Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Asszem ez majd bebizonyítja, hogy a Painkiller után is van élet. Ezekben a srácokban megvan minden ahhoz, hogy ezt az agyatlan "menjünk, lőjjünk" stílust ismét megújítsák egy kicsit... Az meg külön tetszik (ahogyan a Painkillerben is ezt szerettem), hogy ilyen monumentális szörnyeket kell lezúzni.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
menalcas
őstag
Jó kis hangulatos játék akárcsak anno a Painkiller.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
keIdor
titán
Úgy emlékeztem, hogy ez egy Serious Sam klón lesz (ami egy gyenge játék) de úgy tűnik ez sokkal több annál. Ez tetszik! (a csaj is)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ProEvoFan
nagyúr
Hent játék ide, hent játék oda, engem nagyon megfogott a játék hangulata, és valami eszméletlen grafikája van Akció közben a háttérben robbanások, felhő karcolók darabjai esnek le mindenhol füst...nem is értem hogy bírja ezt el egy konzol.Igaz, lineáris úton halad a játék, de akkor is.
A Crysis 2ben odáig vannak a fejlesztők h mennyi minden történik a háttérben....biztos nem látták még ezt a videót -
EczkE
veterán
A Painkilert szerettem, ezt is lájkolom. (a csaj se rossz. )
Asszem mindenféleképpen!
-
Findzs
addikt
hát azt hiszem inkább ezt veszem meg mint a crysis 2 -őt
mindkettő agyatlan hent (hiába állítják a crysisról sokan hogy nem az) de ennek legalább van stílusa meg játékélménye
(legalábbis a videók szerint és a magam nevében mondom)
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest