangtalanság volt a cél nem a max tunig. A felfogatásnál kicsit trükközni kellett a csavarhelyek körüli alkatrészek miatt de végülis barkácsolás nélkül sikerült megoldani a dolgot. Ha lesz egy kis időm, lecsiszolom a festéket a GPU blokkról.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Alvin_ti4200
félisten
X800XL PCI-E-re rámegy valamelyik?
-
Zordkaszás
senior tag
Legközelebb vagy olvassa el egy írástudó a cikket vagy eresszetek rá valami helyesírás ellenőrzőt!
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
-
bolondember
MODERÁTOR
Egy ''problémám'' van csak:
Mindenhol ''szídod'' a GT NP1000es ''hangosságát''... Nálam is az csücsül, de nem hallom a hangját, a plexiben lévő világító 8as elnyomja mindennek a hangját...
De ha ki volt az kapcsolva sem lehet hallani...
Ennyire vájtfülű lennél?Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
rudi
nagyúr
válasz bolondember #27 üzenetére
Ez a színvonal kéremszépen. Az NP1000 hangtalanságát kiemeltük amikor írtunk róla Bővebben: link szerintünk is kiváló cucc. Ez most egy olyan mezőny volt amelyhez halkabb az NP1000-nél is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Loretto
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
Az érdekesen kimaradt, hogy abban a TT házban hány rendszerhűtő üzemelt a teszt ideje alatt Mert nem mindegy.
-
Scream007
őstag
szerintem egyértelműen a northQ a legjobb és legszebb csak hát ugye az ára.
annyiért jöjjenek el, szereljék fel nekem, tuningolják a karim vele és ha mindez kész szóljanak
tipikusan ugyanaz a helyzet vele mint a zalmannal.
a mai piacon nem az a ''menő gyerek'' aki drágán ad jót , hanem aki olcsón ad jót.
(mielőtt valaki megkérdőjelezi van ilyen, csak keresni kell lásd >>aerocool)BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
kiborg
aktív tag
Hali!
Rudi! lenne egy kérdésem irányodban: a NortQ vagy az Aerocool alá beférnek a Zalman D-hez adott memóriahűtő kis bordácskák ?
Mert alapban van rajta a kártyán és nem akarom leszedni, ha nem muszály.
Mivel egy 9800Pro-m van (Gecube) és az eredeti venti már rég halott... így nézni kellene valamit, mert most az eredeti bordára feldótozott 8cm venti teljesít szolgálatot igaz, hogy nagyon halkan!! dehát nem passzív...
Mivel már volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen egy víz, ígyhát...
Üdv és köszi KiborgÉsszel él az ember - mondá a kannibál!
-
Szaki@Pécs
tag
ajjaj, erről meg is feledkeztem, asszem nincs rögzítő lyuk
akkor ez kilőve, pedig már úgy elterveztem....
de az a kis zajos izé (gyári venti) akkor is idegesít, csak nem tom mire lehetne cserélni, esetleg egy Zalman Northbridgehűtő ? ahhoz van ragasztópaszta, nem kell rögzítő lyuk.Az abraka-dabra ehhez képest csak hókusz-pókusz.
-
Gabeszku
senior tag
Olyan vga hűtőt nem találtak még ki ami AGP-s 6600GT re is jó?
A bemutatott hűtők viszont nagyon jók, asszem az Aerocool lessz a kedvencemÜdvözlettel: Gabeszku
-
Pala
veterán
nekem is radeon 8500-am van és úgyszintén nincs rajta rögzítőlyuk mit lehet tenni? a gyári venti már kezd reszelni...nekem valami megbízható, lehetőleg passzív hűtési megoldás kéne, lehet egyáltalán erre a kártyára ilyet szerelni
-
rup1u5
nagyúr
Tudatlanságomból fakadóan támadt zavar fejemben a képeket szemlélve.
Az ott egy AGP-s X800as igaz?
Nem PCI-E-re lett kitalálva ez a chip amihez fordító chip kell hogy AGP-re is kijöhessen mint az nVidiá-nál??
Mert a kártyán nem látok ilyet csak a normál elrendezést.
Most akkor mihez kell a fordítócsipp ATI-nál???Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Pala
veterán
vagy úgy egyáltalán lehet egy olyan kártyára normális hűtőt tenni, amin nincs lyuk?
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #32 üzenetére
Ugyanazok a tesztkörülmények vannak az első VGA cooleres tesztünk óta Bővebben: link
-
Pala
veterán
erre kéne hűtő:
Bővebben: link
a képen látható, hogy nincsenek furatok -
rudi
nagyúr
Aerocool alá a hőcső fordulójánál a GPU felőli oldalon van gond, a többi helyre elférnek a Zalman ''sündisznók''. Elég rugalmas ez a heat-pipe, minden további nélkül lehet módosít a meghajlítást.
NorthQ-nál a GPU oldalon van elég hely de a hátoldalon gondok lehetnek. Ha majd MarK idekeverdik talán tud pontosabbat mondani, lehet hogy van normális szögből készített fényképe is.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
A fordítóchipek oda-vissza tudnak fordítani. Arra kellenek, hogy az AGP-re gyártott chipet PCI-E-en is lehessen használni vagy a PCI-Expressest AGP-n. Az NV esetében a 6600-aknál PCI-E-chipről AGP-re fordítanak, az ATI ugyanezt az irányt használja majd az X700-on és az X800-on. AGP chipról PCI-Expressre a GeForcek 6800-ak váltanak, de ott a fordítóchip a processzor tokozására került.
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Szerintem mind rámegy, mert az AGP-s X800-nál a GPU elé ''toldottak be'' egy részt, így a hátul és felül forduló csövek elférnek és a rögzítőfuratok is ugyanazok.
-
blaki
csendes tag
Egy kérdés: ez a northq passzív hűtő régebbi geforce kártyákra is jó? Nekem egy TI4800SE-van és arra keresek valamit? Szóval ez jó arra? Vagy ha nem tudnátok valami normális passzív hűtést erre a kártyára ajánlani?
Minden segítséget előre is köszönök! -
harry
veterán
Honlap szerint Bővebben: link csak az AGPs 6600ra nem megy fel - ha karidon vannak rögzítő lyukak akkor gondolom nem lesz vele problem. De elég sok passzív hűtő van még, nézd át a cikket
[Szerkesztve]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MarKoo
addikt
Jóreggelt!
Úgy gondolom, hogy beférnek a Zalman RAM bordák.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest